Hotel Ali Bey Club
Prijzen en boeken

Hotel Ali Bey Club

Hotel Ali Bey Club is een vijfsterrenhotel in de Turkse plaats Side. Het ligt direct aan het zand-/kiezelstrand en op maar 12 km van het centrum van Manavgat! Het is een ruim opgezet vakantiedorp met een spectaculair aquapark! 

Hotel Ali Bey Club beschikt over:

  • 450 kamers
  • Diverse gebouwen met 2 verdiepingen, verspreid in de tuin
  • Gratis Wi-Fi
  • TV-ruimte
  • Disco
  • Tuin
  • Zonneterrassen
  • 3 zwembaden: o.a. 1 relax en 1 animatie
  • Aquapark: 5 zwembaden en 25 spectaculaire glijbanen!
  • Tafeltennis, beachvolleybal, minivoetbal, jeu de boules, darts 
  • Toegang hamam en stoombad
  • Tennis, fitness, biljart, gamesroom, adventure park met diverse parcours - tegen betaling
  • Minigolf, professioneel voetbalveld, diverse watersporten aan het strand - tegen betaling
  • Wellnesscenter met massage- en schoonheidsbehandelingen - tegen betaling

9.6

Voor de derde keer terug geweest naar dit resort. Zeer vriendelijk personeel, eten gevarieerd en lekker en genoeg leuks voor de kids. Pluspunt is het verwarmde zwembad. Kamers eenvoudig maar goed.
Mw. Molleman
05/02/2018 - 20:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Overzichtelijke website en fijne service. Reageren vlot en zeer behulpzaam.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side Manavgat
Reisperiode
Meivakantie
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Molleman
Reisgezelschap
Groep

9.5

Prima hotel. Goede service, goed eten met veel variatie. Genoeg te doen voor jong en oud. Verwarmd zwembad van 26 graden op resort waardoor kids ook op minder zonnige dagen gewoon het water in gaan. Geweldig waterpark naast resort (niet verwarmd)
Dhr. Nugteren
05/23/2017 - 11:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
1 van de goedkoopste naar ons inzien met goede betrouwbare service.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side - Kizilagac
Reisperiode
20-04-217 t/m 03-05-2017
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Nugteren
Reisgezelschap
Met gezin

9

Half oktober 2015 naar Club Ali Bey Park & Ali Bey Club Manavgat voor 12 dagen geweest met onze 2 kinderen. Het is een groot complex, maar alles is goed aan te lopen. Er zijn 2 type kamers, wij zijn in de goedkope geweest. Deze zijn gewoon goed en worden goed schoongehouden. Er zit een goede airco in, een tv met Sport1 en een gratis mini-bar. Voor de kinderen word er genoeg georganiseerd waaronder een minidisco. Het waterpark is top en goed onderhouden! Op het waterpark(1 min lopen) bevindt zich een restaurant waar je kunt eten tussen de middag en een bar waar je ijsjes en drinken kunt halen. Zowel hier als op het strand is er een handdoekenservice. Het zwembad op het hotel is tot 26 graden verwarmd, het water in het waterpark niet, maar dit is ook niet nodig als het warm is. Er is op het resort genoeg te eten en snacken, de hele dag door! De kwaliteit is prima. Ook het buffet zowel sochtend, smiddags als savonds is kwalitatief goed en divers. Alhoewel ik het idee heb dat hygiëne er hoog in het vaandel staat hebben wij er toch ernstige diarree opgelopen. Dan kan het eten nog zo divers en lekker zijn, maar ik vind dit voor zo'n prijs echt niet kunnen! Als dit niet het geval was geweest had ik het eten een 8 of 9 gegeven. Niet vaak maar soms rook je ook een vieze kotslucht bij sommige plekken aan diverse bars. En als er iemand niet goed de hygiëne voorschriften na komt gaat het al snel mis. Er is savonds genoeg te doen. Entertainmentshows zijn top! Er wordt bedient tijdens de shows
Dhr. Nugteren
11/06/2015 - 13:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima informatievoorziening. We hebben geen persoonlijke contact gehad met de maatschappij aldaar alles netjes werd toegemaild.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kizilagac
Reisperiode
9-10-2015
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Nugteren
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Personeel erg afstandelijk, weinig contact mee kunnen maken. Bij regen weinig te doen.
Dhr. Solar
10/25/2015 - 09:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Omdat we op het laatste moment nog 3 personen moesten bijboeken, hebben jullie je uiterste best gedaan om toch nog alles voor ons te regelen. Zijn jullie daar erg dankbaar voor.
Ook de goede, lage prijzen zijn erg aantrekkelijk.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
17/10 tot 24/10/2015
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Solar
Reisgezelschap
Met gezin

