SunConnect Atlantique Holiday Club
Prijzen en boeken

SunConnect Atlantique Holiday Club

SunConnect Atlantique Holiday Club is een sfeervol viersterrenhotel direct aan het strand. Het hotel beschikt over een aquapark met glijbanen, zwembaden en waterspeeltoestellen! Het centrum van Kusadasi is per dolmus makkelijk te bereiken. SunConnect Atlantique Holiday Club is een kindvriendelijk hotel en is de ideale plek voor een heerlijke zonvakantie!

Meer informatie over SunConnect Atlantique Holiday Club:

  • Wi-Fi in het hele hotel
  • tuin
  • 2 zwembaden (waarvan 1 zoutwater)
  • kinderbad
  • aquapark 'Tortuga' met glijbanen, zwembaden en waterspeeltoestellen
  • ligbedden en parasols aan het zwembad en strand
  • miniclub (4 t/m 12 jaar)
  • Lollo & Bernie Kids Club in juli en augustus van (3 t/m 11 jaar) 
  • diverse sportactiviteiten
  • uitgebreide animatie en livemuziek
  • disco (18+)
  • amfitheater
  • wellnesscenter (tegen betaling)
  • buffetrestaurant met terras
  • à-la-carterestaurant aan het strand
  • snackbar, 2 poolbars, lobbybar, discobar en beachlounge
  • kinderbuffet

Ligging:

  • direct aan het zandstrand
  • ca. 100 m van winkels, restaurants en bars
  • ca. 9 km van het centrum van Kusadasi
  • ca. 80 km van de luchthaven van Izmir

Geniet van een heerlijke zonvakantie in SunConnect Atlantique Holiday Club!

 

7.2

Atlantique Holiday Club heeft een mooi aangelegde tuin, aan een mooi strand met parasols en 2 zwembaden waar helaas geen parasol te vinden was.
Kamers wat gedateerd, airco's die niet goed werkte en erg stonk naar de riolering en muf. Na dit gemeld te hebben bij de receptie werden we wel goed geholpen maar blijkbaar hadden meer kamers deze problemen. Eten was op zich wel redelijk gevarieerd maar alles smaakte hetzelfde. Aquapark erg mooi alleen wisten wij niet dat hier de all inclusive module niet goldt was ook niet vermeld bij Neckermann.
Mw. Lee
09/15/2015 - 10:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
7
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.6
Toelichting over Lavida Travel
Fijn en snel geholpen via de chat

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
06-08-2015 tot 20-08-2015
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lee
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Het resort is perfect. Het is mooi en wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Het eten is prima. Enkele opmerkingen: De bar sluit om 23.00 uur (!) dus kwart voor 11 extra drankjes verzamelen om de avond door te komen. Er wordt zeer slecht Engels gesproken dus echt nog handen en voeten werk (mensen zijn wel ontzettend aardig). Tevens hadden wij een kamer waar wij met z'n drieën in verbleven en dit was echt veel te klein, er zijn ruimere kamers waar wel genoeg ruimte is voor een derde bed maar onze kamer had daarvoor niet in aanmerking mogen komen. Verder hadden wij een Host (Laurent) die naast het welkomstpraatje en de verkoop van uitstapjes (wat hij wel goed deed) weinig interesse toonde voor de (enkele) probleempjes die wij hem hadden voorgelegd (de te kleine kamer, het verkrijgen van een lunchbox voor vertrek, was ie even vergeten te melden). Op deze kleine probleempjes na hebben wij een geweldige tijd gehad.
Mw. Hoek
07/22/2015 - 12:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
6
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
10
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
7
Advies
9
Klantvriendelijkheid
7
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Prima service alles werd geregeld naar volle tevredenheid. Aanvraag van visum ging iets minder soepel (vergeten te bellen op het moment dat de papieren binnen waren).

