Limak Limra
Prijzen en boeken

Limak Limra

Limak Limra met z'n unieke architectuur biedt een zeer gevarieerde keuken en een goed animatieprogramma. Het hotel is gelegen aan een lang en mooi strand. Naast het hoofdgebouw beschikt het hotel over enkele bijgebouwen die zich verspreid over de weelderige tuin bevinden. Ook bevindt zich er een gebouw aan de overkant van de straat.

 

  • Zeer gevarieerde keuken
  • Goed animatieprogramma
  • Squash, tennis volop sportplezier
  • Heerlijk toeven in de groene tuin
  • Erkend met duurzaamheidslabel


2-persoonskamer, 2-3 pers

  • gelegen in het tuingebouw
  • bad of douche, föhn en toilet
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar
  • balkon

2-persoonskamer, Zeezicht, 2-3 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw en zeezicht
  • bad of douche, föhn en toilet
  • tapijt vloer, airco, gratis WiFi, tv, radio, kluisje (tegen betaling) en minibar
  • balkon

2-persoonskamer, Voordeel, 2-3 pers

  • gelegen in de annex
  • bad of douche en toilet
  • tapijt vloer, airco, gratis WiFi, tv, radio, gratis kluisje en minibar
  • balkon

2-persoonskamer, Zwembadzijde, eenoudervoordeel, 1-3 pers

  • gelegen in het tuingebouw
  • bad of douche en toilet
  • airco, tv en kluisje (tegen betaling)
  • balkon

2-persoonskamer, Zeezicht, eenoudervoordeel, 1-3 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw en zeezicht
  • bad of douche en toilet
  • airco, gratis WiFi en tv
  • balkon

2-persoonskamer, Zwembadzijde, 2-4 pers

  • gelegen in het tuingebouw
  • bad of douche en toilet
  • airco, tv en kluisje (tegen betaling)
  • balkon

3-persoonskamer, Familiesuite, 2-4 pers

  • gelegen in het tuingebouw
  • douche, föhn en toilet
  • bestaat uit 2 aparte slaapkamers en 2 badkamers •max. 4 volw.
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar
  • balkon

 

 

 

9.3

Super leuk hotel
Dhr. Gonen
10/15/2018 - 14:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Goed prijs kwaliteit verhouding

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Antalya
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gonen
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Limak Limra is een Top keten. erg goede service mijn zoontje werd 2 en ze deden echt hun best in de miniclub ! 10 punten voor de de manager daar. ook hadden ze ons verwend in het restaurant en de kamer. ik ben erg te spreken over dit hotel! prijs kwaliteit super. 1 tip voordeelkamer is aan de overkant dat wisten we niet was niet fijn (wij zaten achterin het gebouw en hadden echt veel overlast van de muziek van het hotel ernaast en de hanen die gaan kukelen om 3 uur snachts) wel een andere kamer gekregen maar wel in hetzelfde gebouw. was niet fijn met lopen iedere keer. als je je kamer wil upgraden betaal je 3x zoveel als bij tui.eten is goed veel keus. wij zijn al 18 hotels geweest maar vonden dat het personeel etc erg vriendelijk was in tegenover stelling met veel andere hotels tegenwoordig. (muv Lara ;)
Mw. mortel
07/17/2018 - 21:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
altijd fijn betere prijs en goede service :)

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
6-7 tot 15-7
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
mortel
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Limak Limra is een mooi groot complex met alle denkbare faciliteiten. Plaatsje Kiris stelt weinig voor, is erg op Russen gericht.
Mw. Knobbout
10/06/2015 - 08:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
9
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer-Kiris
Reisperiode
26-9-15 / 06-10-15
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Knobbout
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

super mooie week gehad. personeel heel vriendelijk. eten super goed. willen zo weer terug!!!
Dhr. smit
02/17/2015 - 14:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
alles is gewoon goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
turkey
Plaats
kiris
Reisperiode
7feb t.e.m 14feb
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
smit
Reisgezelschap
Met partner

9.1

prima hotel
superschoon
goede prijs/kwaliteit verhouding
vriendelijk personeel
Dhr. Beuker
12/08/2013 - 13:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
gebruiksvriendelijke site en interessante kortingen
goede vergelijking mogelijk

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kiris-Kemer
Reisperiode
30/11/2013 - 7/12/2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Beuker
Reisgezelschap
Met partner

9.9

We zaten in een gerenoveerd gedeelte in een familiekamer.
Prachtige kamer. De kinderen hadden een eigen deel met zelfs een eigen badkamer. Enige nadeel was dat de tussendeur voorzien was van een kiersloot, waardoor als deze dicht was gevallen, de kinderen niet naar ons konden komen..
Her eten was fantastisch en vergeet niet te gaan eten in de a-la-carte restaurants, want dat is pas echt genieten...
Voordeel van dit resort is, dat er altijd wel een rustig plekje te vinden is, ook in het hoogseizoen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere zwembaden en meerdere ligzones met bedjes.
Bij het strand is ook een leuke speeltuin voor de kinderen. Enige nadeel is dat je waterschoentjes aan moet doen.
Het zwembadwater begin oktober was koud, maar dit had ermee te maken dat het voor onze vakantie (7-15 oktober) flink geregend had.
Het is een echte aanrader. We zouden zo nog een keertje teruggaan.
Dhr. Vinke
12/05/2013 - 22:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Fantastische service.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
oktober 2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vinke
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Omdat onze reis was omgezet (I.V.M. Oad ) was onze vliegreis 4 uur later, daar aangekomen zelf een taxi genomen dat ging sneller dan de bus om 23.00uur arriveerde wij bij het hotel wij hadden een zeezijde zwembadzijde kamer geboekt we kwamen de kamer in deden de deur naar de zeezijde zwembadzijde open toen hingen de palmbo men in ons terras,in geen velde of wegen geen zee of zwembad te zien weer terug naar de receptie dat dit de verkeerde kamer ze konden niet helpen want de kamers zaten allemaal vol dan moest ik het na een of twee dagen maar opnieuw proberen we hebben het toen maar zo gelaten .dat was dag 1 tijdens het verblijf was de bediening waardeloos je.kon voor wat te drinken in de rij staan.dag 10 werden wij om 02.45 uur opgehaald na een transfer van 1.45 uur kwamen wij bij de lucht haven aan toen incheckten kregen wij geen stoel nummer er zaten al 150 mensen in uit Istanboel waar wij zelf maar een plaats tussen moesten zoeken.tijdens een regenbui lekte er water naar binnen in de lounge er werd niets aan gedaan
Er waren nog wel meer punten maar ik vind het wel goed zo .groetjes
Dhr. Jonk
10/22/2013 - 10:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
3
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
8
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
7
5.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel heeft hier geen schuld aan.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kiris
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jonk
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Mooie, ruim opgezette accomodatie met zeer uitgebreide AI-formule. Personeel is vriendelijk, animatieteam geweldig. Aparte teenagersclub is erg leuk. Avondshows zijn zeer professioneel en na afloop altijd live muziek of themaparty. Wij hebben er een geweldige vakantie gehad en gaan misschien nog wel een keer terug!
Mw. Oostrom-Foree
08/24/2013 - 17:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Boeken de laatste jaren altijd bij Lavida. Prijs is lager dan ergens anders en de service is erg goed. Toen onze touroperator 2 maanden voor onze vakantie failliet ging deed Lavida er alles aan om voor ons een goed en betaalbaar alternatief te vinden.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
augustus 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Oostrom-Foree
Reisgezelschap
Met gezin