La Blanche Resort & Spa
Prijzen en boeken

La Blanche Resort & Spa

 

La Blanche is een klasse hotel met zeer goede service en veel faciliteiten. Niet voor niets keren gasten hier vaker terug voor een heerlijke, onbezorgde vakantie. Het uitgestrekte zandstrand, het grote zwembad, de vele restaurants met de lekkerste gerechten, het vriendelijke personeel, dit alles zorgt ervoor dat u blijft genieten. Wandelend via de boulevard bent u ook zo in het gezellige centrum van Turgutreis. En de zonsondergang is hier iedere keer weer schitterend. Uitkijkend over zee droomt u weg, wat een heerlijke vakantie.

 

  • Aan de wandelboulevard
  • Prachtig uitzicht op zee
  • Verblijf in ruime Familiesuites
  • Erkend met duurzaamheidslabel

     

4.5

Dit eens zo mooie hotel is helemaal onderuit gehaald door de Russen! Wat zonde! Hadden het vorig jaar zo fijn hier, maar nu propvol met dit onbeschofte volk! Eten was op hun niveau aangepast, en ze plunderden de bufetten leeg! De hele dag door gillen, eten en heel veel alcohol! Gaan helaas nooit meer terug! Waren hier met vrienden in september 2017.
Mw. Foks
11/22/2017 - 20:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
1
Service
1
Prijs/Kwaliteit
1
Eten
1
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
1
1

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Niets toe te voegen, altijd vriendelijk en behulpzaam. Maar ik raad ze aan ook de reviews te lezen en Zoover!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
September/oktober
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Foks
Reisgezelschap
Met vrienden

9.3

Voor deze prijs echt een mooi Hotel, zeer vriendelijk en servicegericht personeel. De locatie is fantastisch. De kamers zeer ruim en schoon, de bedden waren mij iets te hard dat wel. Prachtig zwembad en strand met fijne ligbedden. Het eten was niet subliem maar in orde. De drankjes en cocktails waren goed ! Met name de locatie is iets en het leuke plaatsje, fijne bevolking is zeker de moeite waard dit hotel of deze plaats te kiezen voor een fijne vakantie. Ook alleen zeer goed te doen. Vele gasten komen al jaren .
Dhr. Hage
10/17/2017 - 17:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Top top top al jaren de beste wat mij betreft, zeer zeer goede en vriendelijke medewerkers en uitstekende prijzen en service! Bedankt kanjers

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
okt
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hage
Reisgezelschap
Alleen

7.9

Vorig jaar ontzettend genoten in dit hotel! Helaas dit jaar niet, hotel zat vol met Russen , wat een onbeschoft en luidruchtig volk! We hebben ons iedere dag zitten ergeren! Lege flesjes water werden gevuld met wodka, en bergen eten halen, en de helft laten staan! Voordringen bij buffet enz. Vriendelijkheid personeel moest je ook zoeken, behalve Neslihan, een vrolijk meisje die boven de drankjes verzorgd, ze werkt ontzettend hard! Jammer dat bijna niemand engels spreekt. We hebben heel veel om ons heen gehoord, dit was het laatste jaar! Zo ook voor ons! Zonde van het mooie hotel!
Mw. Wilde
10/04/2017 - 09:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Als je twijfelt met boeken, geeft Lavida alle uitleg die je nodig hebt! Zeer vriendelijke dames!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
September/oktober
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wilde
Reisgezelschap
Met vrienden

8.6

Heerlijke vakantie in dit resort gehad, met prachtig uitzicht, heerlijk eten en een mooi zandstrand!
Goede bedden ook aan strand en zwembad, een het was er lekker rustig.
Triest om te zien hoeveel hotels er leeg stonden en de winkels hadden ook weinig te doen.
Hoop dat de Turken het volgend jaar beter gaan krijgen !
Mw. Wilde
10/08/2016 - 12:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Onze vakantie was dit jaar voor de tweede keer geannuleerd, omdat de hotels eerder dicht gingen, Lavida heeft ons hier heel goed mee geholpen en advies gegeven zodat wij toch nog op vakantie konden!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
September/oktober
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wilde
Reisgezelschap
Met vrienden

