Kervansaray
Prijzen en boeken

Kervansaray

In 2018 heeft het Duja Bodrum (voorheen Kervansaray) een totaal nieuwe look gekregen en is nu één van de luxe accommodaties in Bodrum. Het blauwe, panoramische uitzicht is natuurlijk gebleven. Vanaf je bed aan het zwembad of op de steiger aan zee, droom je weg met de Turkse bergen op de achtergrond. Je hoeft even helemaal niets... maar het mag wel! Duja Bodrum heeft je zoveel te bieden qua sport en spel. Van ochtend aerobics tot een dansavond in de discotheek. Van glijbanen tot de...

6.7

De kamers zijn netjes maar gehorig, meerdere malen uit mijn slaap gehaald door : lawaaiige buren, rondrijdende karretjes met een zeer lawaaiige motor (tbv rondbrengen bagaga etc, na eerste dag beter gelegen kamer gekregen waar minder lawaai was maar nog wel aanwezig). Badkamer is ouder. Bedden stevig maar acceptabel. Schoonmaak matig.
Grootschalig complex met hoogteverschillen, daardoor veel traplopen en heuvel op/af. Groot zwembad met keiharde muziek. Kinderbad met glijbanen ligt een eind verderop.
Pier met betonkade en zwemtrappen. Op de pier hele dag harde muziek. Aan het eind van de betonkade lawaai van een pomp-riolerings gebouw. Daardoor weinig plek om tot rust te komen. Er zijn schijnbaar geen regels voor het afspelen van muziek en wanneer het stil moet zijn savonds. Met een beetje pech zit je de hele dag in de herrie.Slechte muziekkeuze: merendeel goedkope covers van bekende nummers met bonkende bas.
Kabelbaan beschikbaar van restaurant naar de pier maar deze is tijdens ons bezoek paar keer stuk geweest : ruim 200 treden omlaag en -erger nog- omhoog. Veel lopen.
Ben goed ter been maar het was vaak een heel gesjouw heen en weer. Bodrum gemakkelijk met Dolmus te bereiken, hotel ligt wel afgelegen.
Eten diner erg slecht : vlees keuze is gehakt met lamssmaak of 1 soort kip of 1 soort vis. Eten wordt uren van tevoren al klaargezet in bakken die bij het opengaan van het restaurant door het personeel open worden gezet. Eten is daardoor bijna altijd handwarm of koud. 1 keer tijdens een Turkse avond was er goed warm stoofvlees.
Geen keus in andere vleesgerechten, het lam kwam mn neus uit en daardoor 2 keer buiten de deur gegeten ondanks all-inclusive formule. Wel uitgebreid ontbijt en veel keuze uit bijgerechten en toetjes.
Hebben niet a la carte gegeten, daar kwamen wij te laat achter en die avond was er Turkse avond waardoor alle a la carte restaurants dicht waren.
Personeel vriendelijk maar sommige bedienen eerst de Turken die naast je gaan staan terwijl je zelf vooraan staat om te bestellen, meermalen gebeurd.
All-inclusive op pier en betonstrand erg beperkt: alleen bier als alcoholische drank in plastic beker. Overige alcoholische dranken dienen bij de bars bij het restaurant te worden gehaald : dus heel veel lopen en met de kabelbaan. Verder gratis water en automaat frisdranken en koffie/thee.
Wijn was erg matig van smaak. Cocktails waren beter maar wijn en cocktails dus niet bij strand verkrijgbaar.
Veel last gehad van maagborrelingen, ik had de indruk dat de ijsklontjes misschien wel eens van gewoon kraanwater gemaakt konden zijn, dat kun je in Turkije niet drinken.
Wij waren zonder kinderen maar het viel ons op dat er voor de hele kleintjes geen schaduw was in het zwembaddeel voor de kleintjes.
Al met al teleurstellend, zeker in verhouding tot andere all-inclusive hotels welke wij in Turkije bezocht hebben.
Ik zou hier zeker niet weer naar toe gaan.
Dhr. Klinkert
09/11/2014 - 12:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
5
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
4
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
5
5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
6
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel is prima bevallen.
Ons hotel leek echter wat kleinschaliger, dit was dus niet zo. Wij hebben weinig rust gehad in deze drukke all-inclusive disco. Daarom een 6 voor de lay-out en design en een 7 voor de betrouwbaarheid.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
3 september 2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Klinkert
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Mooi gelegen hotel in een prachtige baai tegen de steile rotswand, prima kamers, afwerking in de badkamer is wat minder, eten is goed alleen mist het wat variatie, maar begrijp dat dat moeilijk is wanneer het hotel goed vol zit in het hoogseizoen. vandaar ook een 7 voor de prijs/kwaliteit, we betaalde de hoofdprijs in het hoogseizoen. Voor een paar honderd minder zou het top zijn, heerlijke vakantie gehad, vooral genoten.
Dhr. Pater
08/10/2014 - 14:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Doordat we er niet meer uitkwamen met het vele aanbod van het internet en toch een weekje weg wilden zijn we maar "gewoon" naar het reisbureau gestapt bij ons in het centrum. Dat het niet simpel werd na een hele middag in het reisbureau gezeten te hebben was duidelijk, maar uiteindelijk is het de volgende dag toch gelukt en kwamen er een paar voorstellen. Vriendelijk personeel, enige minpuntje vonden we dat we er zelf achteraan moesten bellen of de boeking uiteindelijk wel kon gaan ivm de drukte van het suikerfeest, maar voor de rest een tevreden klant.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
augustus 2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pater
Reisgezelschap
Met gezin