Grand Uysal
Prijzen en boeken

Grand Uysal

Voor wie niet veel luxe wenst, heeft Grand Uysal de ideale mix voor een heerlijke vakantie. Met de stralende zon ben je liever buiten dan binnen. Spring in het zwembad of plof direct op een ligbed. En via de tunnel loop je zo naar het strand. babybedje, speeltuin en miniclub All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., honden niet toegestaan, via een voetgangerstunnel stap je zo het...

8.3

Het hotel/ appartementencomplex is simpel van opzet de service en vriendelijkheid is dik voldoende/ goed.
Het eten is voor dit complex voldoende maar is voor verbetering vatbaar.
De inrichting van de kamers zijn simpel maar wordt voldoende onderhouden, bij klachten of vragen wordt je direct geholpen.
Voor mensen met een klein budget is dit hotel/ appartementencomplex een prima alternatief.
Wij zijn prima behandeld en ontvangen, het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.
Voor het bezoek aan de bazaar of winkels in Alanya kan je vlak bij het appartementencomplex opstappen de bussen (1 en 101) rijden iedere 10 minuten langs de halte.

Sonja en Anton Eijke
Dhr. Eijke
10/06/2018 - 19:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is een reisbureau dat van ons een dikke pluim krijgt, wij zijn zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering.
Voor ons staat een ding vast de eerst volgende keer als wij een vakantie gaan boeken kijken we eerst bij Lavida of deze ons verder kan helpen.
Wij kunnen iedereen dit reisbureau adviseren, alles is tot in de puntjes geregeld.

Informatie vakantie

Land
Turkeye
Plaats
Alanya
Reisperiode
28-9-2018/ 5-10-2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eijke
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Super vakantie in een woord
Dhr. Lor
08/11/2018 - 10:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
In een woord fantasties

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alaya
Reisperiode
10-7-2018
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Lor
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

Geweldige vakantie gehad alles was prima geregeld
Dhr. Kraay
05/21/2018 - 07:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Hele goede en vriendelijke service

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kraay
Reisgezelschap
Met partner

6.9

Management geef aan door terugloop touristen niet iedereen naar hun zin te maken. Nauwelijks activiteiten. Als ze voor 2 iets moeten doen wordt het afgeblazen. Kinder disco wordt niet gedaan. Te weinig kindjes. Eten wordt elke keer opgewarmd en blijf hetzelfde. Mensen die jaren komen worden wel als vorsten behandeld. Mogen en krijgen alles.
Mw. leijten
06/14/2017 - 08:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
4
Prijs/Kwaliteit
2
Eten
1
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
2
3.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ook in Turkije staan jullie mij te woord.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
30 mei tot 13 juji
Aantal dagen
14 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
leijten
Reisgezelschap
Overig

9.3

Grand Uysal vonden wij een fijn hotel. Niet overdreven luxe, maar het was goed.Wel wat verder weg van Alanya Centrum, 5 km, maar met dolmus goed te doen. Strandje ook goed, maar wel aan het begin wat stenen. Wij gaan in ieder geval nog eens terug.
Mw. korff
10/03/2015 - 16:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, vriendelijk personeel, de site is ook erg gebruiksvriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
juni
Aantal dagen
10 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
korff
Reisgezelschap
Met partner