Delphin Imperial
Prijzen en boeken

Delphin Imperial

Op zoek naar een fantastische vakantie in het zonovergoten Turkije? Dan ben je bij Delphin Imperal aan het juiste adres! Vanuit dit prachtige vijfsterrenhotel lig je binnen no-time op het strand! Dit is namelijk direct voor de deur! Geniet van de vele wellnessfaciliteiten en geniet van de Turkse zon aan één van de zwembaden. Ook de kinderen zullen zich uitstekend vermaken! Er is namelijk een kinderdisco, een miniclub, een minibioscoop en zelfs een kermis! Wat wil je nog meer? Een fantastische vakantie voor het hele gezin beleef je in Delphin Imperial! 
 

Ligging:
Dit prachtige hotel ligt direct aan het strand en biedt een geweldig uitzicht over de Rode Zee! Het centrum van Alanya ligt op 15 kilometer van Delphin Imperial. De afstand tussen de luchthaven van Antalya en Delphin Imperial is 10 kilometer. 

 

8.9

Ik heb niet de kamer gehad waarvoor ik had betaald, en ben daarvoor naar de receptie gegaan en ze zeiden nee dat is de juiste kamer terwijl dat zeker niet zo was. ik heb extra betaald voor zeezicht en heb zeker geen zeezicht gehad. Ik keek juist tegen een andere hotel aan ik heb er verder niet moeilijk over gedaan ondat ik gewoon wou genieten van mijn vakantie. Ik vond dat ze heel weinig voor de kinderen hadden te doen voor in de avond. Overdag was hetgeen probleem en vermaakte ze zich in het zwembad maar in de avond was er gewoon letterlijk niks. Ja bios en gamehal maar die heb je na 1 dag wel gezien dat is wel heel jammer.
Mw. Mahroum
10/07/2017 - 08:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
5
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
6
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zij hebben mij goed te woord gestaan en al mijn vragen beantwoord. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar om mijn reis via hier te boeken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalya-Lara
Reisperiode
28-09-2017 tot 05-10-2017
Aantal dagen
8 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mahroum
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Het mooiste resort aan de hele Lara Beach.
Ongekende luxe, super accommodatie, schoon, volop te eten (wel vaak hetzelfde), gratis a la carte (8 verschillende keukens), luxe pier, schoon strand, midden tussen de winkels.
Mooie kamers, wifi niet op alle plaatsen even goed qua bereik,
Mw. Augustijn
05/03/2016 - 08:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prijs t.o.v. andere aanbieders, ruime chatmogelijkheid, direct te bereiken via chat, betrouwbaar en goede service.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalya - Lara
Reisperiode
april 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Augustijn
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

Alles was prima!!!
Dhr. Corte
04/12/2014 - 19:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service!
Vriendelijk!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalya - Lara
Reisperiode
05/04/2014-11/04/2014
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Corte
Reisgezelschap
Met gezin

10

Fantastisch hotel met de beste service vriendelijk behulpzaam personeel super goed eten met heerlijke en supergezellige a la carte restaurantjes we gaan zeker terug naar dit hotel
Mw. Bentum-Schaap
10/17/2013 - 22:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Perfect geregeld

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antaya
Reisperiode
6 oktober tot en met 14 oktober
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bentum-Schaap
Reisgezelschap
Met partner

9

Vrij nieuw hotel waar alles moet worden gedaan om het zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Helaas ligt dat er zo dik op dat het erg opvalt als dat niet lukt. Prima vakantie gehad, wek oorontsteking oogelopen in het zwembad. Tieners moeten vooral zich zelf vermakena.
Dhr. Roeg
08/03/2013 - 00:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Uiterst prettige manier van vakantie boeken, en makkelijk bereikbaar met vragen

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
juli 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roeg
Reisgezelschap
Met gezin