8

Voor de tweede keer geweest na 5 jaar.
Mooie ligging en eten zeer lekker.
Helaas een stuk minder bezet door de dreigingen maar de service en eten zijn nog steeds goed.
Gaan zeker nog wel een keer er heen.
Animatie leuk en niet opdringerig.
Bootreis was super en zeker een aanrader.
Dhr. Hollander
06/15/2016 - 07:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
Juni 2016
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hollander
Reisgezelschap
Met partner

8.4

prima hotel, jammer dat het een beetje stil was. veel mensen durven er niet naar toe , maar er is niets aan de hand.Gewoon gaan
Dhr. Woertman
05/16/2016 - 12:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
prima

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
mei 2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Woertman
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Het hotel is prachtig gelegen en alles is savonds sprookjesachtig verlicht. Als je een zeezicht kamer hebt sta je te dromen zo mooi is het uitzicht. Balkon is wel erg klein. De kamers zijn ruim en schoon en de bedden uitstekend maar de aircon doet het niet echt goed het was nu gemiddeld 30 graden ik vraag me af hoe dat moet als het nog warmer wordt. We kregen de kamer niet koel. Het ontbijt is matig de lunch en het diner een stuk beter. Toch is het aan te raden om a la carte te lunchen en te dineren in de verschillende restaurants waarbij het Italiaanse restaurant het beste was naar onze mening. Er is 's avonds na de show weinig te doen. Het animatieteam is vriendelijk en doet zijn best de shows zijn meestal best leuk vooral de Turkse show. Maar als dat afgelopen is er echt niet veel te beleven. Het is een 5 sterren hotel maar je hoort vaste gasten klagen dat het hard achteruit gaat. Het is een beetje vergane glorie en we konden verder goed merken dat het personeel het een beetje zat was (ze werken ook keihard). Het publiek/ de gasten gedragen zich regelmatig ver beneden pijl en is van enige 5 sterren klasse verstoken. De openbare toiletten zijn niet echt schoon vooral niet op het strand.De muziek staat zowel bij het zwembad als bij het Italiaanse restaurant veeeel te hard!! Dit terwijl er vrijwel geen jongeren waren maar wel door jongeren die het zelf kennelijk mooi vonden, opgezet. Er werd vaak geen rekening gehouden met de gasten (heeft ook weer niets met een 5 sterrenhotel te maken) maar meer met hun eigen smaak. Jammer! Als je vroeg of het iets zachter kon werd dat gedaan maar 10 min later stond het weer net zo hard. Je kon elkaar niet verstaan! Erg vermoeiend.Over de toiletten heb we geklaagd is toen na een paar dagen wel verbeterd. Het is een goed hotel maar geen 4/5 sterren (meer) waard. Het moet nodig opgeknapt worden. Strandbedden zijn voor een gedeelte stuk en oud. Het tapijt in het hotel (erg onhandig voor een strandhotel) is op veel (centrale) plaatsen aan vervanging toe en erg vuil en ook stuk. Het zwembad is prachtig het water steenkoud er ging ook haast niemand zwemmen (ik wel na even doorzetten). De lunchbox die we een keer meekregen was behalve de appel echt om te huilen hoe durven ze het mee te geven. De gym , dans en aquarobicslessen zijn prima maar er ontbreekt afwisseling. We hebben best genoten maar hadden van een 5 sterrenhotel veel meer verwacht.
Dhr. Gijsen
10/20/2012 - 12:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
prima service snel antwoord bij vragen last minute: prima en goed afgehandeld. Onze complimenten!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
9-19 oktober 2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gijsen
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Prima hotel. Niet het meest luxe wat wij ooit geboekt hebben (Rixos, Samara, Miracle) maar gezien de prettige ligging (10 min lopen naar het dorp langs de boulevard) wel het hotel waar wij nu voor de 3e keer geweest zijn.
Mw. Pott
10/14/2012 - 20:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service eerdere boekingen & de extra korting (kan je per gezin toch weer bijna de auto gratis voor parkeren)

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turgutreis
Reisperiode
29-9-2012
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Pott
Reisgezelschap
Met vrienden

9.1

Prachtig verzorgde accomodatie dichtbij het dorp en de markt. Heerlijk a la carte lunchen bij de italiaan op de pier of de mexicaan!!
Mw. Haan
05/29/2012 - 16:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
prima communicatie en duidelijkheid

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
turgutreis
Reisperiode
mei
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Haan
Reisgezelschap
Groep