Club Paradiso
Prijzen en boeken

Club Paradiso


Dit ruim opgezette resort is al jarenlang populair bij onze gasten. Mede door de uitstekende maaltijden, het bekende animatieteam, ruime familiekamers en natuurlijk het altijd vriendelijke personeel. Het resort bestaat uit diverse gebouwen en is gelegen bovenop een heuvel waardoor u panoramisch uitzicht heeft over de zee en de kust van Alanya.

 

Voor de kinderen
kinderdisco, babybedje, speeltuin, miniclub, leeftijd van 4-12 jaar, tienerclub, leeftijd van 12-16 jaar, flessenwarmers aanwezig en kinderstoelen aanwezig

 

Verzorging
all inclusive
 

Goed om te weten
Er rijdt een gratis shuttle naar het strand. De badhanddoeken zijn verkrijgbaar tegen een borg. Deze accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Diverse watersporten zijn tegen betaling mogelijk.

 

 

8.1

Een erg goed en schoon hotel ,erg vriendelijk personeel,goed eten ,en een leuk animatieteam, je kan met busje naar en terug naar het strand ,je kan het ook lopen.wij zijn al vele keren geweest.
Mw. Verwater
06/11/2017 - 17:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Heb je vragen dan zorgen zij dat het in orde komt,zijn altijd vriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
27-5-2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verwater
Reisgezelschap
Met vrienden

8.4

Leuk hotel, gelegen aan rand van het centrum. Dicht tegen haven, treinstation, busstation, ...
Dhr. Van Bastelaere
06/06/2017 - 09:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
;)

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Lagos
Reisperiode
mei 2017
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van Bastelaere
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima hotel voor een aantrekkelijke prijs.
Dhr. Dijk
06/05/2017 - 09:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbare, goede organisatie.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Mei 2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Club Paradiso is voor Nederlanders 'n thuiskomer heel gezellig en gemoedelijk
de meeste komen er al jaren achtereen omdat het altijd weer lachen is onder elkaar
Mijn mening is zo zijn er maar weinig te vinden een aanrader dus.
Dhr. Zundert
06/12/2016 - 10:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Door vrienden aanbevolen , en dat is een goed advies geweest
altijd even correct behandeld en goed geholpen mijn mening is
met Lavida Travel kan je met 'n gerust hart in zee gaan.
NOG BEDANKT

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
28 mei -11 juni
Aantal dagen
9 uur

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Zundert
Reisgezelschap
Met partner

9.3

We zij voor de 17 de keer naar Club Paradiso geweest en weer was het geweldig !!
Mooi familie hotel waar je goed kan vertoeven!
We gaan in september weer, maar dan met het hele gezin!!
Dhr. mertens
06/12/2016 - 10:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Erg duidelijk kan met al je vragen terecht,gewoon goed!!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
28-05-2016 11-06-2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
mertens
Reisgezelschap
Met vrienden

8

Gewoon prima accommodatie.
Dhr. Dijk
05/29/2016 - 20:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede / vertrouwde partner.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
18/05/2016 - 28/05/2016
Aantal dagen
11 dgn.

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Een nadeel vonden wij dat we dat een tussen stop op de terug weg hadden in kreta als we dat hadden geweten dan hadden we het niet gedaan, mijn vrouw heeft namelijk gehoor beschadeging, heeft daardoor erg last met dalen van het vlietuig.
Dhr. Ooijen
09/21/2015 - 12:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
5
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs is toch een van de belangrijkste, en dat we konden landen op gazipasa, dat we geen lange busreis moesten maken.
Graag goed duidelijk maken als er een tussenstop gemaakt wordt.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
6-09-2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ooijen
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Club Paradiso in Alanya is gewoon goed
Dhr. Dijk
08/26/2015 - 15:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar en goed

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
11 dgn.

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Keurig, gezellig familiehotel met goede animatie en vriendelijk personeel. Kamer (type G) groot en schoon, ietwat gedateerd.
Dhr. Veer
07/05/2015 - 21:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
4
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en gebruiksvriendelijk. Dat de reissom binnen 6 dagen na boeking ca. €250 (15%!) goedkoper was, vind ik echter niet getuige van betrouwbaarheid en hou hier een nare smaak aan over.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya (Kestel)
Reisperiode
Juni/Juli 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Veer
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

zijn er voor de 11 de keer geweest leuk hotel !kamer was minder je krijgt nu echt een standaardkamer! voorheen hadden we een luxere grotere.
Dhr. mertens
06/14/2015 - 09:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
10
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
worden goed geholpen zijn tevreden

Informatie vakantie

Land
turkye
Plaats
alanya
Reisperiode
30-2015 13-06-2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
mertens
Reisgezelschap
Met partner

9.5

We komen er al 9 jaar en het bevalt ons super , het is daar thuis komen.
Dhr. Rutenfrans
10/08/2014 - 14:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
We worden altijd correct en zeer goed geholpen door de dames van Lavida Travel, helemaal top

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
september - oktober
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rutenfrans
Reisgezelschap
Groep

9.4

Wij waren er voor de 7 de keer en weer een geweldige tijd gehad!!
Dhr. Mertens
10/02/2014 - 12:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
erg duidelijk en vriendelijk!

