H10 Las Palmeras
Prijzen en boeken

H10 Las Palmeras

Nog voordat je over de helft van je vakantie bent, roepen de kinderen al: “wij willen terug!” Dat kan ook niet anders want het is een fantastisch vakantiefeestje in H10 Las Palmeras. Vandaag gaan we met een TUI excursie het ‘dak’ van Tenerife bezoeken. Vanaf de Teide heb je, met een beetje geluk, prachtig zicht op Gran Canaria en La Gomera. Morgen ploffen we neer in een van de vele ligbedjes langs het zwembad. De kids ravotten bij de ‘Daisy Club’ of spetteren als waterratjes in het zwembad....

9

Super mooi en kwaliteits hotel. Jammer dat je vanaf het strand niet de zee in kan. De airco in de kamer werkt niet afdoende, het is te warm in de kamer. Balkon is wat aan de kleine kant maar hier zit je meestal niet op.
Mw. Ham
06/12/2016 - 23:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Nog nooit van Lavida Travel gehoord maar wij zijn positief verrast door Lavida. Voor een volgende reis ga ik er zeker eerst kijken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
01 juni 2016 - 08 juni 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ham
Reisgezelschap
Met vrienden

7.5

Bij halfpension moet je s'avonds de drankjes wel zelf betalen!
Personeel niet echt vriendelijk
Bedden erg hard
Kamer met zeezicht aan te raden
Mw. Weessies
03/05/2016 - 11:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima toroperator je wordt voldoende ingelicht.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Americanas
Reisperiode
Febr 2016
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Weessies
Reisgezelschap
Met partner

8.7

H10 Las Palmeras ligt centraal waar voor ieder wat wils te doen is, wij zijn twee jaar terug ook in dit hotel geweest en vinden het op vele punten verbeterd ook de buffetten zijn goed en ruim voldoende leuk is de koffie corner en de buiten bar/restaurant zijn goed onderhanden genomen. Redelijke controle op het "reserveren"van stoelen bij het zwembad. Wij hebben het top gehad.
Dhr. Adelaar
11/10/2015 - 08:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Het gemak waarmee lavida travel alles regeld geeft een prettig en attent gevoel. Ze zijn zekere mee in hun tijd aangaande het digitaal verstrekken van de informatie en bescheiden wat niet inhoud dat je ze niet bv telefonisch kunt bereiken. Service ten top.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de las Américas
Reisperiode
Eind oktober begin november
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Adelaar
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Goed hotel mooie ligging in het centrum prachtige tuin met zwembaden
Goede kwaliteit-prijs verhouding zeker vier sterren waard.
Dhr. Pastoor
03/05/2014 - 13:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Jammer dat bij de reisbescheiden de tickets vergeten waren maar met een belletje naar jullie was het meteen geregeld.
Daar voor onze dank

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
25-2-2014 4-3-2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pastoor
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Wel was er grote drukte in de eetzaal, lange wachtrijen voor bijna alle gerechten en dranken
Mw. Drunen-v.Daalen
02/18/2014 - 12:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
ik heb wel verschillende keren moeten bellen voor rolstoelbegeleiding op Schiphol en dan blijkt daar dat je zelf ergens een rolstoel moet pakken en hoe kom je dan bij de gate? Mijn man heeft langzaam gelopen naar de gate.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa las Americas
Reisperiode
7 t/m17 febr. 2014
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Drunen-v.Daalen
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Zeer slechte Wifi
Dhr. Veltmeijer
01/02/2014 - 12:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Spanje- Canarische Eilanden
Plaats
Tenerife
Reisperiode
December
Aantal dagen
15 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Veltmeijer
Reisgezelschap
Overig

8.9

Prima hotel, eten gevarieerd, goede bedden.
Dhr. Verbeek
12/24/2013 - 17:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijke benadering, ook telefonisch erg vriendelijk!!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
december
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verbeek
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Mooi hotel met een geweldige ligging: aan de boulevard en
op loopafstand van de "PC Hoofdstraat" van Playa de las
Americas.
Mw. Bouw
04/18/2013 - 12:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar, goede service en de laagste prijs!
Super!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa de las Americas
Reisperiode
29/3 - 5/4
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bouw
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Prima hotel prijs-kwaliteit,zeer goed van eten veel afwisseling,zeer netjes overal.
Dhr. Vlerick
04/17/2013 - 12:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles is zeer vlot verlopen,geen opmerkingen

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Playa las Amerika's
Reisperiode
8 april - 15 april 2013
Aantal dagen
1week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vlerick
Reisgezelschap
Met partner

8.9

ligging niet ver van het vliegveld, prachtige tuin, aan de mooie wandelboulevard, het personeel is supervriendelijk. Kamers worden keurig bijgehouden. Restaurant erg rumoerig en wat onpraktisch, maar het eten is prima. Samen met onze 87- jarige moeder (met rollator) een heerlijke vakantieplek.
Mw. Muijsenberg-van Eck
01/23/2013 - 10:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Makkelijk te boeken en via de e-mail keurig verzorgd.Ook deze 2e reis bij Lavida geboekt is weer prima bevallen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife Playa de las Americas
Reisperiode
14 t/m 21 januari 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Muijsenberg-van Eck
Reisgezelschap
Groep