7.5

Club Ali Bey in Side is gedateerd; men betaalt veel te veel hiervoor. Eten uitstekend. Maar...het wemelt hier van de Turkse mensen en die zijn zo makkelijk in de opvoeding dat je erg veel last hebt van krijsende en jammerende kinderen die niet gecorrigeerd worden. Wij zijn best veel gewend maar dit NOOIT meer.
Dhr. raaphorst
08/25/2015 - 14:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
vervoer ter plaatse naar de luchthave geschiedde met een bus die ouder dan 35 jaar was. Zeer slecht geventileerd, condens op de ramen (we zijn nu alle 4 ziek er van geworden) bus stond bijna stil op weg naar het vliegveld omdat de motor niet genoeg vermogen had de berg op te rijden. En dat op een grote weg. Wij hebben hier bijna € 300 voor betaald op de heen - en terugreis maar dit is echt schandalig!

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
side, manavgat
Reisperiode
09-08 t/m 20-08
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
raaphorst
Reisgezelschap
Met gezin

9

kleine en vrij basis kamers. met een extra bed voor de dochter stond de kamer helemaal vol. Slechts 2 stoelen op het terrasje, met 3 mensen is dat wat moeilijk. Voor de rest prima hotel, Ali Bey Manavgat, met heel lekker en gevarieerd eten, vriendelijk personeel en schitterende accommodaties. Op de kamer na is dit een echte aanrader.
Dhr. snebbout
07/27/2015 - 21:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
9
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
prima service, vragen via mail worden vrijwel direct beantwoord en de reis is prima verlopen. Wij raden Lavida travel aan bij vrienden en kennissen.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
juli 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
snebbout
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Voor de 2e keer geweest. En weer heerlijke vakantie gehad!
Mw. Bruines
05/12/2015 - 21:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Voor de eerste keer bij lavida geboekt. Prima service. Mailtjes werden direct beantwoordt en ook telefonisch goed geholpen!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
Mei 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bruines
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

De liging van het hotel is ca 1.5 uur van het vliegveld. Dat was een klein nadeel.
Mw. Hartog
05/05/2015 - 17:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel heeft ons keurig geholpen en de prijs was voor ons doorslaggevend.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
april
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hartog
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

super hotel met super goed en veel variatie eten. wij hadden gerenoveerde kamer; deze was ook een 10 waard.
Mw. B
05/03/2015 - 12:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
heel vriendelijke medewerksters en zeer behulpzaam.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
eind april
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
B
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

2de maal hier, alles super in orde. Glazen flessen, tuborg,pepsi, lekkere wijnen. Merk ijsjes all in. Disco mee in all in. Wel ongeveer 1u 45' busrit naar luchthaven.
Dhr. Paenen
08/22/2014 - 14:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida was 300€ goedkoper dan D reizen. En nog zoveel goedkoper dan in belgie.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side - Kizilagac
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
10dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Paenen
Reisgezelschap
Met gezin

7.8

Service en kamers beneden de maat.
eten was prima, veel keus en ligging aan strand was ook prima.
aquapark viel tegen.
Mw. Gõbel
08/10/2014 - 21:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
5
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
8
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Prima service en ook goedkoopste

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
1-8 augustus2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gõbel
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Alles is geweldig en Schoon.
Shows s 'avonds zijn heel mooi net of je elke dag naar een andere musical gaat.
Het is niet echt op Nederlandse kinderen gericht. Maarde kinderen vermaken zich toch wel zonder animatie op het park.
Dhr. Werde
05/14/2014 - 10:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Heel klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar.
Zeker aanrader om bij te boeken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side - Kizilagac
Reisperiode
mei
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Werde
Reisgezelschap
Groep

