Güral Premier Tekirova
Prijzen en boeken

Güral Premier Tekirova

Güral Premier Tekirova is een luxe vijfsterrenhotel in de Turkse plaats Kemer. Het hotel is rustig gelegen, in een groene omgeving. Direct aan het kiezelstrand en op maar 500 m van het centrum van Tekirova! Dit weids opgezette resort in Turkse stijl biedt vele faciliteiten voor jong en oud.

Güral Premier Tekirova beschikt over:

  • 672 kamers
  • Diverse gebouwen verspreid in de tuin met 2-3 verdiepingen
  • Gratis Wi-Fi in de lobby en de kamers!
  • Tuin, disco
  • 2 zwembaden en een zonneterras
  • Aquapark met 14 glijbanen voor volwassenen en 6 voor kinderen
  • Aerobics, fitness, tafeltennis, jeu de boules, beachvolleybal, darts
  • Professionele animatie, stoombad, sauna, toegang hamam
  • Biljart, gamesroom, zeer professionele tennis - tegen betaling
  • Diverse watersporten aan het strand - tegen betaling
  • Wellnesscenter met massage- en schoonheidsbehandelingen - tegen betaling

8.7

We zijn iets kritischer in punten geven omdat het de 5 e keer is dat we dit hotel bezoeken en er dit maal toch enkele negatieve punten waren . Door het terrorisme en de Turkse problemen met Rusland ( zijn nu opgelost ondertussen) had het hotel veel minder personeel in dienst genomen en dat kwam de properheid algemeen en de bediening niet ten goede , hotel was toch geheel onze vakantie voor een 75% tot 90% volzet, de mensen doen hun uiterste best maar kunnen het niet bolwerken . Eerste week waren er de suikerfeesten na de Ramadan en alles ( eten,shows,optredens ) stond in teken van de Turkse bezoekers( die qua respectloosheid en arrogantie zeker niet moeten onderdoen voor de Russen ) . Als ze terug hun volledig aantal personeel in dienst nemen blijft het een tophotel .
Dhr. Pooters
07/18/2016 - 11:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
We zijn al jaren klant en we zijn nog nooit ontgoocheld en altijd vriendelijk geholpen , top service zoals het hoort !

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
3/7/2016-17/7/2016
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pooters
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Fantastisch hotel waar we nu voor de vierde keer zijn geweest. Een echte aanrader voor families.
Mw. Goderis
07/19/2015 - 21:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
4
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken steeds afhankelijk van de vertrekuren van het vliegtuig, dit omdat we een zoon van 9 jaar hebben. We weten dat dit onder voorbehoud is , maar hebben nog nooit veel verschil gehad. Spijtig want deze keer hadden we gekozen voor een terugvlucht in de namiddag en als we onze ticketten kregen bleek dat de vlucht om 4.30u 's morgens was i.p.v. 16.00u. Ze zijn ons dus aan het hotel komen ophalen om 00.45u wat dus een zeer vermoeiende terugreis was. We betalen dus eigenlijk tot vrijdag maar moesten dus op vrijdag rond 00.45u uit het hotel vertrekken. Hier werden we door Lavida travel niet van op de hoogte gebracht.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Goderis
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

We bezochten voor de 4e keer dit hotel en weeral een super vakantie gehad .Hier totaal geen stress,nooit vroeg opstaan om plekje te reserveren aan zwembad/strand/aquapark,ook overal in bars en restaurant plek zat,heel lekker eten,propere en mooie kamers,vriendelijk personeel,Sterke Dranken en ijsjes van het merk .
Dhr. Pooters
07/17/2015 - 08:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Al voor het 3e jaar vakantie geboekt via Lavida Travel en weeral alles vlot en duidelijk verlopen , betrouwbaar,klantvriendelijk en behulpzaam en lage prijs, echte AANRADER !!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
2/7 - 16/7
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pooters
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Twee jaar geleden ook in dit hotel geweest. Niveau is weer een stapje hoger. Bij de familiepoolkamer de luxe heerlijke ligbedden met echte dikke all weather kussens. Twee keer per dag schone badhanddoeken op je ligbed. Dranken zijn echt merkdranken zoals Bacardi, Coca-Cola, etc. Verpakte ijsjes zoals Cornetto's en magnums. Schepijs van Mövenpick. Wellness-center is alleen al een belevenis ten aanzien van al het pracht en praal van de inrichting. Kortom, je wordt hier echt in de watten gelegd!
Dhr. Honkoop
09/15/2014 - 20:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Medewerkster heeft ons weer correct en keurig geholpen bij de boeking. Een paar dagen voor vertrek onze preferentie nog een keer bij het hotel onder de aandacht gebracht wat resulteerde dat wij onze familiekamer op de gewenste plek op het resort hebben gekregen!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
30-07-2014/13-08-2014
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Honkoop
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Prachtig hotel, dat er als nieuw uitziet op alle vlakken. (Zwembad, waterpark, restaurants, etc)
*zeer vriendelijk personeel
*mooi en uitgebreid waterpark
*merkdranken uit de fles (dus geen mix uit een apparaat), en ook cognac, baileys, safari, amaretto, etc in de AI formule
*zeer uitgebreide buffetten, met daarbij ook veel vers fruit, veel vis, vaak sushi erbij, kortom erg goed
*onbeperkt verpakt ijs wat jezelf kunt pakken
*pattisserie met Mövenpickijs en veel lekker gebak
*veel Russen, ik schat 95%. Een paar Belgen, een paar Engelsen en een enkele Nederlander in het resort
*heerlijke ligbedden op het strand (altijd voldoende) met grote parasol
*onbeperkt strandhanddoeken
*elke zaterdagavond Galanight (zeer uitgebreid en met vuurwerkshow)
*en zo kan ik nog wel doorgaan met allerlei plussen van dit hotel

Kortom een absolute aanrader!
Dhr. Bouwma
07/27/2014 - 12:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service ivm een lage prijs!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer / Tekirova
Reisperiode
05-07-2014 / 19-07-2014
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bouwma
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

Fantastische vakantie in een uitstekend hotel.3de keer in dit hotel.
Dhr. Pooters
07/12/2014 - 23:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Sterk aan te raden

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
28/06-11/07/2014
Aantal dagen
14dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pooters
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

Super hotel alles volledig in orde.Alleen is de prijs gestegen voor het jaar 2013
Dhr. Pooters
12/21/2012 - 16:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik hoop snel de juiste prijsofferte te ontvangen voor dit hotel

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
01/07/2012
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pooters
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Prachtig en zeer relaxed hotel. Hoog en net afwerkingsniveau. Pool-familiekamers zijn super en zijn gelegen aan zeer rustige zwembaden. Geen gedoe om s ochtends al je handdoekje neer te leggen. Altijd bedjes en volop ruimte. Fantastisch aquapark!!! Volop activiteiten met als kroon de gala-avond op zaterdag. Zeer professionele shows en geen opdringerig animatieteam. We zijn al zeven keer in Turkije geweest maar dit niveau hebben we nog niet meegemaakt. Je betaald ook iets meer maar dat is het zeker waard!
Dhr. Honkoop
08/13/2012 - 18:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
We zijn zowel telefonisch als via email zeer correct behandeld en geadviseerd. Zowel voor als na de vakantie.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Tekirova
Reisperiode
Juli-augustus 2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Honkoop
Reisgezelschap
Met gezin