Bodrum Holiday Resort & Spa
Prijzen en boeken

Bodrum Holiday Resort & Spa

Bodrum Holiday Resort & Spa

Dit vijfsterrenresort heeft werkelijk alles.. Vanaf het zonneterras geniet je van een práchtig uitzicht, je kunt helemaal ontspannen in de wellness (o.a. Hamam en sauna!) en je kunt  actie ondernemen bij een spannende wedstrijd beachvolleybal. Het is helemaal aan jou!

Bodrum Holiday Resort & Spa ligt direct aan de prachtige zee en je geniet hier van een cocktail aan een van de drie bars. Voor het diner maak je een keuze uit het buffetrestaurant, een van de drie à la carte restaurants of een van de drie snackbars. Heerlijk!

  • Genoeg keuze
  • Actief en ook ontspannen
  • Zwembaden

7.6

Het heeft 5 sterren, maar absoluut niet waard..
Er moet echt vermeld gaan worden dat alles echt veel klim werk is, alles ligt zover uit elkaar, heb de helft niet eens gedaan vanwege trappen enz. En ben geen deur, maar dit was echt enorm.
Kamers worden niet echt schoon gemaakt. In die 2 weken geen ene keer me bed verschoont.
Veel onvriendelijk personeel, op een aantal uitzonderingen.
Mw. Brandsen
10/16/2018 - 21:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
4
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
6
Kamers
4
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd tevreden met lavida

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brandsen

6.1

We zijn in Oktober naar Mallorca geweest, waar we een top vakantie hadden. Nu zijn we in Turkije geweest en hebben nog nooit zo een slechte ervaring gehad, zelfs na de schoonmaak van onze kamer werd deur de hele dag open gelaten. Ik heb meer op het kantoor bij de manager gezeten, dan echt kunnen genieten. De manager was het eens met onze klachten en heeft wel ingegrepen. Maar elke dag ging er wel iets mis. Het eten is niet om over te spreken, als het op was was het op ook al was je op tijd voor het ontbijt. We zijn ziek thuis gekomen omdat we niet voldoende hadden kunnen eten. Nadat de manager de schoonmaak had aangesproken, troffen wij de volgende dag gewoon weer een troep aan, geen toiletpapier, geen nieuwe handdoeken. Eigenlijk in 1 zin te zeggen, We zijn kapot ervan, ziek en diep teleurgesteld. Wij raden ook niemand aan om naar dit hotel te gaan. We hebben een hoop mensen horen klagen. De receptie deed niets voor je. Nooit meer Turkije voor ons!
Mw. Walburg
05/09/2018 - 17:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
4
Service
1
Prijs/Kwaliteit
4
Eten
1
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
6
3.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Het ligt niet aan Lavida de bovenstaande toelichting is op toepassing van het hotel en de ligging ervan. Lavida heeft ons altijd netjes geholpen. Ik adviseer wel de beoordeling serieus te nemen zodat er niet meer mensen teleurgesteld en kapot thuis komen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
01-05-2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Walburg
Reisgezelschap
Met gezin

7.2

Op een berg gelegen, prachtig uitzicht naar de zee en mooi aangelegd park.
Het eten was slecht, te koud of te warm. veel hetzelfde. we zijn daardoor een keer buiten de deur gaan eten.
Erg massaal, wij zaten met 1600 mensen, verschrikkelijk druk als je moest gaan eten.
Mw. Langen
10/19/2017 - 13:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
4
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
geen op of aanmerkingen. ben tevreden elke keer weer.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
10-10-2019 t/m 17-10-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Langen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.3

Wij hadden veel negatieve reactie gelezen en gingen er al met enige angst heen. Er is gelukkig niks van waar. Wij hebben echt een super vakantie gehad! Wij hadden een 5 persoonskamer met ze'n 2en en uitzicht op zee. Het resort is echt fantastisch. Super lekker eten en veel keus. Wij gaan waarschijnlijk volgend jaar weer maar dan met nog meer familieleden.
Dhr. Maarschalkerweerd
09/25/2015 - 18:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Vaak een erg lage prijs.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
15-09-2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Maarschalkerweerd
Reisgezelschap
Met partner

8.9

veel negatieve reacties gelezen, maar alle waar naar z'n geld en de prijs kwaliteitsverhouding is gewoon in evenwicht.
Dhr. Vis
05/06/2015 - 14:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben met Lavida Travel bijzonder goede ervaringen. Ze denken mee en elke vraag wordt gewoon goed beantwoord.Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar ook de service

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
28 april t/m 5 mei 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vis
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Prima hotel, alleen veel trappen. Een goede conditie is van groot belang in dit hotel.
Personeel is erg vriendelijk, alleen het eten is wat minder. Elke dag hetzelfde, en niet altijd warm.
Voor de rest leuke vakantie gehad, mooie kamers.
Dhr. Weterings
05/26/2013 - 12:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Ons weer een mooie vakantie bezorgd.
Bedankt!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
18-05 / 25-05
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Weterings
Reisgezelschap
Met gezin