Club Forever
Prijzen en boeken

Club Forever

 

Forever Bodrum! Dat zult u zeker denken na een vakantie in Club Forever. Doordat het hotel tegen een heuvel is gebouwd heeft u hier vanaf het zwembad en het terras een geweldig uitzicht over de baai. U bent in slechts enkele minuten per dolmus in het bruisende centrum van Bodrum. En niet te vergeten een heerlijk privéstrand voor de deur. En hiervan kunt u in alle rust genieten, omdat er enkel volwassenen in het hotel verblijven.

 

  • Min. leeftijd 14 jaar
  • Gemoedelijke, relaxte sfeer
  • Prachtig uitzicht over de baai
  • Goede verbinding naar centrum
  • Erkend met duurzaamheidslabel

2-persoonskamer, Voor alleengebruik, 1-1 pers

  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • douche, föhn en toilet
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje

2-persoonskamer, Zijzeezicht, voor alleengebruik, 1-1 pers

  • zijzeezicht
  • koelkast
  • balkon of terras
  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • douche, föhn en toilet

2-persoonskamer, 2-3 pers

  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • douche, föhn en toilet
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje

2-persoonskamer, Zijzeezicht, 2-3 pers

  • zijzeezicht
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje
  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • douche, föhn en toilet

 

 

9.3

Fijn hotel, geweldig personeel, en prima eten.
De enige minpunten vonden wij de harde muziek bij het zwembad en het feit dat er geen waterkoker op de kamer aanwezig is.
Maat wij komen hier zeker nog wel eens terug.
Mw. Buffing
09/20/2018 - 07:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Als er weer een vakantie geboekt gaat worden kijken wij eerst bij Lavida!
Prima service en lage prijzen!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
September 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Buffing
Reisgezelschap
Met vrienden

9

Mijn man en ik gaan al 19x met veel plezier naar Club Forever.Schitterend uitzicht'op welke etage we ook zitten.
Iedere ochtend beginnen met een kopje koffie,vaak alleen,want iedereen bevindt zich op dat moment in de eetzaal.Blauwe lucht,een opkomend zonnetje.....ik mis het nu alweer.
U kunt ervan uitgaan dat wij zodra de vroegboekkorting er weer is wij onze 20sre boeking gaan doen,en ook zeker weer bij Uw Lavida.
Uw klantvriendelijkheid verdient een dikke 10.
Mvg Mevr.L.Hoogendijk.Roldanus
Mw. hoogendijk roldanus
10/18/2015 - 09:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Het is begonnen natuurlijk met het uitzoeken van de laagste prijs voor eenzelfde reis.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
22/9-3/10/2015
Aantal dagen
12 dg

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
hoogendijk roldanus
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Club Forever blijft een gezellig hotel met een prachtig uitzicht!! Goed eten,zeker de saladebar, en de a la carte zeker aan te bevelen, vooral chinees!!We zijn hier nu voor de 16e keer geweest, nou dat zegt genoeg toch!! Voornamelijk 50 plussers in september/oktober en geen kinderen, dus heerlijk rustig!! Jammer dat het bedienende personeel geen of amper engels spreekt.
Mw. Wilde
10/07/2015 - 17:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
n.v.t.
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben alles on line geboekt, duidelijk en leuke prijzen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
22-09-2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wilde
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Het is een fijn hotel waar mijn man en ik al 17 x zijn geweest
Mw. Hoogendijk-Roldanus
12/13/2014 - 22:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn zeer tevreden over de vriendlijke manier dat alle dames ons helpen.Wij zijn al jaren klant.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
bodrum
Reisperiode
23/9 tm4/10 2014
Aantal dagen
12dg

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hoogendijk-Roldanus
Reisgezelschap
Met partner

8.4

accomodatie heeft een prachtig uitzicht.
Het eten is goed.
Het personeel is vriendelijk en doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Wij hadden wel het idee dat er te weinig personeel in de bediening was dit jaar.
De kamer waar wij sliepen was wel aan vervanging toe.
Mw. Frieling
10/02/2014 - 10:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
het is jammer dat je tijdens het boeken niet kunt zien dat je een tussenlanding hebt.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
22-09 t/m 01-10
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Frieling
Reisgezelschap
Met gezin

9

Leuk maar weleens beter gehad.
Mw. Ludlage
09/04/2013 - 09:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Fijne reisorganisatie

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
28-8 tm 3-9
Aantal dagen
7

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ludlage
Reisgezelschap
Met vrienden

7.9

enorm genoten! Het is een heel fijn hotel, niks op aan te merken!
Het ligt wel buiten Bodrum, dus geen boulevard, maar met de dolmus ben je in 10 minuten in het centrum
Mw. dekker
06/04/2013 - 16:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
ik ben erg tevreden over lavida en zal zeker vaker via jullie een vakantie boeken

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
23 mei tot 3 juni
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
dekker
Reisgezelschap
Met vrienden

9.2

kindvriendelijk waren ze altijd in de tijd dat er nog kleine kinderen welkom waren.Wij zijn nu voor de 13e keer geweest.Vorige jaren met kinderen en kleinkinderen,deze laatste snappen er helemaal niks van dat ze er niet meer heen mogen en vragen ons of we aan die meneer willen vragen wanneer ze weer wel mogen komen.Heeeel jammer vinden ook wijzelf,club forever is een gezellig kleinschalig hotel waar wij heel graag weer met ons reeds weer uitgebreid gezin heen zouden willen.De vrouw van de baas is zwanger en wij zijn heel benieuwd hoe dat dan in zijn werk gaat.Hij woont namelijk op het complex.Wij hebben gesprek gehad met een van de managers en die vertelde ons dat zijn 7jarig zoontje vanuit zijn hotelkamer om een colaatje moet bellen,hoe idioot wil je het hebben.Wij hebben ons ongenoegen diverse malen geuit bij diverse managers,maarja,zij vinden het ook heel jammer,turkse mensen zijn gek op kinderen.Het gaat allemaal om de poen,dat is zeker,dus....
Dhr. hoogendijk
01/08/2013 - 12:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
lavida travel was de goedkoopste,jaa bij ons gaat het ook om de poen haha.Ik moet zeggen dat de medewerkers die wij aan de lijn hebben gehad bijzonder vriendelijk waren.Ga zo door,dan blijven wij trouwe klant.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
18-09-2012
Aantal dagen
12dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
hoogendijk
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Super vakantie gehad!Echt een aanrader. 2 kleine min puntjes. Bij vertrek werden we vroeg opgehaald en vroegen we naar onbijt mogelijkheid. We konden een box bestellen, maar die bleek de volgende dag erg mager gevuld en geen drinken erg jammer. Van andere gasten hoorden we dat ze gewoon hebben ontbeten, deze mogelijkheid is ons niet aangeboden. En het tweede natuurlijk al die nederlanders die een plekje bij het zwembad of op het strand al heel vroeg reserveren, vervolgens zie je ze de hele ochtend niet terug. Jammer dat niet tegen opgetreden wordt.
Mw. Zoutendijk-Flameling
06/27/2012 - 18:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Bodrum
Reisperiode
19-26 juni
Aantal dagen
8dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Zoutendijk-Flameling
Reisgezelschap
Overig