H10 Conquistador
Prijzen en boeken

H10 Conquistador

Een fantastische zonvakantie met het hele gezin beleef je in het prachtige viersterrenhotel H10 Conquistador. De ideale plek voor een heerlijk verblijf op het zonovergoten Tenerife! Neem een duik de zee en geniet van de Canarische zon op het nabijgelegen strand. Ga heerlijk dineren en ontspan in de gezellige salon met een verfrissend drankje. 

Een bezoek aan het allergrootste waterpark van Europa mag niet ontbreken! Glij van de spectaculaire glijbanen en beleef dolle waterpret! Na een heerlijke, warme dag plof je languit neer aan het zwembad en kom je helemaal tot rust. Als dit geen onvergetelijke vakantie wordt...

  • Grootste waterpark van Europa
  • Prachtig zwembadencomplex
  • Vlakbij het strand

7.9

hotel is prima , goede service ,schoon en verzorgd.
eten niets op aan te merken. goed.
Dhr. gerritsen
07/16/2018 - 16:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
5
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
vroege vlucht geboekt om bijtijds in hotel te zijn, Maar eenmaal aangekomen 1 uur moeten wachten voor bus er was .
Nadat deze was gearriveerd nog 1,5 uur in bus moeten zitten voordat deze vertrok. Alle voordelen van vroege vlucht weg omdat alle andere vluchten werden afgewacht!!!
verder op aankomen airport , zeer onduidelijk waar onze transfer zich bevond. Van hot naar haar gestuurd. Lavida geboekt, flex reizen vliegen en duitse reisorganisatie hotel boeking ,daarna met holiday travel transport naar hotel.!!! Volgens duitse reisorganisatie op vliegveld was er geen tranfer voor ons geboekt!!!
al met al nogal onoverzichtelijk ,Volgend jaar weer gewoon Tui of ander reis organisatie, die je opwacht op vliegveld en verwijst naar bus voor transfer.

Informatie vakantie

Land
tenerife
Plaats
playa de americanas
Reisperiode
2juni 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
gerritsen
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Hotel is prima qua ligging. Dichtbij de boulevard. Het zandstrand is op ca. 300 meter bereikbaar. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Nette schone kamer. Hier en daar wat sporen van verouderng. Eten is goed en gevarieerd.
Storend is wel dat de fotos van het hotel een vertekend beeld geven. Enigszins misleidend omdat je het hotel anders ervaart als je niet "Privilege" hebt geboekt. Zo is het dakterras met pool alleen dan toegankelijk. Dat geldt ook voor de a-la-cart restaurants (tenzij tegen betaling van het diner). Het ontbijt kan voor de "Privilege" gasten in een ander gedeelte worden genuttigd. Het zwembad achter het hotel kent een eiland met bedden dat ook slechts voor privilegegasten toegankelijk is. Maar afgezien hiervan, hebben wij hier toch een goed verblijf. Personeel is aardig en enkele baliemedewerkers spreken Nederlands.
Dhr. Weusten
06/12/2018 - 09:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede en snelle service. Telefonisch goed bereikbaar. Vertrouwd ardres!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de los Americas
Reisperiode
Juni 2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Weusten
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Mooi hotel maar begint ouderdomskwalen te krijgen
Mw. Bredeweg
04/12/2018 - 13:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en erg klantvriendelijk

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
4-4 t/m 11-4-2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bredeweg
Reisgezelschap
Met partner

9

Schitterend hotel met prima service. Het eten was zeer goed ook in de buffet formule.
Het enige nadeel was dat het te druk was voor ons.
Dhr. Mijnendonckx
11/06/2017 - 09:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
Eind oktober - Begin november
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mijnendonckx
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Hotel met meerdere gezichten. Negatief vonden we de gemiddeld onvoldoende klantvriendelijkheid en -gerichtheid van het personeel. Soms tegen het onbeschofte aan. Positieve uitzonderingen daar gelaten. Naar onze mening zal het management hier een forse cultuuromslag moeten realiseren. Daarbij kregen we de indruk dat fooigevers, vaste gasten en een combinatie van die twee voor selectieve hartelijkheid van het personeel zorgde. Wij hebben zelf de instelling dat een fooi bedoeld is om goede service te belonen en niet een middel om goede service te kopen.
Positief vonden wij de netheid van de kamers, de ruimhartige (cocktails, longdrinks en ook een selectie buitenlands gedistilleerd) invulling van de all-inclusive formule en de, voor dit soort resorts, bovengemiddeld goede kwaliteit van het avondentertainment.
De kwaliteit van het ontbijt, lunch en diner zijn wij in andere soortgelijke hotels beter gewend, maar was daarentegen ook niet slecht. Doorgaans leverde goed zoeken tot een acceptabel resultaat. De Italiaanse en Japanse a la carte restaurants vonden wij goed.
Rond het zwembad is het woekeren met de ruimte, waardoor je erg dicht op elkaar ligt.
Conclusie: een grootschalig hotel met goede, matige en slechte kanten. Met name door de zeer matige klantvriendelijkheid en -gerichtheid van het personeel is dit voor ons geen hotel om terug te komen.
Dhr. Jong
10/07/2017 - 19:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
5
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken regelmatig via Lavida en zullen dat ook blijven doen. De service en klantvriendelijkheid van Lavida vinden wij top.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa las Americas
Reisperiode
26-9 tot 6-10-2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jong
Reisgezelschap
Met partner

