Hotel Royal Garden Suites
Prijzen en boeken

Hotel Royal Garden Suites

Hotel Royal Gardan Suites, het sfeervolle moderne viersterrenhotel in het zonovergoten Alanya, Turkije. Word heerlijk wakker met een uitzicht op het direct aangelegen strand van Konakli en geniet van een verrukkelijk ontbijt die in het all-inclusive pakket zit. Meer zin in wat rust en ontspanning? Dit kom je zeker niet tekort! Laat je van top tot teen verwennen in het wellnesscenter met een sauna, stoombad en door diverse massages. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken om de kinderen. Terwijl jij met een drankje aan het zwembad ligt zullen de kinderen de tijd van zijn leven hebben met de aparte kinderbaden, speeltuinen en de miniclub! Boek nu nog jouw reis en geniet van een overheerlijke zonvakantie in Hotel Royal Gardan Suites!


“Een vakantie om nooit meer te vergeten!”


Ligging & Omgeving:
Dit prachtige hotel is direct gelegen aan het strand, perfect als je even snel een duik wilt nemen! Een dagje weg om te winkelen of genieten van de Turkse keuken? Er zijn genoeg winkels en restaurants in het centrum van Alanya die maar 14km verwijderd is van het hotel!

Transfertijd:
Tussen de 60-90 minuten

Verzorging:
All-Inclusive

Kamertypes:
-Standaardkamer(2personen)
Airco, Satteliet TV, Telefoon, Minibar, Badkamer, Balkon met zitje
-Familiekamer(min.2 personen-max.3 personen)
Airco, Satteliet TV, Telefoon, Minibar, Badkamer, Balkon met zitje
(Gelegen in het annexgebouw)
-Voordeelkamer(2personen)
Airco, Satteliet TV, Telefoon, Minibar, Badkamer, Balkon met zitje
(Gelegen in het annexgebouw)
-Suites(Max. 3volw.+1 kind)
Airco, Satteliet TV, Telefoon, Minibar, Badkamer, Balkon met zitje
(ruimer+woon-/slaapkamer)

Tip van de expert!
Neem een kijkje bij De Burcht van Alanya tijdens je vakantie! Hier beleef je een uitzicht die je nooit meer zal vergeten. Overigens leer je ook de historie kennen van Alanya, zeker een kijkje waard dus!
 

8.2

De speeltuin is heel erg verouderd, verder mooie zwembaden. Het was heel rustig dus de animatie was ook wat rustig, weinig kinderen bij de mini disco.
Dhr. Westerink
10/24/2016 - 22:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima service per mail en website waarop je kan inloggen voor alle informatie.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Herfstvakantie half oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Westerink
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

een super hotel
voor de derde keer geweest
volgend jaar weer
en lavida super
Mw. strik
07/04/2016 - 13:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
super behandeld
qqua prijs goedkoop
en klantvriendelijk

Informatie vakantie

Land
turkye
Plaats
konakli
Reisperiode
22-06-2016 - 2-07-2016
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
strik
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Perfecte service, lekker buiten kunnen eten onder afdak, dichtbij strand (moet wel een smalle weg over, maar dat hindert niet)
Dhr. Wadners
09/29/2015 - 13:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
cijfers spreken voorzich ☺

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
20-27 september 2015
Aantal dagen
7 d

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wadners
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima hotel met goeie service en lekker eten.
Mooie zwembaden en leuke avondshows.
Op loopafstand van het centrum van Konakli
Dhr. Vries
09/22/2014 - 13:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goeie service voor een lage prijs!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
september 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vries
Reisgezelschap
Met partner

8.2

goed hotel.
Alleen jammer dat je elke dag een euro moet betalen om je strandlaken om te wisselen.
Dhr. Vries
09/23/2013 - 15:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8
Toelichting over Lavida Travel
al diverse malen via lavida een vakantie geboekt.
Altijd prima voor elkaar en reisgegevens ruim van te voren gekregen. Is ook erg prettig

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
september
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vries
Reisgezelschap
Met partner

9.9

zeer goed hotel en kind vriendelijk
kan iedereen aanraden
Mw. strik
09/09/2013 - 21:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
ben zeer tevreden over lavidatravel
je word echt goed geholpen en service is ook zeer goed
ik overweeg toch volgende keer weer bij lavidatravel te boeken
nog maals bedankt voor alles

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli
Reisperiode
31-08-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
strik
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.7

Enige minpuntje was het gebrek aan goede, professionele animatie 's-avonds (vanaf 23.30 alleen nog heel zachte muziek bij blauwe bar) en een fatsoenlijke plek om te douchen de laatste dag. Verder echt SUPER hotel, warm eten, veel keuze, animatieteam overdag heel actief met iedere dag weer andere waterspelletjes, a la carte turks en chinees/japans: bij beide 2x 5 gangen menu gegeten, heerlijk!
Dhr. Versfeld
07/17/2012 - 15:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
heb een paar keer vragen gesteld, hierop kwam al binnen een paar uur via mail of telefoon een reactie terug

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Konakli/Alanya
Reisperiode
3-14 juli 2012
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Versfeld
Reisgezelschap
Met gezin