8.9

Wij zijn eind september naar dit hotel geweest. Het is een heerlijk hotel om met kleine kinderen heen te gaan. Het eten is lekker en voor de allerkleinsten is er zelfs gepureerd eten, een magnetron en staafmixer, ideaal! Het aquapark is erg leuk. Wat we wel erg jammer vonden is dat het zwembadwater eind september heel erg koud was. 's Avonds zijn er erg mooie shows. Neem wel warme kleding mee als je eind september gaat, het koelt dat 's avonds flink af. Het personeel is zeer vriendelijk, vooral ook erg leuk met de kids.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Mw. Verber
11/25/2013 - 20:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
In eerste instantie vanwege de lage prijs voor Lavida Travel gekozen. Dat is ons prima bevallen! Prima service, goed bereikbaar en vriendelijk personeel.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
september-oktober
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verber
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Ali Bey Club is een groot park, wat gelegen is in de buurt van Manavgat.
Over het park zijn een aantal punten de moeite om te vertellen:


Restaurants
Er is een grote keuze aan eten en plekken om te eten. Er zijn 2 grote restaurants waar 3x per dag gegeten kan worden, 2 restaurants aan het strand voor diner, waarvan in 1 restaurant in de middag pizza gegeten kan worden.
Daarnaast nog en restaurant in het aqua park.

De keuze aan eten is elke dag gevarieerd. Er is vlees en vis, Turkse gerechten, patat, pasta en rijst. Er is salade, brood, beleg en zoetigheid. Er is yoghurt, er zijn baklava. Er is vanille ijs.
Genoeg keuze, maar na 10 dagen gaat het wel een beetje op elkaar lijken.


Entertainment
Er is een groot aqua park, met grote glijbanen. Enige nadeel is dat het water ijskoud is.

Er is elke avond een dans of zangshow op de 2 grote podia. Voor de kinderen zijn er speeltuinen en is er een team van mensen die de kinderen bezig houdt.


Kamers
Er zijn twee soorten kamers; gerenoveerd en niet gerenoveerd.
Wij hebben 3 niet gerenoveerde kamers bekeken. Kort samengevat: die kamers zijn de kwalificatie 5 sterren zeer zeker niet waard.

Aan alles is te zien dat het oude kamers zijn. Roestplekken hier en daar. Scheuren in het houtwerk. Gedateerd meubilair. Op zich niet zo schokkend, de kamer is gewoon oud en dat zie je.

De badkamer waarderen wij met 1 ster. Waarom? De douchecabine is zeer klein, met een douchekop uit de jaren 80. Belangrijker nog, de hygiëne in de badkamer is onder de maat. Overal zit schimmel in en rond de cabine. Er zitten vieze plekken op de muren. Er waren vastgeplakte vliegen aan de muren.

Zoals gezegd, we hebben drie kamers gezien. Allen hadden min of meer dezelfde staat van reinheid.
Uiteindelijk zijn we gebleven in de kamer die
- op de begane grond was (we hadden een kind en wandelwagen te tillen)
- geen houten tussendeur naar de andere kamer had en
- een tweepersoonsmatras had.

De receptie van het hotel stuurt je van de ene naar de andere kamer in de hoop dat dat het probleem ophoudt.


Reisorganisatie
We hebben onze reis bij Neckermann geboekt. Dat zij dit park als 5 sterren durven aanbieden vinden niet kunnen.

De telefonische ondersteuning ter plekke was goed geregeld. Echter de ondersteuning van de vertegenwoordiger van Neckermann viel tegen. We hebben eerst, via de telefonische assistent, een afspraak op woensdag gehad, deze werd per brief geannuleerd. In die brief stond dat de vertegenwoordiger op donderdag om 12 uur ons met "raad en daad te woord zou staan". Het bleek echter een regulier welkomstprogramma te zijn voor nieuwe gasten. We hebben haar kort gesproken, waarbij ze onze boosheid pareerde door een relatie te leggen met onze afwezigheid op het welkomstprogramma omdat we "er effekens geen zin in hadden".
Schaamteloos.
Direct daarna moest ze weg. Pas op vrijdag hadden we een daadwerkelijke afspraak. Volgens haar klaagt niemand over de staat van de kamers. Ze zei "Als jullie Ali Bey niks vinden hè, dan vinden jullie niets goed in geheel Side".

