Grand Park Lara
Prijzen en boeken

Grand Park Lara

  • Sjees van de glijbanen in het Aquapark!
  • Ultiem genieten van de rust aan het privézandstrand..
  • Zelfs bitterballen en kroketten op de menukaart!

“De kinderen vliegen meteen naar het aquapark om de hele dag vermaakt te worden terwijl jij het spa center induikt.  “

Vanuit de transferbus zie je dit paradijsje al liggen: Grand Park Lara! Het aquapark komt je gelijk tegemoet en je weet meteen dat dit een topvakantie gaat worden. Wat gaan we als eerste doen? Er is zoveel om uit te kiezen!

De kinderen vliegen meteen naar het aquapark om de hele dag vermaakt te worden terwijl jij het spa center induikt. Even met z’n allen gaan darten of kiezen uit de verschillende leuke watersporten, dat kan bij Grand Park Lara allemaal!

Even volop relaxen in de sauna en de hamam en daarna geniet je van een heerlijke massage. Er is een animatieteam die je de hele dag vermaakt en daarna schuif je aan bij de leuke live shows!  Dit is pas genieten..

Ligging:

Je staat vrijwel meteen met je tenen in het zand, want Grand Park Lara ligt op 200 meter van het privézandstrand. Ideaal! Dit vijfsterrenhotel ligt in de hotelwijk Lara, het centrum van Antalya ligt op ongeveer 16 km van het gezellige centrum.
Transfertijd: Ongeveer 30 minuten.

Faciliteiten:

Dit schitterende vijfsterrenhotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften, dus je kunt gemakkelijk naar boven! Er is een buffetrestaurant met gezellig terras en een à la carte restaurant (Chinees en Italiaans) zodat je elke dag iets anders kunt eten. Dankzij de gratis Wi-Fi kun je meteen de mooiste foto’s doorsturen naar familie en vrienden!

Sport/Entertainment:

Neem een verfrissende duik in één van de twee zwembaden of ga met de kinderen naar het Aquapark met 4 spannende glijbanen! De kinderen zijn de hele dag zoet in de speeltuin, het kinderbad en in de miniclub. Er is live muziek in Grand Park Lara en er worden leuke shows opgevoerd. Ontspan in de sauna en Wellness of ga lekker even naar de fitnessruimte.
Hier kan het allemaal!

Verzorging:

Bij Grand Park Lara geniet je van een all inclusive formule:

  • Ontbijt (07:00 – 10:00)
  • Laat ontbijt (10:00 – 11:00)
  • Lunch (12:30 – 14:00)
  • Diner in buffetvorm (18:30 – 21:00)
  • À la carte diner mogelijk (reserveren verplicht)
  • Snacks (14:00 – 18:00)
  • Koffie en thee (14:00 – 18:00)
  • IJsjes (14:00 – 16:00)
  • Middernachtsoep (23:00 – 00:00)
  • Een halfuur per dag bitterballen en kroketten
  • Lokale alcoholische drankjes en alcoholvrije drankjes (10:00-00:00)
  • Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.
     

Kamertypes:

Dankzij de moderne, luxe kamers voel je je hier snel thuis. Er zijn standaardkamers en familiekamers te boeken! Alle kamers beschikken over:

  • Airco, telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis)
  • Douche, föhn en toilet
  • Standaardkamers hebben geen balkon

Voordeelkamers zijn gelijkwaardig aan de standaardkamers, maar kunnen bijvoorbeeld een andere ligging hebben. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers!

Tip van Lisa!

Een bezoek aan de oude stad Termessos  is een absolute aanrader om meteen een prachtige indruk te krijgen!

Goed om te weten: Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend

6.9

Veelste veel betaald voor wat ik heb gekregen. Ook in vergelijking wat andere hebben betaald.

