Eftalia Resort
Prijzen en boeken

Eftalia Resort

 

Dit zéér populaire All Inclusive hotel is al jaren favoriet bij Nederlanders. De goede prijs/ kwaliteitverhouding, de ruime familiekamers, de ligging vlak bij het strand en natuurlijk het Aquapark met diverse glijbanen maken uw vakantie compleet. Een echte aanrader voor families.

Voor de kinderen
kinderdisco, babybedje, speeltuin, kinderzwembad met 3 waterglijbanen en miniclub, leeftijd van 4-12 jaar

Verzorging
all inclusive

Goed om te weten
Diverse watersporten mogelijk tegen betaling. De drankjes in de discotheek zijn tegen betaling.

Ligging
centrum Konakli op ca. 2 km en centrum Alanya op ca. 12 km, luchthaven Antalya op ca. 110 km en luchthaven Gazipasa (Alanya airport) op ca. 55 km

 

8.5

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en een goede uitvalsbasis naar Alanya en of andere bezoekjes.
Dhr. Vleeschdraager
10/29/2016 - 15:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Goed online reisbureau die ook gewoon bereikbaar is

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli, Alanya
Reisperiode
20 tot 27 oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vleeschdraager
Reisgezelschap
Alleen

8.3

Zwembad is te klein voor de hoeveelheid gasten. Hotel zat vol voor 90 %.
Dhr. Soetmulder
09/10/2016 - 10:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar. Alles goed in orde.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
20-8 t/m 29-8-2016
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Soetmulder
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Compact hotel wat erg prettig is. Familiesuite A hadden wij. Ruim maar wat gedateerd maar gelukkig heel schoon. Personeel is erg leuk. Animatie erg leuk!
Mw. Camphens
09/24/2015 - 16:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben de reis 2x moeten Aanpassen. Was geen probleem en ik werd vriendelijk geholpen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
September 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Camphens
Reisgezelschap
Met vrienden

8.2

Eftalia Resort is een verouderde accommodatie met positieve en negatieve punten:
positief
- personeel zeer klantvriendelijk
- prive strand
- prijs kwaliteit is goed
- eten voldoende uitgebreid
- veel nederlandse kinderen alle leeftijden

negatief:
- kamers klein en erg verouderd maar niets is defect
- zeer slechte of geen wifi
- geen airco in de openbare ruimte (erg warm)
- vloeren vaak nat en spekglad, mensen vallen vaak
- animatie absoluut waardeloos, alle activiteiten worden gebaseerd op uitsluitend lawaai en geen kwaliteit
- veel te weinig zitplaatsen in de avond
- vanwege het lawaai kun je niet normaal praten
- zwembaden veel te klein voor het aantal gasten
- op het strand en in de zee liggen veel stenen
- complex is erg aan renovatie toe

Conclusie:
Een verouderd complex dat aan renovatie toe is met veel te veel gasten voor de faciliteiten die het complex biedt echter voor een lage prijs met een goede sfeer.
Ik zou nu echter liever iets meer betalen voor een betere kwaliteit
Dhr. O
07/26/2015 - 12:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
3
Kindvriendelijkheid
5
6.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd een goede prijs en gemaakte afspraken worden perfect nagekomen

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
juli
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
O
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

het is een prima hotel,aardig personeel en zeker die jongen met het knotje spreek ook goed Nederlands, ze doen hun best om het naar je zin te maken.Alleen jammer dat er zoveel russen waren ,terwijl ze gezegd hadden dat ze niet meer zo veel russen als gasten willen hebben.
Mw. Sciaroni
05/31/2015 - 16:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
De cijfers zeggen al genoeg.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
konakli
Reisperiode
19-05/30-05 -2015
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sciaroni
Reisgezelschap
Met partner

7.8

In verhouding met de prijskwaliteit een goed hotel.
Wel erg druk en massaal.
Dhr. Brugman
09/29/2014 - 11:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
goeie service