9.4

We beschikten over een mooi ingerichte juniorsuite met houten vloer en inbouwkasten met veel opbergruimte. De kamer werd elke dag netjes gepoetst. De gratis wifi op de kamers kon wel beter, maar in de openbare gedeelten werkte het wel goed. De ligbedden waren allemaal heel snel gereserveerd en dit al om 8 u 's morgens. We hadden een kamer met zwembadzicht op het gelijkvloers en konden zo het zwembad instappen, ideaal. Wij logeerden HP en konden indien gewenst eten in de à la carte restaurants met 40 % korting. Bij de formule all-in kon je hiervan 4 maal gebruik maken i.p.v te eten in het buffetrestaurant. Het buffetrestaurant, met ruim voldoende keuze uit gerechten en elke dag showcooking was op bepaalde tijdstippen heel druk, maar het personeel zorgde er constant voor dat alles op wieltjes bleef lopen. Bij aankomst in het hotel was onze kamer later dan gepland in orde en kregen we een gratis lunch aangeboden. De laatste dag van ons vertrek kregen we gedurende een half uur een kamer aangeboden om te douchen en dit allemaal gratis. Het personeel aan de balie is heel vriendelijk en behulpzaam en velen spreken Nederlands. Vlak naast het hotel is er een kantoor waar je een auto kan huren. Het hotel is prima gelegen aan de boulevard met vlakbij een mooi strand met leuke winkels in het rustige gedeelte van Playa de las Américas. Het Hard Rock café bevindt zich vlakbij het hotel.
Mw. Berrevoets
08/20/2017 - 17:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
LT is een betrouwbare online touroperator.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
augustus 2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Berrevoets
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Super accommodatie, schoon en uitstekend eten.
Dhr. Mes
10/07/2016 - 10:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Perfect geholpen met boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje, Tenerife
Plaats
Playa Las Americas
Reisperiode
24-9 t/m 1-10-2016
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mes
Reisgezelschap
Met partner

10

Geweldig hotel. Schoon, ruim, netjes en vriendelijk personeel. Waren hier voor de tweede keer en hadden nu als extra Privilege geboekt. Net het kleine beetje extra.
s' Morgens in een aparte ruimte ontbijten waar je netjes wordt bediend en de keuze hebt uit diverse ontbijten. s' Avonds kan je daar ook dineren a la carte. Ook kan je gratis een krantje halen bij de shop in het hotel. Op je kamer staat een Nespresso en er is een koelkastje aanwezig met daarin de drankjes. 2x Per dag worden de handdoeken verschoond en liggen er ook s'avonds schone badhanddoeken. Op de 6e verdieping het zonneterras met ligbedden, parasols,jacuzzi en een ruimte waar je kan zitten, computer en drankjes en hapjes.
Echt een aanrader. Gaan zeker weer terug.
Mw. Erben
04/26/2016 - 23:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Kijk altijd eerst op de site, maar ga altijd langs bij het kantoor in Almere. Daar wordt je altijd vriendelijk geholpen en nemen ze de tijd voor je. Je krijgt altijd mail als er iets belangrijks is, dus je hoeft zelf eigenlijk weinig te doen. Ik vind het top :-)

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
17 april t/m 24 april 2016
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Erben
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Champagne bij het ontbijt hebben wij als echte luxe aanschouwen. Mijn man was jarig en kreeg zelf een fles champagne van het hotel, dit vonden wij zeer attent en leuk.
Mw. Termaat
04/24/2016 - 12:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wat ik jammer vind dat je niet alles kan zien met heb boeken, zoals koffers kilo's (of het is niet makkelijk te vinden).