Eten ontzettend slecht. Mensen werden er zelfs ziek van. Overgeven veel pijn in hun buik en was nog eens erg genaast gemaakt door de drukte en dus niet gaar enz
Visscher
10/28/2018 - 00:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
3
Eten
1
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
n.v.t.
Layout & design
n.v.t.
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Voel me bedrogen met wat ik heb betaald. Vergeleken met andere. Wat nogal om Aantal honderden euro's ging. En wat ik heb gekregen qua kamer zo klein als een honden hok. En dat voor bijna 900 euro in deze tijd

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Muratpasa
Reisperiode
19-10-2018
Aantal dagen
27-10-2018

Informatie klant

Achternaam
Visscher

7.4

Een klein Nederlands dorp, voor ons te massaal. Zwembaden, restaurants overvol. Personeel vermoeid, niet echt vriendelijk.
Mw. Vlot
08/16/2018 - 11:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.4
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vlot
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

7.9

Prima verblijf gehad met goed eten. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de miniclub en bij zwembad en strand. Alles wordt goed schoon gehouden zowel kamer als complex. In het hoogseizoen is het eigenlijk net te druk voor echt een op en top vakantiegevoel. De drukte zorgt dan toch ook voor ergernissen. Maar het mocht de pret niet drukken.
Dhr. Snijder
07/23/2018 - 15:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau en goed contact gehad.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
11 juli t/m 21 juli 2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Snijder
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Wij zijn hier in oktober geweest en dat is de beste keuze ooit geweest. Het was gezellig druk en het weer was ook perfect (33 graden).
Het eten was perfect en konden 24 uur lang wel ergens eten krijgen. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam, op een enkele na, en we hebben dan ook een top vakantie gehad.
Wij gaan dan ook zeker terug naar Grand Park!!
Dhr. Avoird
11/09/2017 - 14:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Alles was perfect geregeld. Het was alleen wel even onduidelijk voor ons of we een transfer hadden naar het hotel omdat dit niet op de papieren vermeld stond.
Ook onze volgende vakantie boeken we zeker weer bij Lavida Travel!!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Avoird
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Top Hotel met een top service, Soms een beetje te snel afgeruimd met het eten.
Dhr. Wopereis
10/30/2016 - 19:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Fijne, snelle antwoorden bij vragen via de mail.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
16-25 oktober 2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wopereis
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Prima hotel prijsverhouding heel goed eten en drank echt goed .
Alleen de eerste dagen was het rustig dat hadden wij ook verwacht .
Alleen op maandag -dinsdag werd het heel druk overal vandaan Jordanie - Syrie - Turkije en Iran vanwege het einde van de\ramadan .
De muziek was minder dan vorig jaar toen was er veel Nederlands - nu was het haast alleen house .
Dhr. Veer
10/04/2016 - 15:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Vroeger er ook een paar keer geboekt ging altijd prima .
Nu meteen bericht toen Corendon de vrijdag verzette van uit Eindhoven .
Over de verzekeringen goed advies en ook de visum laten regelen .
Ook aan de telefoon prima geholpen Lavida Travel is echt goed

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalya
Reisperiode
10-9-2016 18-9-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Veer
Reisgezelschap
Met partner

8

Een redelijk hotel maar geen 5 sterren waard.
Dhr. Bartoutouh
05/22/2016 - 20:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Zeker voor herhaling vatbaar!
Alle vragen goed en netjes beantwoord.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
07-05 t/m 17-5-2016
Aantal dagen
11 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bartoutouh
Reisgezelschap
Met gezin

9

accomodatie is prima voor een strand en eet vakantie. wij hadden een suite dus ruimte genoeg voor 2 personen.Omgeving is niet mooi.
Mw. hendriks
11/13/2013 - 20:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
tot nu toe altijd goedkoper

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
01 11 2013
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
hendriks
Reisgezelschap
Groep

8

Bij slecht weer is het bij het avond buffet bijna onmogelijk een plaats te vinden veel te druk
Dhr. Goris
10/10/2013 - 16:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
We zijn bijzonder goed geholpen door Anouk

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalya
Reisperiode
28-09-2013 06-10-2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Goris
Reisgezelschap
Met vrienden

9.6

Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Mw. R
09/06/2013 - 19:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
lage prijs

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Lara
Reisperiode
juni 2013
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
R
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Wel erg veel mensen op elkaar vooral in het restaurant en te weinig zonnebedjes.
Het eten erg goed maar een beetje La Place van V en D idee
Mw. Kroese Koppen
07/21/2013 - 11:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Onderscheid zich in onze ogen met andere reisorganisaties op hun pagina en gebruiksvriedelijkheid.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalja (Lara)
Reisperiode
10 .7_ 19.7
Aantal dagen
ongeveer 6 uur

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kroese Koppen
Reisgezelschap
Met gezin