Kamelya K Club (Kamelia Collection)
Prijzen en boeken

Kamelya K Club (Kamelia Collection)

Direct aan het strand en op ongeveer 500 meter van het Colakli Shopping center. Het historische centrum van Side ligt op circa 8 kilometer. 55 km naar de luchthaven Antalya en 65 km naar het centrum van Antalya. De dolmus (openbaar vervoer Turkije) stopt voor het hotel. Kamelya K Club (voorheen Kamelya World) beschikt over onnoemelijk veel faciliteiten. In de ruime lobby vind je de 24-uursreceptie. Een schitterend aquapark (geopend tussen 01-05 en 31-10, weersafhankelijk en op vaste tijden)...

8.4

11 jaar geleden was ik hier met mijn ouders en broer voor 2 weken. Ik vond het een prachtig hotel, en het was dan ook juist vernieuwd. Mijn herinneringen naar dit hotel waren heel goed.

Ik besloot met mijn vriend, die nog nooit naar Turkije geweest was, naar dit hotel te trekken, omdat me dit zo was bijgebleven.

Bij aankomst was het een kleine teleurstelling omwille van de regen, maar ook van de sobere eerste ontmoeting. Geen drankje, onvoorzichtige werknemers die meteen het handvaatje van mijn koffer kapot maakte.. eenmaal bij de kamer, wisten we niet hoe de air conditioner aanging, wij dachten, we steken de kaart erin, en klaar, maar het deed niets. Toen we belden naar de receptie, en konden we alleen maar een diepe zucht horen, en moeilijk verstaanbaar Engels. Blijkbaar moest je de schuifdeur van het terras toedoen, maar wisten wij veel? degene die onze koffers bracht, was dan ook snel weg en een kleine uitleg van onze kamer was teveel gevraagd. Verder was de kamer, netjes, maar de airco was aan vervanging toe, de verluchting was niet helemaal zuiver, en had een geurtje. de bedden werden dagelijks opgemaakt maar de linnen werden niet vervangen, waardoor ik dus een hele week moest slapen met een vuile streep op het laken omwille van mijn natte koffer.

Vervolgens was het op zich wel een mooi hotel, maar het personeel was alles behalve vriendelijk (in het hoofdrestaurant), misschien door de ramadan? geen idee, maar gelukkig was er een Nederlandse receptioniste die ons wel altijd goed kon helpen bij externe vragen.

De zwembaden waren proper, de animatie was top, het strand was eveneens netjes.

Het eten was niet erg gevarieerd en erg jammer dat je maar een keer gratis gebruik kon maken van de a la carte restaurants. Als je er meer wou doen, moest je bij betalen, en dat vond ik niet kunnen bij een all in. het restaurant dat wij hadden geboekt was Aziatisch en héél lekker.

Ik kijk terug naar een leuke vakantie, maar het kon beter, je voelt dat dit hotel geen 5 sterren waard is zoals zij zelf zeggen, maar een 4 zoals Arke vermeld.
Mw. Verhoeven
07/20/2015 - 15:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer goede service!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
27 juni - 4 juli
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verhoeven
Reisgezelschap
Met partner