Amara Dolce Vita
Prijzen en boeken

Amara Dolce Vita

Amara Dolce Vita ligt op circa 2 kilometer het centrum van Tekirova en direct aan het (kiezel)strand. Kemer ligt op circa 18 kilometer. Amara Dolce Vita bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouwen in de tuin met in totaal 726 kamers. In het hoofdgebouw vind je een lobby en een 24-uursreceptie. Voor je maaltijden heb je volop keuze uit de verschillende restaurants, diverse buffetrestaurants, diverse à-la-carterestaurants en een snackbar. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de verschillende bars. In...

9.2

Amara Dolce Vita is een prachtig resort.
Goede service,
Het ontbreekt je aan niets.
Verwarmd zout buitenbad is een weldaad.
Wel is in de winterperiode een aantal voorzieningen dicht, dat is niet hinderlijk en de prijs is daar op aangepast.
Prijs kwaliteit verhouding is te gek, Je krijgt veel kwaliteit voor een meer dan schappelijk bedrag.








Dhr. Kam
12/05/2015 - 08:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.4
Toelichting over Lavida Travel
Gebruiksvriendelijke site snel en selecteert goedkoopste prijs.
Maakte een fout bij het boeken. Kreeg gelijk telefoontje om fout met medewerker te herstellen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
27-11 / 04-12-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kam
Reisgezelschap
Met partner

8.9

De anemacie was in de periode van 30 december nie goe
Dhr. Ooms
01/14/2015 - 21:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Het was en heel goe hotel maar met nieuwjaar gala bal was minder ook geen vuurwerk ete en drank was goe kamer werd nie goe gepoetst was ook heel grood hotel wij hade geboekt voor amara wing maar da was nie ope die hade problemen met water daarom moeste wij naar amara dolsa vita was en goe keuze maar er is buite niks te zien en klein stadje maar niks ope in de winter wij hade wel en verwarmd zwembad buite da was wel goe het hotel is nuverkocht en wete nie dat het beter ga zijn of Slegter is da was het zoal

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
30 december
Aantal dagen
15 dage

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ooms
Reisgezelschap
Met partner

8.9

een heerlijk hotel ga waarschijnlijk nog eens terug.
Dhr. vrachten
01/14/2015 - 19:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
altijd met alles eerlijk en stipt.
en als er problemen zijn worden ze snel en goed opgelost.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
kemer
Reisperiode
januari
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
vrachten
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Een geweldig luxe hotel, als je van luxe, verwennerij, sporten, zon, zee en strand houdt, dan ben je bij dit hotel op zijn plasts.
Mw. Bouwmeester
04/06/2014 - 14:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Een prima reisbureau, goede klantvriendelijkheid en met aantrekkelijke kortingen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova Kemer
Reisperiode
17 maart t/m 31 maart 2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bouwmeester
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Dit is het beste resort dat wij ooit hebben bezocht.
Het is echt het zoete leven in Turkije.
Je wordt geheel in de watten gelegd, en er ontbreekt je aan niets.
Wij gaan zeker terug.
Mw. Kragten
11/13/2013 - 21:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles werd keurig geregeld, en als er nog vragen waren, kon je altijd terecht bij Lavida.
Ook het persoonlijk dossier is zeer prettig.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
5-11-2013 t/m 12-11-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kragten
Reisgezelschap
Met partner

9

Veel russen maar daar had je geen last van. Wel heel veel kinderen van luierleeftijd tot ouder. Daardoor had je aan strand vaak gebler in stereo, dat was jammer. Verder prima, luxe hotel met vriendelijke mensen
Dhr. Boekwijt
10/06/2013 - 16:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Geen problemen gehad ondanks OAD faillissement

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
15.09.2013-29.09.2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Boekwijt
Reisgezelschap
Met partner

9.1

kon het hotel vergelijken met oktober omdat ik in juni met partner ook naar dit hotel ben geweest en het was wel een groot verschil met luxe, nog een ruimer aanbod kwestie eten, organisatie van animatie en service a/h strand etc..
was ook ander publiek in juni iets stijlvoller, meer klasse volk ? Voor de rest een uitstekend goed hotel !
Mw. Vingerhoets
10/22/2012 - 16:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Alles perfect in orde en zeer klantvriendelijk + leuke korting !!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
9-16/okt/2011
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vingerhoets
Reisgezelschap
Met vrienden

9

Dit is tot nu toe de beste 5* UAI resort die we in Turkije hebben bezocht.
Dhr. Kuipers
03/24/2012 - 17:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
internetsite is prima. alleen zou het selecteren van een vakantie periode beter kunnen. als vb. vertrek tussen 1 - 31 oktober en dan 2 weken. i.p.v. per week keuze.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
oktober 2011
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kuipers
Reisgezelschap
Met partner