Club Mermaid Village
Prijzen en boeken

Club Mermaid Village

Club Mermaid Village ligt op 600 meter van het strand. Het dorpje Avsallar ligt op ongeveer 3 kilometer en Alanya op 18 kilometer. Club Mermaid Village beschikt over 204 kamers verdeeld over 4 gebouwen met maximaal 5 verdiepingen. Je treft er een lobby met 24-uursreceptie. Niet in alle gebouwen zijn liften aanwezig. De maaltijden worden in het buffetrestaurant geserveerd en gedurende dag diverse snacks in de snackbar. Je kunt ook dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reseveren)....

8.8

Schoonmaak en wisselen handdoeken was niet altijd zoals aangegeven. Prettig was dat de zwembaden van elkaar waren gescheiden in een meer en minder levendig/luidruchtig deel van de accommodatie.
Dhr. Lier
09/11/2014 - 10:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles is prima geregeld en de vakantie voldeed aan onze verwachtingen. Prijs/kwaliteitsverhouding was correct.Ook bij de gedeeltelijke annulering van onze boeking wegens medische omstandigheden van onze vrienden is goede service verleend.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
01-09-2014 t/m 10-09-2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Lier
Reisgezelschap
Met partner

10

Prachtig gemoedelijk hotel echt een familie hotel ook het eten is echt goed ga zeker terug
Mw. vulders
08/10/2014 - 10:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Niks op aan te merken ook alles prima

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya - Türkler
Reisperiode
hoog seizoen
Aantal dagen
4 uut

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
vulders
Reisgezelschap
Alleen

8.1

Voor de prijs die we betaald hebben een redelijk hotel, maar eten eentonig (kip,kip en nog eens kip) Animatie bar slecht, organiseerde haast niets voor de kinderen. Te weinig ligbedden bij zwembad. Alles werd wel goed schoongemaakt.
Mw. oostdijk
07/24/2014 - 10:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
5
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijk wordt je te woord gestaan als je vragen hebt. Verder geen op en of aanmerkingen.

Informatie vakantie

Land
turkye
Plaats
Alanya
Reisperiode
juli
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
oostdijk
Reisgezelschap
Met gezin

8.1

Goed hotel met zeer vriendelijke medewerkers in het restaurant en bar en snack restaurant
Mw. Willems Widdershoven
06/30/2014 - 21:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en prijs. Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van het product dat zij verkopen. Prettig in de omgang.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
22 juni -29juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Willems Widdershoven
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Club Mermaid was voor ons een prima hotel. Eten was prima in orde en voldoende wisseling. Kamers waren proper en de zwembaden waren schoon. Enige wat ons tegen viel is de reis naar Alanya centrum via het Hotel zelf. De chauffeur reed zonder ons mee te nemen gewoon aan terug naar het Hotel terwijl we nog vóór de afgesproken tijd terug waren. De klok stond niet goed in de bus en dus gingen we in een taxi achter de bus aan..net als in de film..maar dat hoort niet! Ik benoem dit omdat het een service is die bij het Hotel hoort. De rest was niets over te klagen en we hebben ons prima vermaakt.
Dhr. Hobbelen
08/12/2013 - 20:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
5
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Alles is duidelijk zichtbaar op de site en de afhandeling loopt zonder problemen. Reispapieren zijn goed in orde en de adviezen staan ook duidelijk vermeld.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Türkler
Reisperiode
14-05-2013 t/m 21-05-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hobbelen
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Prima hotel en voor herhaling gezien wij 265 p.p. betaald hebben. Bij normale prijs zijn er veel betere hotels. Kamer prima, doch wanden van bordkarton. Bij luidruchtige buren een ernstig probleem. Afhankelijk van kamerligging kan je behoorlijk wat last van bouwactiviteit hebben. Bouw ging ook door in het begin hoogseizoen. Erg stoffig of prut als het stof natgespoten werd. Personeel vriendelijk, doch in restaurant weinig actie en in lobby/bar alleen afruimen. Zeer beperkt alcohol bij AI en nog nooit meegemaakt dat alle cocktails tegen betaling zijn. Drinken dit zelf overigens niet. Eten bij de poolbar was meerdere keren niet gaar (n.b. kip en kebab). De hele dag dezelfde placemats op de tafeltjes. Ondanks plastic afdekking zaten er in mei al veel insecten op de groentes en ook stond dit niet gekoeld. Bron van ziekteverwekkers bij zeer warm weer. Muziek bij zwembad enorm hard. Kan niet iedereen waarderen en zou best de helft mogen, maar dan hoor je het naastliggende hotel er natuurlijk bovenuit. Animatieteam laat de gasten het entertainment maken door miss of mr verkiezing, playbackshow, lotto. Het slechtste animatieteam dat we ooit meegemaakt hebben in 50 vakanties Turkije. Kunnen nog veel schrijven, maar doen we maar niet. Voor ons een leuke en goedkope vakantie, maar niet voor herhaling bij normale prijs.
Mw. Anoniem
08/02/2013 - 13:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
6.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
S.v.p. geen naamsgegevens plaatsen bij vermelding beoordeling.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler/Alanya
Reisperiode
14-05-2013-21-05-2013
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Anoniem
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Alles goed,schoon en mooi.
Tip:vervang de eetkemerstoelen op het balkon! Zitten echt niet!
Dhr. Jager
07/01/2013 - 15:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Na 2x bellen en een mailtje hoop ik eindelijk mijn 10 euro van de reischeque te krijgen, wordt niet direct van de reissom afgehaald en moet je dus zelf versch. keren achteraan bellen/mailen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
juni 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jager
Reisgezelschap
Met partner