Alaiye Resort & Spa
Prijzen en boeken

Alaiye Resort & Spa

In het prachtige vijfsterrenhotel Alaiye Resort & Spa staan luxe, ontspanning en kwaliteit voorop. Een paradijs in het prachtige Turkije. Hier zul je je niet vervelen! Neem een verfrissende duik het zwembad en ontspan met een heerlijk drankje aan één van de 3 bars. Een verfrissende duik in de zee? Het strand ligt op loopafstand! Ook de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Dit prachtige hotel beschikt namelijk over een speeltuin, een kinderbad en zelfs een waterglijbanenpark! Hoe compleet wil je het hebben? Boek snel jouw fantastische, onbezorgde zonvakantie naar Alaiye Resort & Spa!

Meer informatie over Alaiye Resort & Spa:
Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi, waardoor je gemakkelijk al je vakantie foto's deelt met vrienden en familie. Er zijn 2 zwembaden en een kinderbad. Kom tot rust op het zonneterras waar je gebruik kan maken van de ligbedden en de parasols. Voor de fanatielingen zijn er diverse sportfaciliteiten, waaronder darts en (tafel)tennis! Voor de kinderen is er een speeltuin, een kinderbad en een waterglijbanenpark (vanaf 6 jaar). Ga heerlijk dineren in het buffetrestaurant, of in één van de 3 à-la-carte restaurants:

  • Ottoman (Turks)
  • Chinese (Chinees)
  • Mediterranean (mediterraans)

Tijdens het diner geldt een dresscode; mannen in lange broek. Voor de drankjes kan je terecht bij één van de 5 bars. Ook beschikt het hotel over een snackbar. 

Ligging: 
Alaiye Resort & Spa ligt op loopafstand van het strand. Dit is namelijk maar 100 meter, ideaal! Het hotel staat in een levendige omgeving. Het centrum van Alanya bevindt zich op 22 kilometer. 

 

8.6

Opnieuw naar dit hotel geweest, en het was weer het gevoel van thuiskomen. Zeer schoon, goed eten, leuke animatie.
Iedereen doet zijn best om de gasten een fijne vakantie te bezorgen.
Dhr. Bruin
10/04/2016 - 19:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Opnieuw via Lavida geboekt , goede service, en altijd scherpe prijzen.

Informatie vakantie

Land
Alaiye Resort & Spa
Plaats
Alanya - Türkler
Reisperiode
17/9/16 t/m 1/10/16
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bruin
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Alles heel goed verzorgd en heel lekker eten.
Mw. De Braekeleir
07/10/2016 - 22:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Super reisorganisatie ! Heel goede communicatie ! Scherpe prijzen !

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Juli 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
De Braekeleir
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Mooi complex met veel faciliteiten, vond alleen het eten voor wat we gewend zijn in Turkije wat aan de karige kant.
Dhr. Wit
07/21/2015 - 22:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
6
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Nu voor de 3e keer via Lavida geboekt. Prima service voor een aantrekkelijke prijs.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Türkler
Reisperiode
6 t/m 17 juli 2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wit
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.9

Goed hotel. Is zijn sterren wel waard. Raad het wel aan.
Dhr. Beset
05/12/2015 - 09:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Een hele goede service met lage prijzen. Je wordt direct geholpen als er problemen zijn of als je iets niet weet.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
04-05-2015/11-05-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Beset
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Gisteren zijn wij teruggekomen van onze vakantie in Alaiye Resort en Spa. De receptie spreekt bijna geen Engels. We werden onpersoonlijk ontvangen (groep van 14 personen ongeveer, hier is je kamerpasje en succes!). Vanaf zaterdag was 70% in het hotel Turks. De Turken kregen overal voorrang, bij de animatie, bij de bar, in het restaurant. Heel erg jammer en frustrerend! Omdat het 's nachts fris was, vroegen wij een extra deken. Binnen 15 minuten zou deze gebracht worden. Na een uur wachten (van 01.30 tot 02.30) hadden wij geen deken. Toen ik 's ochtends om 5 uur wakker werd van de kou, wilde ik even voor de deur kijken of de deken daar lag. Tot mijn grote verbazing was de deken in onze slaapkamer gelegd! De schoonmaakster is dus in de nacht, terwijl wij sliepen in onze kamer geweest. Daar hebben we een enorm rotgevoel aan overgehouden.

Het eten is verder prima en aangezien wij een goede aanbieding hadden was de prijs/kwaliteitverhouding ook prima.
Mw. Volkers
10/09/2014 - 10:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
5
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Voor de tweede keer met Lavida Travel geweest. Alles verliep weer prima!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
02-10-2014 tot 08-10-2014
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Volkers
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Mooi verzorgd hotel, schoon, aardig personeel...veel activiteiten, goed eten.
Mw. Harten
07/12/2014 - 22:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Contact via de mail, kreeg vrij snel antwoordt , alleen dat we een reis hadden gezien, wilde ik deze per mail boeken, kreeg te laat een reactie, waardoor de reis weer duurder was, dat was wel bale.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Harten
Reisgezelschap
Met gezin

7.2

voor alles moest er een fooi betaald worden telkens je op terras iets wilde drinken geen fooi geen drank
kamers idem elke dag iemand anders dus steeds weer vragen naar fooi geen douchegel ,toiletpapier, bar niet aangevuld
eten er was geen plaats genoeg in het restaurant iedere dag als je een half uur na de opening toekwam stont je daar
eten was vaak koud , dessert was veel het zelfde
Dhr. cottry
11/04/2013 - 21:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
4
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
toch danken wij lavida dat we op verlof zijn kunnen gaan na alle moeilijkheden eerst oad in faling dan geen egypte ..
speciale dank aan kiki

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
van 26/10/13 tot 02/11/13
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
cottry
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Opnieuw naar Alaiye geweest. En eigenlijk meteen weer besloten dat we hier vaker te zullen komen. Eigenlijk alles is hier perfect in orde, en dat kom je niet vaak tegen.
Dhr. Bruin
10/27/2013 - 23:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Opnieuw heel goed en snel geholpen. En een hele scherpe prijs voor de reis .

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler
Reisperiode
18-09-13
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bruin
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Voor de derde keer naar dit hotel geweest, en opnieuw het gevoel van thuiskomen. Mooi, schoon, gezellig, en een heel enthousiast animatieteam. Enorme keuze aan eten dagelijks. Eigen strand, alleen dat is aan de kleine kant.
Dhr. Bruin
07/13/2013 - 11:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Een scherpe prijs in combinatie met goede service.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler/Alanya
Reisperiode
21-06-2013
Aantal dagen
22

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bruin
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Zeer goed hotel
Dhr. Olislagers
10/22/2012 - 16:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
De lage prijs via internet gaf de doorslag.
Alle verdere contacten zijn perfect verlopen.
Volgende keer wederom via Lavida Travel

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Avsallar
Reisperiode
oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Olislagers
Reisgezelschap
Met gezin

8

hotel was prima,personeel in bar van de lobby erg onvriendelijk, eten was prima, restaurant personeel super aardig strand erg klein
Mw. Jacobs
10/16/2012 - 18:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
6.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
goede organisatie, fijne reis gehad, bij vragen meteen antwoord en duidelijkheid

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler
Reisperiode
04-10-2012 tot 14-10-2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jacobs
Reisgezelschap
Groep