Andorra
Prijzen en boeken

Andorra

Geen beschrijving

9.4

Prachtige centrale ligging, vlak bij de boulevard en de geweldige winkelstraat bij Hardrock Cafe. Ik zou alleen logies - ontbijt boeken en heerlijk gaan uit eten in de restaurantjes aan de boulevard o.a. MAYTE bij Veronica .3 center aan de boulevard is een prima en betaalbaar restaurant en wordt al 40 jaar gerund door een Spaanse familie, de zoon, de dochter, moeder, enz werken er, vriendelijk en als je iets wilt hebben dat niet op de kaart staat [aardappelpuree ] vraag het en ze maken het. Een aanrader De Paella en de Konijn. De apartementen van Andorra zijn groot van opzet en een groot balkon, wij hadden een gerenoveerde. De matrassen waren voor ons te zacht en hebben aan de receptie nieuwe gevraagd, je kan kiezen tussen Hard of zacht. De andere dag hadden we een hardmatras gekregen, goede service. Personeel is echt vriendelijk, de drankjes aan het zwembad zijn niks te duur en je kan er snack's krijgen. Voor een matrasje op je zwembadbedje betaal je 1 euro voor de hele dag. Ontbijt is in buffetvorm en ruim voldoende te krijgen, de koffie is ook heel goed van smaak. kwa prijs en ligging een uitstekende keuze, wij zijn 15 dagen geweest en gaan er zeker nog eens terug naae Andorra. Nelly en Ben Eijkemans - Hamont - [ B ]
Dhr. Eijkemans
09/26/2018 - 14:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima on-line reisburo. Wij boeken al jaren onze vakanties bij Lavida Travel en altijd goed geregeld en op tijd de papieren via de mail binnen, je kan chatten om vragen te stellen en dat gaat ook heel goed. Vriendelijk personeel aan de telefoon en chat. Wij blijven onze vakantie's lekker via Lavida boeken. Een echte aan rader.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de Las Americas
Reisperiode
11- 9 -2018 tm 25 - 9 - 2018
Aantal dagen
15dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eijkemans
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Super Hotel zeker een aanrader.
Dhr. Klaster
05/22/2017 - 23:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Zeer goede begeleiding, tijdens het boeken.
Medewerkers staan je altijd zeer netjes te woord.
Super!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
Mei 2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Klaster
Reisgezelschap
Met partner

7.7

voor de 6 keer terug geweest
het was weer prima
gaan er volgend jaar weer naar toe
Dhr. Ende
04/07/2017 - 20:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
6
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.4
Toelichting over Lavida Travel
moet er voor waken dat er niet aan de service wordt
geknabbelt
bij vooebeeld betalen voor {koffers bij boeken}
gebruik het gespaarde geld e.v.t daarvoor
slechte zaakveder is de service goed klant vriendelijk
gespaarde

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
23maart tot 6 april 2017
Aantal dagen
twee weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ende
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Ruim appartement en groot balkon. Miste bij de keukenapparatuur de waterkoker en schilmesje.
Netjes qua inrichting met 2 heerlijke grote bedden.
Dagelijks schone handdoeken en de schoonmaak was prima.
Andorra ligt heerlijk dicht bij strand en horeca/winkelgelegenheden. Rustig complex met duidelijke regels waar men zich goed aan hield!
Het eten is er goed, niet veel afwisseling en keuze.
We hebben er genoten en komen er graag nog een keer terug.
Mw. Jacobs
07/02/2016 - 09:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren goede ervaringen mee!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las americas
Reisperiode
21 juni t/m 1 juli
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jacobs
Reisgezelschap
Met partner

