Cornelia Diamond Golf Resort & Spa
Prijzen en boeken

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Luxe in het kwadraad. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, dan is Cornelia Diamond de plek waar je vakantie wilt vieren. Lekker eten en goede service staan centraal. Sla een balletje op de Cornelia Golf Club en geniet daarna van pure verwennerij in de spa. En morgen ga je voor zo’n hemelse massage. De vakantie is nog lang niet voorbij. kinderdisco, babybedje, kindermaaltijden te verkrijgen, Baby group, leeftijd van 0-3 jaar, Junior group, leeftijd van 9-13 jaar, Lolly group,...

8.8

Heerlijk hotel, de mensen die er werken zijn zo vriendelijk en service gericht, zijn er voor de 2e keer geweest
Mw. Rodenburg
10/14/2018 - 12:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles was makkelijk te regelen via Internet, ook telefonisch contact gehad, was ook prima.

Informatie vakantie

Land
Turkey
Plaats
Belek
Reisperiode
3 tot en met 12 oktober 2018
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rodenburg
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Een van de beste resorts tot nu toe in Turkey waar wij zijn geweest ga er zeker nog een keer na terug.
Enigste minpunt was de transfer na het vliegveld door het gedrag van de chauffeur tijden een hoosbui en onweer.
Dhr. Boef
09/23/2015 - 13:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Al meerdere keren bij lavida travel geboekt wegens goede bereikbaarheid en service.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Belek
Reisperiode
12 sept-22 sept 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Boef
Reisgezelschap
Met vrienden

9.7

super mooi hotel, ontbijt , middag eten super goed, avond eten vaak aan de koude kant.. shows s'avonds zijn heel mooi alleen is er niet genoeg plaats om te zitten. het personeel is er heel vriendelijk vooral het bar personeel aan het zwembad. in de omgeving is er niet veel te beleven enkel belek daar kun je voor 5eur heen met de taxi, alanya kost je 50euro enkel. kamer is heel mooi en ruim, dagelijk verse lakens.
Dhr. apers
08/15/2014 - 21:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goede service

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Belek
Reisperiode
12/7/2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
apers
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Terug van een 2e maal Cornelia Diamond. Het was opnieuw genieten in een prachtig kader. Eten was uitstekend alhoewel het vaak zeer druk was in het buffetrestaurant. Had af en toe een refter gevoel en jammer dat je niet buiten kon eten in het buffetrestaurant. Het eten was gevarieerd en warm. Kamers : We hadden zijdelings zeezicht besteld en direct zeezicht gekregen (kamer 5857). Kamers werden dagelijks gekuisd met verse lakens. Personeel altijd even vriendelijk ! Kinderanimatie opnieuw perfect. Ideale bestemming voor gezin met hele jonge kinderen.
Prijs/kwaliteit een uitstekend hotel. Enkel jammer dat buiten t hotel enkel t stadje Belek te bezichtiging valt en ideaal om te golven.
Dhr. Stevens
07/07/2014 - 08:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavidia Travel staat voor een uitstekende service en steeds de laagste prijs vergeleken met andere Belgische touroperators ! Volgend jaar boeken we hier zeker opnieuw.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Belek
Reisperiode
19/06-29/06
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stevens
Reisgezelschap
Met gezin

10

Dit hotel was gewoon top. Prachtige kamers, hoogkwaliteitseten, internationale dranken, vriendelijk bediening, proper overal van tuin, kamer tot strand, heel kindvriendelijk. Weinig aan toe te voegen ! Dit hotel is alles wat je mag verwachten van een All Inclusive vakantie ! Aanrader voor iedereen.
Dhr. Stevens
07/05/2013 - 13:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon de beste koop die je kunt vinden online

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Belek
Reisperiode
Juni-Juli
Aantal dagen
10d

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stevens
Reisgezelschap
Met gezin