Eftalia Aytur
Prijzen en boeken

Eftalia Aytur

Een waar paradijs langs de Turkse Rivièra. We hebben het natuurlijk over Eftalia Aytur! Zorgeloos en uitgerust wakker worden is hier een gegeven. Begin je ochtend ontspannen met een warme koffie en een croissant. Heerlijk… Even helemaal tot rust komen? In het wellnesscentrum geniet je van een geweldige massage of kom je helemaal tot rust in de sauna! Vergeet zeker niet om de omgeving te verkennen. Met een stap uit het complex valt je oog op de glinsterende zee, talloze winkeltjes en prachtige witte zandstranden! Boek nu je vakantie naar Eftalia Aytur en maak alles zelf mee!
 

“Hier beleef je een geweldige tijd! ”              

  • Gezellige omgeving
  • Zo bij het strand
  • Talloze zwemmogelijkheden
  • Verrukkelijk eten
  • Wellnessfaciliteiten

Ligging
Dit prachtige complex is op ca. 1 kilometer te vinden vanaf het centrum van Alanya. De luchthaven vind je op ca. 130 kilometer. Het strand ligt op steenworp afstand, namelijk maar ca. 40 meter vanaf het complex.

9

Weinig of geen mogelijkheden voor kinderen
Dhr. Tongeren
10/15/2018 - 13:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goed reisburo....goede service...heeeeee vriendelijke medewerkers

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Sep/okt
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tongeren
Reisgezelschap
Alleen

9.2

Goed hotel
Perfecte ligging..straat oversteken en je hebt het strand..centrum 10 minuten.langs de boulevard
Dhr. Tongeren
06/18/2018 - 07:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Perfecte service
Heel vriendelijke medewerkers

Informatie vakantie

Land
Turkye
Plaats
Alanya
Reisperiode
25/5-17/6 2018
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tongeren
Reisgezelschap
Alleen

7.5

Prima
Mw. Verboven
06/07/2017 - 20:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verboven
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.9

Goed hotel prima ligging tov strand en centrum
Dhr. tongeren
06/05/2017 - 15:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goed en betrouwbaar
klantvriendelijk service....
en heeeeeel vreindelijke medewerkers

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
19 mei.....4 juni 2017
Aantal dagen
17 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
tongeren
Reisgezelschap
Alleen

8.9

Goed hotel/app
goede service en schone kamers
prijs/kwaliteit prima
Dhr. tongeren
10/17/2016 - 08:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijk....goede service

Informatie vakantie

Land
turkye
Plaats
alanya
Reisperiode
22-09-2016 15-10-2016
Aantal dagen
24 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
tongeren
Reisgezelschap
Alleen

8.9

Het is een mooi hotel met een prima ligging aan het strand ,het eten is soms eentonig .Maar naar prijsvergelijking is dit een prima hotel als je komt voor het strand .Het centrum is te lopen ,ben je moe ga je met een taxi of bus terug .ik ga er zeker terug .
Mw. Timmer
10/15/2016 - 09:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Het is een geweldig reisbureau ,klantvriendelijk met goed advies en je kan daar te minste nog terecht om je reis persoonlijk te boeken .

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Oktober 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Timmer
Reisgezelschap
Met vrienden

8.2

Net terug, heerlijke vakantie! Ligging perfect! Alles is in de buurt, strand,bars,restaurants etc.
Appartement heerlijk. Goede bedden, heerlijke douche 2 x airco en wifi ( verbinding was wel slecht )
Overal in de buurt gratis wifi.
Mensen in de omgeving super vriendelijk ( beach bar strand nr4 en flamingo bar/restaurant) onze dochter van 4 werd overal op handen gedragen!
Lekkere hamam bij hotel!
Aanrader.
Dhr. Groot
07/01/2016 - 08:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant en nog nooit klachten gehad.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met gezin

7.6

Beste Lavida Travel.

Bij deze mijn toelichting.

Positieve punten : Kamers zijn ruim en de ligging tot het centrum super
Ik kom nu 10 jaar in Eftalia Aytur en ben sinds dit jaar zeer negatief }
Negatieve Punten : Eten koud en weinig variatie / kamer word slecht schoon gemaakt / Om het appartement complex zeer rommelig /personeel soms zeer onvriendelijk

Als laaste voeg ik toe.
Helaas heb ik een boeking staan voor september in Eftalia Aytur.
Wij denken er over om de boeking te wijzigen en moet jullie in contact te gaan.
het is mogelijk wat gemaakte foto's naar jullie te sturen.
Graag hoop ik u hiermee vandienst te kunnen zijn.