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
4-7 t/m 16-7
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hoek
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Het is een mooi en rustig gelegen hotel. Vriendelijk personeel, het eten is goed. Op het strand zijn fijne ligbedden en is altijd plek.
Mw. Wilde
07/01/2015 - 15:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Bij lavida is het tot twee keer toe goedkoper dan bij de normale reisorganisatie.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
zomer
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wilde
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Prima hotel, mooi strand, mooie tuinen, leiding en personeel vriendelijk, eten meer dan genoeg, veel kip, matig variatie in het warme eten. Wel ontzettend veel gevarieerde rauwkost je kan het zo gek niet bedenken. Elke dag bijna de zelfde toetjes. Binnen en buiten restaurant. Veel Oost Europese gasten, dus eten stapelen maar verder geen last van. Kamers normaal, weinig kastruimte, wordt goed schoongemaakt. Op het strand voldoende bedjes met vaste parasols, strandwacht en security. 2 mooie zwembaden, 1 met 5 glijbanen en kinderbad en badmeester, elke avond worden de zwembaden schoongemaakt. Animatie leuk vaak muziek een beetje te hard.Bouw activiteiten achter het hotel i.v.m. nieuw groot aqua park tot begin juli deze gaan weer verder in november. Geen last van. Volgend jaar klaar en behoord bij het hotel. Let op voor de Blue Beach bar is een stukje privé strand daar moet je voor de bedjes en drinken betalen. Al met al een goed hotel en zeker aan te bevelen. Zeker meer dan zijn 3*** sterren waard. Francisca en Bert.
Mw. Kraak
06/14/2014 - 13:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijk deskundig en personeel in Almere, ze kunnen je ook helpen met een visum voor Turkije € 20,00 pp. Let op voor Turkije moet je paspoort na vertrek nog 6 maanden geldig zijn.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
4-6 t/m 11-6
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kraak
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Dit hotel is 3 sterren, maar zeker netjes. Alle negatieve reviews die ik vantevoren had gelezen zijn ECHT oneerlijk. Mooie zwembaden, leuke glijbanen, mooi strand. Eten zoals alle all-inn's maar iedere maaltijd verse producten van de grill en brooddingen uit de steenoven. Met de dolmus gemakkelijk naar kusadasi voor 1.50E, maar goedkoper in Lira 2,75TL.
Ok
Mw. Naarden
10/23/2012 - 18:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
8.8
Toelichting over Lavida Travel
via de sportschool bij jullie gekomen. Met jullie extra korting, waren jullie de goedkoopste. Via mail en telefoon goede en snelle service. Met jullie zoekmachine kon ik niet echt uit de voeten, maar ons reisgezelschap was wat ingewikkeld. Gezin+oma met vriendin.
Maar toen we wisten waar we naartoe wilden, was het via jullie makkelijk, vriendelijk en vooral prima geregeld!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
september 2011
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Naarden
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Bij aankomst om 23.10 nergens meer iets te drinken, alleen in de disco tegen betaling. We werden naar onze kamer gebracht die er goed/schoon uitzag. Alleen de vloer was heel oud, allemaal kapotte plavuizen maar ach daar loop je alleen op. Er was al heel harde muziek in de disco en die duurde iedere nacht tot 03.00u! Zo ook die nacht. Onze kamer was vlak naast deze disco gesitueerd. Let wel wij houden zelf heel erg van muziek maar dit was keihard.!!
Wij houden ervan om de balkondeur open te laten i.p.v de airco maar dat kon al helemaal niet.
Na vermoeide nacht, 's morgens naar zwembad(een van de 2) daar begon om 10.00 uur het animatieteam, wat gezellig is natuurlijk, maar weer met keiharde muziek, die nog vervormd werd ook vanwege de slechte boxen. Onze eigen ipod was niet meer te beluisteren! Laat staan boek lezen! Gevolg hoofdpijn! We dachten nog is dit hotel alleen voor jonge lui, maar er waren genoeg mensen van onze leeftijd (50+) en ook ouder. We kunnen ons niet voorstellen dat deze mensen hier ook niet gestoord van werden. Dan waren er ook geen parasols aanwezig bij de zwembaden. Alleen op het strand maar die worden denk ik 's nachts al 'gereserveerd' door gasten. Wel kon je 2 bedjes + matrasjes + parasol huren voor het hotel voor 6 euro/dag. Dit deden wij dus maar iedere dag. Bij het tweede zwembad was het rustiger maar dit werd vaak in beslag genomen door waterpolo. Dus kon jij niet zwemmen of op een heel klein stukje.
Onze kamer (1003) lag gelegen en bij de disco maar ook aan de toevoerweg van het hotel. Hier kwamen de touringcarbussen denderend binnen dus ook 's nachts. Het leek wel of de intercity trein onze kamer binnen kwam. We weten dat de hotels in Turkije slecht ge
Mw. Braakman
09/14/2012 - 12:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
4
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
10
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
geen

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
5-9-12 t/m 13-9-12
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Braakman
Reisgezelschap
Met partner

7.6

Prima hotel met leuke zwembaden en goede, uitgebreide keuken.
Kusadasi gemakkelijk te bereiken met dolmus.
Mw. Ruiter- Lodewijk
08/31/2012 - 21:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima online reisburo

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
15-08-2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ruiter- Lodewijk
Reisgezelschap
Met gezin