LABRANDA Ephesus Princess
Prijzen en boeken

LABRANDA Ephesus Princess

Dit gezellige, ruime familiehotel torent uit boven de Egeïsche Zee. Ephesus Princess ligt tussen het levendige Kusadasi en het antieke Efeze. Genoeg te doen in de buurt dus! Naar de kids heb je ook geen omkijken hier. Zij spetteren en spelen onder de waterval in het zwembad of glijden van één van de drie waterglijbanen. Zoef! Daar sjeest er weer een voorbij. 's Middags geniet je van een lekkere pizza aan het strand. Met een cocktail erbij, het is tenslotte vakantie! kinderdisco, babybedje,...

8

We waren met een grote groep met totaal 8 kinderen en 8 volwassenen.
Goed hotel. We hadden 4 verschillende bungalows, 1 bungalow voor 2 personen, 2 familiebungalows met 1 extra slaapkamer en 1 familiebungalow met 2 extra slaapkamers. Het hele hotel was erg schoon zowel de kamers (bungalows) als het hotel, de restaurants , toiletten enz.

Het eten was goed, voldoende keuze alleen de frites mogen ze wat langer bakken die was vaak slap. Doordat je op verschillende plaatsen kunt eten is er ook voldoende afwisseling want 1 week alleen maar buffet gaat op den duur vervelen. Het pizza en pasta restaurant op het strand is heel goed, heerlijke kibbeling en lekkere gevarieerde pizza's.

We hadden 8 kinderen bij die ook erg hebben genoten van de miniclub, minpunt is wel dat voor de knutselactiviteiten betaald moet worden en daar vragen ze wel de hoofdprijs voor, een t-shirt maken kost Euro 10,00 en een zandschilderij Euro 5,00, ze proberen je iedere dag iets te laten knutselen en als je dat dus toestaat komen er forse kosten om de hoek; maar als je aangeeft dat ze niet meedoen met deze activiteit doen ze andere leuke spelletjes en dan kunnen de kinderen gewoon bij de miniclub terecht. Uiteraard is er 's avonds ook een minidisco en ook daar waren de kinderen erg enthousiast over. Aan het eind van de minidisco krijgen de kinderen die bij de spelletjes een prijs hebben gewonnen ook nog een diploma, wat voor de kinderen natuurlijk wel een extra stimulans is om mee te doen aan de miniclub.

Wij hebben erg genoten van onze vakantie.
Dhr. Schilders
05/11/2015 - 18:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al jaren bij Lavida omdat de prijzen scherp zijn en als we een vraag hebben of advies willen worden we snel en correct te woord gestaan. Erg tevreden !!!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schilders
Reisgezelschap
Groep