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli (bij Alanya)
Reisperiode
20 september
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brugman
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Het hotel is zogenaamd elk jaar overboekt, ze proberen je in een ander hotel te krijgen zodat die ook vol zitten.
het is elk jaar hetzelfde als je aankomt, de volgende dag moet je je definitieve kamer regelen.
Dhr. Bos
09/02/2014 - 20:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Als je een vraag hebt aan Lavida travel dan is niks ze te veel.wij kiezen volgend jaar weer voor Lavida travel, wat een service.
thuis gekomen bleek ook nog eens dat we 60 euro tegoed hadden opgebouwd.
echt top!!!!!!!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
11-08-2014
Aantal dagen
25-08-2014

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bos
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

alles prima verlopen
Dhr. ierland
08/27/2014 - 16:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
8
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goed

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya - Konakli
Reisperiode
11-08-2014
Aantal dagen
26-02014

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
ierland
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

vergeleken met afgelopen jaar is het eten achteruit gegaan weinig variatie regelmatig koud eten en veel hetzelfde ook de kamers worden niet goed schoongemaakt dit jaar
Dhr. vianen
08/18/2014 - 12:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer goede service zeker als je belt met iemand van Lavida Travel wordt het gelijk geregeld (SUPER), ook zeer goede informatie via de email

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
03-08-2014 tot 17-08-2014
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
vianen
Reisgezelschap
Met gezin

8.1

Het was prima vacantie
Dhr. Geetan
07/22/2014 - 12:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede reisbereau

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
11-07-2014
Aantal dagen
19-07-2014

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Geetan
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Wij hadden een boeking gemaakt voor Eftalia Resort,maar bij aankomst bleek dat het hotel was over geboekt. Wij, met nog een 10-tal andere Nederlanders werden toen geplaatst in hotel Eftalia Aqua Resort (5 st.hotel)Het was een mooi hotel, maar het personeel was, op enkeling na) niet aardig. Wij hadden kamer 1031, maar vele vele malen konden we de kamer niet inkomen omdat de deur niet open ging met de batch. Erg vervelend. De WIFI was zeer slecht. s'Avonds was er in de Lobby weinig te doen en de aanwezige bar was al om 19.00 uur gesloten. Je kon dan naar een, ik noem het een wachtlokaal gaan voor een drankje, maar daar stonden diverse TV's aan op verschillende kanalen en zo luid, dat je kon er je moeilijk verstaanbaar maken. Dan was ook nog de Animatie bezig met een oorverdovend lawaai. Overdag bij het zwembad kon je ook al niet rustig liggen, want er moest zonodig de gehele dag een soort disco muziek gedraaid worden. Je werd er knettergek van. Voor ons nooit meer dit hotel, het was echt geen 5 st. hotel, maar eerder een 3 hooguit een 4 st. hotel. Er waren weinig Nederlanders en die er waren, kwamen daar terecht via overboekingen. Verder alleen veel Russen en veel Engelsen en een aantal Duitse gasten.
Dhr. Vries
05/24/2014 - 21:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
4
Service
5
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn zeer tevreden over Lavida Travel en boeken meestal bij hun onze vakanties. Het voelt vertrouwd aan en ze zijn bereid om, als dat nodig is, met je mee te denken en doen al het nodige wat nog moet gebeuren.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
7 mei 2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vries
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Zeer tevreden over de service en het eten vriendelijkheid enz.
n paar min punten zijn
het strand wordt niet schoon gemaakt
de muziek bij het zwembad veel te hard
als gasten zich misdragen bi e relax pool wordt er door het personeel niets meegedaan en dat is jammer
Dhr. Wolffs
05/21/2014 - 09:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
wij hebben nu verschillende keren met lavida gereisd en we zijn erg tevreden eigenlijk over alles

