Eftalia Aqua Resort & Spa
Prijzen en boeken

Eftalia Aqua Resort & Spa

Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten én rustige waterattracties voor de kleintjes? Boek dan een SPLASHWORLD vakantie. Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van gratis en onbeperkt entree tot een groot aquapark. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo’n spannende, supersnelle glijbaan uit. Dit kindvriendelijk All Inclusive hotel is voorzien van vele faciliteiten voor de hele familie. De ruime kamers van SPLASHWORLD...

9.3

Gewoon super hotel met vriendelijk personeel
Mooi hotel voor jong en oud
Dhr. Siegers
10/16/2018 - 13:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
We vlogen met onuair dat was waardeloos we zouden vliegen met sunexpress.
Onuair zit je heel krap in het vliegtuig.
En ze hadden op de heen en terug reis totaal NIKS aangevuld daardoor hadden wij niks te drinken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tukler
Reisperiode
1-10
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Siegers
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Gewoon super hotel met vriendelijk personeel
Mooi hotel voor jong en oud
Dhr. Siegers
10/16/2018 - 13:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
We vlogen met onuair dat was waardeloos we zouden vliegen met sunexpress.
Onuair zit je heel krap in het vliegtuig.
En ze hadden op de heen en terug reis totaal NIKS aangevuld daardoor hadden wij niks te drinken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tukler
Reisperiode
1-10
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Siegers
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Was goed hotel
Dhr. Van zandbergen
11/05/2016 - 17:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Perfect geholpen met al onze vragen

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya - Türkler
Reisperiode
Herfst vakantie
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van zandbergen
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

we verbleven in dit hotel, hoewel we in eerste instantie een ander hotel hadden geboekt, nl. Eftalia Splash resort. daar aangekomen konden we een geringe bijbetaling upgraden naar Eftalia Aqua resort. Dit hotel ligt dichtbij zee en heeft een heel eiland (aan zee) waar je van alles hebt en waar je gebruik van kunt maken! En hoewel ik niet weet hoe ons eigenlijk geboekte hotel is, hebben we er geen seconde spijt van gehad, dat we naar een ander hotel zijn gegaan! Mooie ruime kamers, airco die het gewoon altijd doet, eten voor ieder wat wils, bijna allemaal vriendelijke mensen en niet onbelangrijk, de minibar werd om de dag aangevuld met frisdrank en bier. Water kon je overal vinden en de all inclusive formule geldt daar 24 uur per dag! heel veel glijbanen voor de kinderen, winkeltjes, kortom, alles erop en eraan! we zouden hier zeker nog een keer heengaan!
Dhr. Bas
06/25/2016 - 13:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
We boeken al een paar jaar onze vakantie bij Lavida. Altijd goed! Dit jaar moesten we omboeken. Geen probleem en goed geholpen. Daarbij is Lavida vaak goedkoper dan de reisorganisatie. Dus tot volle tevredenheid. En we blijven onze vakantie gewoon hier boeken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
12-6-2016 tot en met 19-6-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bas
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Eftalia Aqua is een uitstekend hotel, prima service en rustige omgeving. Voor de grote stad (Manavgat) moet je wél vijfentwintig minuten met de Dolmus. In de omgeving van het hotel veel kleine winkeltjes met vaak opdringerige verkopers en alle prijzen in Euro's, waar de Lira het normale betaalmiddel is... Omrekenen van Euro's naar Lira's kunnen ze daar slecht, in Euro's betaal je meestal teveel. Zorg dus vooral ook Lira's te hebben.
Dhr. Aggenbach
01/28/2016 - 11:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Moesten een paar keer bellen alvorens de Turkse visa te krijgen. Ging dus niet op eigen initiatief van Lavida, hoewel we er ruim van tevoren voor betaald hadden.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
15 - 26 januari 2016
Aantal dagen
twaalf dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Aggenbach
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Dit is een prima hotel met vele faciliteiten. Zelfs de beachbar is in januari open. Mooie ruime kamers, schoon en gevarieerd eten.
Dhr. Olislagers
01/25/2015 - 09:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Afspraken worden perfect nagekomen tesamen met een prima prijsvorming

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler
Reisperiode
januari
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Olislagers
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Redelijke goede hotel voor een lage prijs. In winterperiode geld all inclusive ipv ultra all inclusive. Drinken tot 24:00, geen nacht restaurant, kluis kost geld, geen drinken in minibar.
Kamers werden wel goed schoon gemaakt. Eten was 3 a 4 keer per week lekker :-)
Prijs kwaliteit verhouding is prima.
Wil je meer luxe, dan moet je naar een duurder hotel.
Dhr. Utrecht
01/21/2014 - 00:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
3
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
6.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs! Top!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler
Reisperiode
Januari
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Utrecht
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

De werkelijke waarde van deze accomodatie is moeilijk te bepalen omdat in de winterperiode veel faciliteiten gesloten zijn. Er zijn echter voldoende mogelijkheden. Je kunt de winterperiode dan ook niet vergelijken met de zomerperiode. Er is b.v. een prachtig aquapark dat in de winter natuurlijk niet in gebruik is maar in de zomer voor een grote kwaliteitstoename zorgt.
Dhr. Olislagers
01/28/2013 - 09:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel heeft een hoge betrouwbaarheid en komt afspraken altijd goed na.
De nieuwe website is overigens niet zo prettig in gebruik als de vorige. Aanpassingen zijn echter altijd mogelijk. Dit doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit van Lavida Travel

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Turkler
Reisperiode
januari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Olislagers
Reisgezelschap
Met partner