9

Van 30 maart tot en met 6 april zaten we in dit appartement. Appartement is groot en wordt goed schoongehouden, het ontbijt is echt uitstekend en avondeten (buffet) is goed genoeg. Personeel is zeer vriendelijk en met klachten wordt over het algemeen serieus omgegaan, zo had mijn dochter op de sofa een doorgelegen matras, maar na een klacht kreeg ze meteen een volwaardig bed, wat wel goed lag.
De enige minpuntjes waren het lawaai van de straat (we hadden een appartement op de tweede verdieping), vooral het putdeksel was heel erg goed te horen en het toilet stonk naar riool, maar dat hebben we zelf opgelost door een fles chloor te kopen en elke keer een heel klein beetje in het toilet te gooien, daarna hadden we geen enkele last meer.
Ligging is bijzonder gunstig, vlakbij supermarkt en allerlei restaurants en binnen 5 minuten ben je bij het strand en de boulevard. Het zwembad is ook prima met voldoende ligbedden.
Prijs-kwaliteit verhouding is in ieder geval prima!
Mw. Breed
05/01/2016 - 19:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
We zijn zeer tevreden met de geboden service en de klantvriendelijkheid en uiteraard met de geboden prijs. Alleen de website navigeert soms wat moeilijk (vooral het inloggen gaat niet altijd vlekkeloos)

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
30-03-2016 t/m 06-04-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Breed
Reisgezelschap
Met gezin

9

voor de zesde keer er geweest en het was weer grandioos
enigste minpunt de te zachte bedden en niet naar voldoening op gelost
Dhr. Ende
04/17/2016 - 21:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
goede service en preisverhouding
klant vriendelijk

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
2 April tot 16 April 2016

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ende
Reisgezelschap
Met partner

9.5

hier zijn wij nu voor de vierde keer geweest.
en het wordt ook de vijfde keer.
gewoon goed service schoonmaak
kortom prima
Dhr. Ende
04/12/2015 - 22:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
7
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.4
Toelichting over Lavida Travel
service prima papieren op tijd.

Informatie vakantie

Land
tenerife
Plaats
playa las americas
Reisperiode
28 maart 2015
Aantal dagen
twee weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ende
Reisgezelschap
Met partner

8.6

voor de 4keer in Andorra geweest.
het was weer heel goed.
service schoonmaakkort om alles was goed
ligging 5minlopen naar het viesta strand (het mooiste)
gaan vogend jaar weer
Dhr. Ende
04/13/2014 - 22:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
goede prijs goede service.
duidelijkheid vriendelijkheid bij,vragen of problemen

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa las Américas
Reisperiode
29 maart 2014
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ende
Reisgezelschap
Met partner

7.3

Andorra is een prima vakantie verblijf.
goed en vriendelijke service.
elke dag schoonmaak ,hand doeken schoon op verzoek.
in deze periode ruistig veel oudere mensen.
voor de derde keer geweest en het wordt ook een vierde keer,
als de prijzen redelijk blijven.
Dhr. Ende
04/23/2013 - 20:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
6
Service
6
Advies
7
Klantvriendelijkheid
6
7
Toelichting over Lavida Travel
de toelichting heb in de beoordelings punten aan gegeven

Informatie vakantie

Land
tenerife
Plaats
playa las americas
Reisperiode
6 April
Aantal dagen
twee weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ende
Reisgezelschap
Met partner

8

Goed schoon appartement met een goede service. Evt. mogelijkheid tot eten.
Mw. Nabuurs
04/01/2013 - 15:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede bereikbaarheid,prijs en advies.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
15-03-2013 29-03-2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Nabuurs
Reisgezelschap
Met vrienden

7.4

Ligging prima, fantastisch schoon, maar personeel zeer afstandelijk en ongeinteresseerd, groeten niet eens - nog nooit meegemaakt !!
teveel appartementen aan zwembadzijde hebben weinig zon op balkon
Mw. Reinders/van Rijn
12/17/2012 - 16:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
4
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Uitsluitend mailcontact gehad, maar dat was correct, snel en duidelijk.
't Was wel een verrassing te ontdekken dat we bij de uitvoering van het pakket ineens onder Neckermann bleken te vallen. Misschien vermelden op enig moment?

Informatie vakantie

Land
Spanje/Tenerife
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
23/11 - 3/12
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Reinders/van Rijn
Reisgezelschap
Met partner