Grand Kaptan
Prijzen en boeken

Grand Kaptan

Uitstekende 24 uurs All Inclusive aan zee, altijd wat te beleven en ruime kamers. Dat is Grand Kaptan. Neem de zwemspullen mee, het strand is vlakbij. Wandel door de voetgangerstunnel onder de kustweg door en je bent er al. Ook het centrum van Alanya is niet ver weg, helemaal niet met de gratis shuttle service. Gemak dient de mens. Na het diner nog een drankje in de moon bar is een aanrader. In deze bar op het dak van het hotel heb je fantastisch panoramisch uitzicht over de kustlijn van...

9.3

Grand Kaptan is een goed hotel, met vriendelijk personeel. Jammer dat er 's avonds geen animatie was.
Dhr. Stel
10/22/2015 - 12:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al diverse keren geboekt via Lavida Travel, en nog steeds tot volle tevredenheid.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
13/10/2015
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stel
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Goed hotel, aardig personeel, alleen wel jammer dat je altijd je pasje bij je moet hebben als je wat wil eten of drinken.
Dhr. Vriend
09/21/2014 - 11:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We zijn goed geholpen. Goed advies gehad.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
6-9-4014 t/m 17-9-2014
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vriend
Reisgezelschap
Met partner

9.6

In principe geen klagen over de accommodatie en zijn de kamers ruim en schoon.
Wil je extra service dan zal je een fooi moeten geven en krijg je deze dan ook.
Opvallend was dat bijna iedereen ( niet alleen wij maar 90% van de gasten) wel een dag ziek is geweest.
Het is oppassen met het water en werd er wel vanuit flessen water geschonken echter werden deze bijgevuld in de kraan ( zelf gezien ).
Verder iets meer verwacht van all inclusive en dus niet alleen het drinken en schepijs maar gewoon net iets meer wat wij in ieder geval niet gezien hebben.
Men probeert middels het animatieteam veel te doen voor de gasten echter is het wel elke dag hetzelfde. De show in de avond is wisselend maar soms van erg laag niveau.
Al met al een prettige vakantie maar of we er nog een keer naar toe gaan???
Dhr. Klerks
07/17/2014 - 10:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Eigenlijk toevallig langs de winkel gelopen in Almere en we werden erg vriendelijk geholpen en hebben ze alles uit de kast gehaald om aan onze wensen te voldoen.
Voor ons een verrassende verademing nadat we al 2 andere reisbureaus waren geweest.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
juli 2014
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Klerks
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Prima Hotel. Eten is goed zonder superlatieven, altijd veel divers fruit. Jammer dat het buffet 's avonds om half 9 al gedeeltelijk wordt opgeruimd terwijl er tot 9 uur gegeten kan worden!?
Personeel over het algemeen vriendelijk maar in de beachbar kan het wel ietsje vrolijker en...efficiënter!!!
Mw. Lubbinge-Vrugt
06/11/2014 - 13:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Diverse keren per mail contact gezocht en altijd snelle reactie gekregen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
1 juni - 10 juni
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lubbinge-Vrugt
Reisgezelschap
Met vrienden

7.8

Ik ben bekend in het hotel. Is mijn 9e keer.
Op de transfer hotel- luchthaven (terugreis) is de chauffeur maar liefst bijna 3 keer in SLAAP gevallen. Reisleidster Holland International sliep ook. ONVERANTWOORD EN GEVAARLIJK.
Dit mag gewoon niet gebeuren.
Mw. van der Boom
09/24/2013 - 12:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
We hebben gekozen voor jullie omdat de terugreis om 10.55 uur was en we hoopte niet in de nacht te worden opgehaald. Helaas, we moesten om 4.00 uur uit bed en werden al om 5.10 uur opgehaald. We waren veel te vroeg op de luchthaven. De balie was nog eens niet open.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
14-09-2013 t/m 23-09-2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van der Boom
Reisgezelschap
Met vrienden