Asteria Fantasia
Prijzen en boeken

Asteria Fantasia

Asteria Hotel Fantasia (voorheen Fantasia De Luxe) ligt direct aan het strand van Camyuva en op ca. 7 km van het centrum van Kemer. Er is een bushalte voor de ingang van het hotel. Op ca. 700 meter vind je diverse winkels, restaurants en bars. Asteria Hotel Fantasia biedt je meer dan voldoende mogelijkheden in een prachtige natuurlijke omgeving. Het hotel beschikt over 349 kamers ondergebracht in een gebouw met 24-uursreceptie, een lobby met lounge en 3 liften. De heerlijke gerechten worden...

7.8

Fantasia is een mooi hotel. Bijna alles wat wij nodig hadden was op het complex aanwezig. Het strand is geen strand maar bied in ieder geval de mogelijkheid om een duik in de zee te nemen. Het hotel heeft echter zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een opknapbeurt nodig. Af en toe roken wij een hele nare riool lucht bij het zwembad en als je wil tennissen kun je maar beter een mondkapje meenemen..
Animatie is er voldoende: aqua-gym, darten, water-polo, volleybal enz. Er wordt echter niet actief aan meegedaan omdat er voornamelijk ouderen te vinden zijn in dit hotel.
Het eten is uitgebreid. Er zijn met name veel salades en nagerechten. qua vlees is er wat minder keus.
De bediening is veelal vriendelijk maar spreek nauwelijks Engels. Dit leidt vaak tot misverstanden.
Al met al een fijne vakantie gehad.
Mw. Zandbergen
10/22/2012 - 17:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8
Toelichting over Lavida Travel
Ik en mijn partner hebben al eens eerder bij Lavida Geboekt. Dit is toen zeer goed bevallen. Indien ik vragen heb kan ik bellen en wordt ik vriendelijk te woord gestaan. De link naar Zoover maakt het zoeken makkelijk.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kusadasi
Reisperiode
13-10-2011 t/m 20-10-2011
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Zandbergen
Reisgezelschap
Met partner