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
alanya
Reisperiode
24-09-2014/ 2-10-2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mertens
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Het is alleen jammer dat we elk jaar weer bij elkaar in een penthouse gezet worden. Omdat we familie zijn.Elk jaar boeken we apart zoals nu ook weer.We zaten deze keer zelfs met zijn zessen in een penthouse.Ondanks onze aparte boekingen. Dat vinden we eigenlijk niet kunnen. Je boekt 3 aparte 2 persoonskamers en toch gebeurd het weer.En ik heb geboekt en mijn zus kreeg de tickets thuis gestuurd via de mail !!!!!! Dat is een fout van jullie uit.
Mw. Pieters-Rutenfrans
10/02/2014 - 09:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Zie vorige reactie hierboven.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
17 september/1 oktober
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Pieters-Rutenfrans
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Wij zijn vorig jaar ook in Paradiso geweest. Als u gaat moet u vliegen op Gazipasa (is maar een half uur met de bus). Dit jaar hebben ze 4 (grote) waterglijbanen bijgebouwd, de receptie en de lobby bar veranderd en bij het Moonlight restaurant een buitenkeuken gebouwd waar elke avond gekookt en gebakken wordt. Paradiso heeft 4 mooie zwembaden en een prive strand met restaurant (gratis busshuttle). NIET GESCHIKT voor mensen die slecht ter been zijn, rolstoel patienten, hele kleine kinderen vooral wanneer een buggy of wandelwagen gebruikt moet worden. Heel veel trappen en de gebouwen liggen redelijk ver uit elkaar. Hoofdzakelijk bezocht door Nederlanders, Belgen, Duitsers, enkele Tjechen, Scandinaviërs en Turken. Geen Russen!!. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Aan de receptie is er iemand welke vloeiend Nederlands spreekt. Tip: bel niet met je mobiele telefoon, kost ca. 3,50/minuut, maar koop in het hotel een telefoonkaart voor 5,00 euro. Hiermee kun je minimaal een half uur bellen. Er staan meerdere telefooncellen op het complex. Excursies moet je boeken in het straatje van het hotel (blauw tentje), jingen spreekt redelijk nederlands en is (bijna) de helft goedkoper dan de touroperator. Je kunt voor 1 euro p.p. met de hotelbus 's avonds naar de stad maar in het hotel zelf zit ook een winkelstraatje waar alle artikelen (kleding, tassen, schoenen etc.) goedkoper zijn dan in de stad.
Dhr. Riet
07/29/2014 - 19:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij boekte 8 dagen van te voren en het was de 1e keer dat we via internet een vakantie boekte. Na de boeking en betaling had ik nog enkele vragen welke keurig door de medewerkers van Lavida travel werden beantwoord en het probleem ook meteen werd opgelost!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
juli 2014
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Riet
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Wij zijn al 6 jaar naar club Paradiso gegaan en het is een goed familiehotel, we hadden nu een geweldige kamer met wel liefst 3 slaapkamers!! prijs/kwaliteit heel goed.
Dhr. Mertens
06/15/2014 - 12:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
we zijn heel erg tevreden over Lavida Travel erg duidelijk,klantvriendelijk we gaan absoluut volgende reis bij jullie boeken!!!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
31-05-2014-14-06-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mertens
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Altijd vriendelijke mensen en behulpzaam.Goede bus verbinding met het strand van uit het hotel en s-avonds een bus van het hotel naar Alanya voor slechts 1€.Prima tijd gehad en een hoop bekende gezien die bijna elk jaar wel terug komen.
Dhr. lobbers
06/11/2014 - 13:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Goed geholpen bij eventuelen telefoontjes,bij vragen altijd goed geholpen met het E-mail verkeer.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
27-05-2014----10-06-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
lobbers
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Zoals verwacht weer uitstekend.
Dhr. Dijk
08/01/2013 - 11:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Wederom prima geholpen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
13-7 / 30-7-'13
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Jammer dat het zo lang in de bus was wij hebben er heen 3 uur in gezeten en terug 3.25 uur.Gaan daarom niet meer terug.
Mw. Durville-Manschot
05/22/2013 - 11:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wij waren tevreden

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
13-05-2013
Aantal dagen
21-05-2013

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Durville-Manschot
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Mooi Hotel met uiters vriendelijk personeel
Dhr. Rutenfrans
12/15/2012 - 14:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Luisteren goed wat je wilt en komen met goede zaken aan

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
September
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rutenfrans
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Wederom heerlijke vakantie en prima accomodatie.
Dhr. Dijk
08/12/2012 - 15:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbare partner

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
juli-aug.
Aantal dagen
15 dgn.

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met gezin