M.v.g. Alex Gerritsen
Dhr. Gerritsen
06/09/2016 - 22:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
3
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
2
5.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Ik heb een aantal keer contact gehad met Jullie.
Erg informatief en vriendelijk personeel.
( ik blijf bij jullie boeken om jullie goede overzicht en service )

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
22 mei t/m 7 juni
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gerritsen
Reisgezelschap
Met partner

9

Het eten matig en eentonig
weinig variatie
Dhr. tongeren
06/09/2016 - 12:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Heel goede service en uiterst klantvriendelijk
vriendelijke medewerkers en altijd bereid tot hulp

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
23-05-2016 07-06-2016
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
tongeren
Reisgezelschap
Alleen

6.9

Voor Turkse begrippen is het personeel niet vriendelijk of behulpzaam. Er zijn veel overboekingen.
Dhr. Roekel
10/30/2014 - 07:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
3
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
1
5.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
10
8
Toelichting over Lavida Travel
prijs = laag service en hulp goed

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
oktober 2014
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roekel
Reisgezelschap
Overig

8.5

Na vele beoordelingen gelezen te hebben een klein beetje angstig naar deze accommodatie gegaan.
Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen, goede schone nette moderne kamer, standaardkamer geboekt en kreeg frontaal zeezicht.
Wifi goed, alleen steeds opnieuw moeten inloggen.
Door een weg gescheiden van het strand, indien je in Nederland rustig woont kan je wat last hebben van het verkeer.
Goede afstand tov Alanya centrum. ( loopsfstand langs winkeltjes of boulevard circa 10/15 min)
Ontbijt en diner redelijk, houdt wel rekening met het feit dat dit een laag geprijsd hotel is en daardoor niet heel geweldig eten is! maar het beste is gewoon even kijken of er iets tussenzit wat je lust, zo niet dan gewoon naar een restaurantje i/d buurt.
Tijden van het diner zijn van 19u tot 21u,
Kosten van een late check-out 16u zijn € 10,-
Kosten van een koelkast huren in de kamer zijn € 1,- per dag
Kosten van bedjes op het strand zijn 8 Lira voor 2 bedjes ( afhankelijk van de koers circa € 3,- )
Mw. Sijmons
05/20/2014 - 14:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
-

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Mei 2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sijmons
Reisgezelschap
Met vrienden

7.7

Leuk gelegen hotel, goede schoonmaak, elke dag nieuwe badhanddoeken. Receptie (met name hoofdreceptionist) niet erg hulpvaardig en vriendelijk. Ontbijt goed. Toiletpapier mag je niet inde wc gooien maar moet in een apart afvalbakje. Geen hotel om de hele dag te verblijven, maar wel heel goed als je er toch de hele dag op uittrekt.
Dhr. Roekel
10/27/2013 - 10:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
5
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
1
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Helaas nogal wat onduidelijkheid v.w.b. de vluchttijden. We denken echter dat dat bij Turkije reizen hoort en niet aan de reisaanbieder of Lavida Travel ligt

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
oktober 2013
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roekel
Reisgezelschap
Met partner

8.9

het was een geweldig hotel, pal aan strand en dicht bij centrum. personeel was erg vriendelijk, behalve achter de receptie. geweldige tijd gehad.
Mw. leeuw
06/05/2013 - 16:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
goed reisbureau.
erg vriendelijk, en snelle beantwoording van mijn vragen.
alleen jammer dat we niet werden ingeschakeld over het failliet gaan van DTI. hoorde we pas op vluchthaven en dat was wel ff schrikken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
mei/juni
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
leeuw
Reisgezelschap
Met gezin

7.4

Nette gerenoveerde kamer, niet het gehele complex is gerenoveerd, dus ook slechte kamers.
Wel erg gehorig. Ontijt goed.
Diner, t.o.v. 2 jr geleden minder.
Weinig verse groenten, wel veel sla.
Weinig vlees of kip, geen entertainment in de avond.
Eetzaal zoals een kantine sfeerloos
Mw. Jong
10/25/2012 - 09:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Goed online reisburo, waarij jezelf natuurlijk veel van te voren moet uitzoeken

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
alanya
Reisperiode
14/10 t/m 24/10
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jong
Reisgezelschap
Alleen

7.9

heerlijk hotel,mooi gerenoveerd en de ligging is perfect lekker aan het strand en dicht bij centrum.
Mw. hesseling
09/30/2012 - 08:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7
Toelichting over Lavida Travel
goede organisatie

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
alanya
Reisperiode
sept 2012
Aantal dagen
dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
hesseling
Reisgezelschap
Met partner

7.7

De kamer waar wij onze eerste nacht doorbrachten, was gelegen in het DownTown gebouw. De naam van het gebouw past goed bij de kamer die erbij hoorde. Het was klein, oud en beschimmeld in de badkamer, dus absoluut niet wat we op de foto's hadden gezien. Nadat we de volgende dag direct om een andere kamer zijn gegaan, hebben we deze ook gekregen. Wat dat betreft was de service prima.
Mw. Mooren
07/29/2012 - 10:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
7
Advies
6
Klantvriendelijkheid
6
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Eigenlijk is er aan Lavida Travel niet veel op te merken, alleen wel op de communicatie met een mannelijke, telefonische medewerker. Meneer was ongeduldig in het voeren van een gesprek nadat ik liet merken dat het voor mij allemaal niet zo duidelijk is. Hij vond het nodig om te gaan zuchten en niet meer op een normale manier te beredeneren.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mooren
Reisgezelschap
Overig