Fame Residence Kemer
Prijzen en boeken

Fame Residence Kemer

 

Fame Residence Kemer & Spa is een gezellig hotel waar persoonlijk contact altijd voorop staat. Vanaf het terras bij het zwembad geniet u elke dag van het uitzicht over zee. Wilt u een dagje naar het strand? Dat kan! Het hotel wordt slechts door de boulevard gescheiden van het kiezelstrand. Bovendien kunt u ook een bezoek brengen aan het leuke centrum van Kemer dankzij de centrale ligging van het hotel.

 

  • Hartje centrum Kemer
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Pure verwennerij in de spa
  • Nederlandse tv-zender aanwezig
     

9.6

We hebben er een heerlijke vakantie gehad ,vriendelijk personeel en gezellige gasten.
En je loopt vanuit het hotel zo het dorpje in met een mooie winkelstraat.
berg
05/30/2018 - 09:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
we boeken er al 5 jaar ,via internet en telefoon ,bevalt ons top.
Vriendelijke groet
Marianne en Rien

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
kemer
Reisperiode
15 mei - 29 mei
Aantal dagen
15dagen

Informatie klant

Achternaam
berg
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Mooi hotel, kamers zeer netjes. Hotel ligt vlakbij centrum 5 min loopafstand. Voor kinderen, vooral de wat oudere is er weinig tot niets te doen. Animatie mag zeker verbeterd worden. Aan het eten niets op aan te merken. Voordeel is ook dat je hier niet vroeg hoef op te staan om een bedje te bemachtigen bij het zwembad. Was om 9 uur nog volop plek.
Dhr. Oostdijk
08/26/2017 - 12:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
6
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
goedkope betrouwbare reisbureau

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
augustus
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oostdijk
Reisgezelschap
Met gezin

7.7

Wij hadden een kamer aan de zijkant van et hotel met uitzicht op een ander hotel die ze nog aan het verbouwen waren.
Wij vonden dit eerlijk want het hotel was leeg het was een ander verhaal geweest als dat hotel ook vol zat.
Nadeel van de duurdere kamers in het hotel die uitzicht over zee hebben als je s avonds buiten zit op het teras beneden kan je zo de duurdere kamers in kijken als je vergeten was de gordijnen dicht te doen.
wij keken onze ogen uit s avonds op het teras.
Mw. Schuurman
04/10/2017 - 11:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
5
6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Verbeterpunt ik had al een paar keer een bedrag betaald en dat blijft nog bijna 5 dagen zichtbaar dat je het bedrag nog openstaat.
Ik word daar een beetje zenuwachtig van.
Maar de volgende vakantie boeken we zeker weer bij lavida travel.
Oja wat wij heel leuk vonden is de kaart die we kregen toen we thuis kwamen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
13-03-2017 tot 07-04-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Schuurman
Reisgezelschap
Met partner

8

Zicht op de haven van Kemer. Dichtbij winkelstraat en uitgaansgebied. Kamers prima. Eten meestal koud of lauw. Vervelend dat mensen al om 7 uur de wekker zetten en bedjes bij het zwembad bezet houden. Hier wordt niets aan gedaan.
Mw. Jager
10/19/2016 - 08:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Voordelig en goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
10-10-16 tm 17-10-16
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jager
Reisgezelschap
Met partner

9.5

super hotel
Mw. Kooij-Hoogerbrugge
07/27/2015 - 13:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service voor omboeking na aanslag in Tunesië

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
kemer
Reisperiode
11-07-2015
Aantal dagen
25-07-2015

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kooij-Hoogerbrugge
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Zeer mooi hotel en goede met vriendelijke service,zeer proper en netjes onderhouden.Eten zeer gevarieerd en lekker.Aanrader
Dhr. Taelman
10/06/2013 - 10:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles is vlot verlopen en zeer vriendelijk aan telefoon voor extra uitleg.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
28/09/2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Taelman
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prachtig, Verzorgt Hotel!
Totaal geen klagen. Mensen die klagen moeten lekker thuis blijven. En voortaan lekker alles zelf doen en een ander niet lastigvallen.Eten heel goed genoeg variatie. bedden goed. mensen zeer vriendelijk. Enigste wat wij beetje jammer vonden was het strand is erg kort, en lig je erg hutje mutje! en TE weinig parasols.
Dhr. Baks
06/29/2013 - 17:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Komen zeker elkaar nog eens tegen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kemer
Reisperiode
20/6/2013 27/6/2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Baks
Reisgezelschap
Met partner