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de Las Americas
Reisperiode
April
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Termaat
Reisgezelschap
Met partner

7.4

We boekten een kamer ver van de liften , we kregen echter een kamer dicht bij de liften . Alles is rechtgezet op dag twee.
Dhr. Maes
02/24/2016 - 17:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
6
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Alles is prima verlopen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa las americas
Reisperiode
16 februari 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Maes
Reisgezelschap
Met partner

10

In een woord geweldig!
Mw. Dijk-de Jong
10/14/2015 - 12:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Telefonisch geboekt en uitstekend geholpen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de Las Americas
Reisperiode
29-9-2015 tm 13-10-2015
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dijk-de Jong
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Bij het avond eten vind ik jammer dat je drinken zelf moet betalen !!
Dhr. Cornet
06/04/2015 - 21:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren Klant van voormalig Globe reisbureau en altijd zeer tevreden !

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
25 mei - 4 juni 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Cornet
Reisgezelschap
Met partner

9

Heerlijk hotel met goede service. Wij hebben gebruik gemaakt van half-pension. Overdag hebben we geen gebruik gemaakt van de faciliteiten, dus geen oordeel mbt het zwembad (wel mooi en verzorgd op het oog) of drukte. Wij verkozen het strand bij Los Cristianos wat op loopafstand ligt. Aanrader!
Dhr. Koutrik
05/02/2015 - 11:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al eerder geboekt bij Lavia en wederom werd het vertrouwen bevestigd

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playas las Americas
Reisperiode
24/04/15 - 01/05/15
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Koutrik
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Geweldig mooi, net en schoon hotel. Zeer ruim opgezet. Leuke entertainment en een gezellige pianobar. Leuk personeel ook. En de kamer die wij hadden met zeezicht was fantastisch. De ligging is ook perfect.
Mw. Erben
04/28/2015 - 00:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles wordt goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de Las Americas
Reisperiode
19-04-2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Erben
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Mooi hotel met All in service. Vriendelijk personeel. Gratis Wifi. Elke avond amusement. Zeer centraal gelegen. Paar tips: zorg voor wat meer koffietappunten bij het ontbijt en meer stopcontacten op kamers.
Mw. Joosten-Willems
02/04/2015 - 14:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Gezien onze eerdere ervaringen kijken we eerst bij Lavida Travel of zij onze reis ook in de aanbieding hebben.Zij komen meestal met het meest gunstige aanbod. Bedankt voor de goede service. Volgende keer weer.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
januari-februari 2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Joosten-Willems
Reisgezelschap
Met partner

10

Prachtig hotel direct aan zee en de boulevard. Eten zeer goed, zowel ontbijt als lunch/diner. Personeel erg klantvriendelijk. Kamers ruim en netjes. Veel activiteiten,door animatie-team geregeld, voor ieder wat wils. Extra pluspunt: er mogen geen ligbedden aan het zwembad gereserveerd worden: men houdt zich hier ook strikt aan.
Mw. Dijk-de Jong
09/20/2014 - 10:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Snelle reactie na boeking, alles verloopt naar wens

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de Las Americas
Reisperiode
5 tm 19 september
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dijk-de Jong
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Kamer viel iets tegen wat betreft schoonmaak en ruimte van de kamer
Mw. Beekman
06/01/2014 - 22:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Service goed en goed te bereiken voor evt vragen e.d.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
21 -5/30-5
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Beekman
Reisgezelschap
Met partner

9.5

kussens ligbedden zijn aan vervanging toe.
all-in stop om 12h s'middags ongeacht je s'avonds pas vertrekt.minpunt!
Dhr. theunis
04/09/2014 - 11:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
doe zo verder

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
28/3/02014
Aantal dagen
4/4/2014

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
theunis
Reisgezelschap
Met partner

8.1

Een heerlijk hotel, geweldig eten. Het enige wat wij misten waren wat tafels en stoeltjes voor mensen die willen kaarten of spelletjes doen.
Mw. Beet-Vooges
01/27/2014 - 10:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Was al bekend met Lavida, vind het erg prettig dat op de site de prijzen onder elkaar staan van de verschillende touroperators, zodat je in een oogopslag de prijzen kunt vergelijken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
11-25 januari
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Beet-Vooges
Reisgezelschap
Met vrienden