Kleopatra Dreams Beach
Prijzen en boeken

Kleopatra Dreams Beach

Kleopatra Dreams Beach is gezellig en kleinschalig 4-sterren hotel met een fantastische ligging bij het strand en het centrum van Alanya. Het hotel beschikt over gratis wifi in de lobby en de kamers, een zwembad, ligbedden aan het zwembadén het strand en nette comfortabele kamers. Lekker eten doe je in het buffetrestaurant en een lekker verfrissend drankje drink je bij de lobbybar of beachbar. De all inclusive is voor drankjes ook geldig op het strand (fris, bier, water en thee). Neem...

7.1

Minste hotel wat we ooit hebben gehad
Dhr. Broers
10/07/2015 - 16:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
5
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
5
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Oke

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
29 sept tm 6 okt
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Broers
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Kelopatra Dreams Beach Hotel in Alanya is een goed 4 * hotel ideaal gelegen 15 min lopen naar de stad en de weg over naar het zandstrand.
De neckermann service stelde mij teleur had er meer van verwacht.... slechte informatie wat er zoal te doen is in de omgeving.
Mw. Wezel
08/21/2015 - 16:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau

Informatie vakantie

Land
Turkye
Plaats
Alanya
Reisperiode
11-20 aug 2015
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wezel
Reisgezelschap
Met partner

8.9

leuke vakantie gehad hotel dicht bij het strand en centrum alanya op 15 min lopen een min puntje om 17.00 uur gaan ze de strandbedden aan het zwembad opruimen en wordt er van je verwacht dat je vertrekt
Dhr. BEEMD
07/02/2015 - 22:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
3
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
gaan al jaren via lavida op vakantie goede prijs

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
alanya
Reisperiode
24-06-2015
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
BEEMD
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Een super hotel met super personeel!
Mw. Aerle
05/30/2015 - 19:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
3
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Enkele vragen gehad, goed en snel beantwoord.
Problemen met online inchecken, snel opgelost door Lavida Travel.
Erg attent om een welkom thuis kaartje te sturen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
20 mei tot 27 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Aerle
Reisgezelschap
Met vrienden

8.8

Prima hotel met een goede service.
Meer een senioren hotel.
Ligt vlak aan zee.
Nadeel is dat je iedere dag dat je naar het strand gaat de bedjes en parasol moet betalen. Wij waren 100 euro extra kwijt voor 3 weken strand.
Verder niets te klagen. Alles wordt goed onderhouden en schoon gemaakt.
Mw. Stigter
07/09/2014 - 20:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Het was heel prettig dat ik vragen gelijk kon stellen en dat ik binnen 24 antwoord had op mijn vragen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
juni 2014
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Stigter
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Net hotel, vriendelijk personeel, ze doen hun best om het je naar de zin te maken. Het eten is erg smakelijk, kip is elke dag anders klaargemaakt, rundvlees en gehaktballetjes ook. Altijd rijst, pasta en aardappels. Verschillende soorten groente, koud en warm, ontbijt met vers brood en eieren op 3 verschillende manieren. Voor kinderen is er weinig te doen. Geen animatieteam toen wij er waren maar regelmatig een dansshow. Zandstrand met huurbedjes en parasols, 2 bedjes + 1 parasol is 5 euro of 30 Tl. Ik vind het een superhotel voor die prijs.
Mw. Ballegooijen
06/23/2014 - 18:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Als je een vraag hebt wordt je snel en deskundig geholpen. Heel fijn.
Ook leuk om een kaart te vinden bij thuiskomst van jullie met welkom thuis er op.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
10-06-14
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ballegooijen
Reisgezelschap
Met partner

7.3

.
Mw. Brouwer
08/31/2013 - 15:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
4
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Alanya
Reisperiode
Augustus 2013
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brouwer
Reisgezelschap
Met partner