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
konakli
Reisperiode
5 mei 2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wolffs
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Hotel is erg verouderd maar zeker niet slecht en/of versleten. Niets is kapot en alles werkt. Alles is aanwezig wat men in een resort kan verwachten,
Dhr. Olislagers
05/14/2014 - 11:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede website. Altijd correcte behandeling en afspraken worden nagekomen. Prijstechnisch prima in orde. Meerdere keren een boeking geplaatst en nooit problemen of discutabele voorvallen gehad.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
3-5-2014
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Olislagers
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Druk hotel wat tussen de andere hotels ligt op loopafstand van het strand. Voor de bedjes bij het zwembad vroeg je bed uit anders is alles al afgehangen. In het hotel zitten voornamelijk Nederlanders, Duitsers, Engelsen en Russen. De kamers zijn wat verouderd maar zeer schoon. Volgens zeggen wordt het hele hotel komend jaar gerenoveerd.
Het all inclusieve programma is zeer uitgebreid en goed.
Als je hier te kort aan komt ligt het echt aan je zelf.
Het personeel werkt erg hard om het naar je zin te maken.
Alanya is goed bereikbaar met de dolmus die op loopafstand van het hotel stop. Ook zijn er om het hotel diverse winkeltjes te vinden.
Dhr. Esschert
08/04/2013 - 15:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Enkele weken voor vertrek geboekt bij Lavida Travel.
Meteen betaald via Internet en vrij kort daarna de reispapieren ontvangen via de mail.
De reden voor ons om te boeken bij Lavida Travel is het grote prijs verschil vergeleken met de andere aanbieders.
Gezien de ervaring die wij nu hebben met Lavida Travel zullen wij een volgende keer gerust weer boeken via deze website.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Anlanya Konakli
Reisperiode
Juli Augustus
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Esschert
Reisgezelschap
Met gezin

7.8

Prima Hotel! Genoten van een heerlijk weekje vakantie. Eten was goed te doen.Voor ieder wat wils en best te eten.
Zoals ik van vele hoorde, idd geen mayo!In het winkeltje bij het hotel heb ik een tube gevonden voor 3,-! helaas was dat mijn laatste dag!haha! Echt mayo vreters dus gewoon ff meenemen! Alles wordt goed schoon gemaakt. Werkelijk de hele dag en nacht zijn er mensen aan het poetsen!

Excursies moet je boeken bij het tentje net buiten het hotel!Scheelt een hoop!Rechts, iets voorbij de voeten visjes....Bijvoorbeeld Hamman, Hotel 30 pp buiten het hotel 15 pp.

Strand viel mij tegen. Grote keien en een rommelige indruk. Maar verder ook prima vertoeven. Pannenkoekjes op het strand vond ik erg lekker!:) In de omgeving zijn zat winkels! Voor de grote stad, (weliswaar exact de zelfde winkels) moet je naar Alanya. Neem GEEN taxi!(24,-) maar gewoon Dolmus voor 1,50 pp, halte is vlakbij!Kamers waren idd erg gehorig. Om 06:00 klaar wakker van schreeuwende kinderen en klappende deuren.

Wij hebben heerlijk weer gehad, al met al een heerlijk weekje vakantie! Ik zou niet terug gaan naar dit hotel, maar zal het ook zeker niet afraden!
Mw. Stapel
06/04/2013 - 09:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisorganisatie.Alles is perfect verlopen. Geadviseerd door mijn moeder vanwege de net wat lagere prijzen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
22 mei t/m
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Stapel
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Gezellig hotel. Schone kamers, lekker eten, leuke animatie.
Mw. Essers
05/11/2013 - 08:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goed advies.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
1-10 mei
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Essers
Reisgezelschap
Met vrienden

8.3

Mooi hotel met vriendelijk personeel
Eten is wat eentonig
Dhr. Wilk
02/24/2013 - 14:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
makkelijke website waar je makkelijk kunvergelijken

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
3-9-12
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wilk
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

leuke vakantie, voor een leuke prijs.
Mw. Bos
12/15/2012 - 15:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, snelle beantwoording van vragen. Voor herhaling vatbaar.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
augustus 2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bos
Reisgezelschap
Met gezin