Na 3 dagen pas heeft ze onze kamer bekeken, ze heeft een paar foto's genomen en we hebben een klacht ingediend.
Wat er van komt? Waarschijnlijk niets.

Onze volgende reizen zullen niet bij Neckermann zijn...
Dhr. Tesselaar
10/27/2013 - 21:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
2
Kindvriendelijkheid
9
6.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida biedt goede zoekmogelijkheden: verschillende reisorganisaties i.c.m. verschillende luchthavens. Super handig.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
Oktober 2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tesselaar
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Leuk hotel om met kinderen te doen. Alles gaat er heel gemoedelijk. Het aquapark is heel fijn. Er zijn genoeg strandstoelen op het strand, aan het aquapark en aan het zwembad waardoor we nooit 's morgens al een stoel moesten gaan reserveren.
De kamers waren netjes, maar over de service waren we minder tevreden. Wij hebben dagen gehad dat ze het toiletpapier niet bijvulden en dat het bijna op was.
Het eten was goed, maar wel zeer variërend zodat ik het niet direct beu was.
Mw. VANDENBERK
08/28/2013 - 09:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida geeft de beste prijzen. Zij beantwoorden je mails heel vlot. De service is echt perfect.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
juli 2013
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
VANDENBERK
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Super hotel met erg veel groen (planten en bomen) en water( 20 fonteinen) all-in is ook echt all-in (behalve luxe alcohol en de speeltoestellen voor kinderen zoals draaimolen,treintje,elektrische auto's enz.). Het waterpark is open van 09.30h tot rond 18.30h.
Het eten is echt uitzonderlijk goed en heeft erg gevarieerd veel keuze. Wij hadden een zoon van 3 bij ons en waren dus in het begin voorzichtig met het eten. Wij zijn niet ziek geworden en hebben vrijwel alles gegeten.
Het personeel is erg vriendelijk en professioneel.
Het strand bestaat uit heel fijne steentjes. iedere dag wordt de kamer schoongemaakt. Iedere dag kun je de strandhanddoeken omwisselen. We hebben, doordat onze zoon rond 20:00h uitgeteld op bed lag, niet veel van het entertainment kunnen zien dus daar hebben we geen mening over. Als sporter kun je prima je gang gaan door de first fitnessclub of gewoon heerlijk in de ochtend een stuk hardlopen over het strand of het voetbalveld.
Wij zijn geen vakantiegangers die voor een tweede keer dezelfde vakantie boeken maar door dit hotel met zijn faciliteiten en relaxed sfeer is er een grote kans dat we volgend jaar nogmaals gaan...puur om weer even uit te rusten
Dhr. Bruijn
06/26/2013 - 23:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Door de uitstraling van de site en de duidelijkheid die het gaf en de vele goede referenties, hebben we via Lavida travel geboekt. Hier hebben we geen minuut spijt van gehad want vanaf het begin is de vakantie zeer goed verzorgd. menig vakantiebureau kan hier iets van leren. We hebben werkelijk niets aan te merken op de begeleiding van onze vakantie... werkelijk alles was erg goed georganiseerd.

Informatie vakantie

Land
Turkye
Plaats
Manavgat
Reisperiode
juni
Aantal dagen
11 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bruijn
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Wij hebben dit resort uitgekozen op basis van beoordelingen van voorgangers. En alles was in positieve zin waar. De kamers (gerenoveerd) zijn echt luxe met veel marmer en in elke kamer een TV en een airco die je zelf in kan stellen. Ook is er een minibar op de kamer zodat je ook in de nacht iets te drinken hebt. Verder is er veel keuze uit eten (van patat tot sushi)en is alles ook van hoge kwaliteit. Het eten wordt ter plekke klaar gemaakt door koks dus verser kan het niet. Er lopen veel obers die je voorzien van drankjes en continu je tafel netjes en opgeruimd houden. Bij het ontbijt hebben ze verse maar vooral lekkere jus d'orange. Het waterpark is voor jong en oud heel leuk. Veel glijbanen en diverse bars met eten en drinken. Bij alle zwembaden wordt gezellige muziek gedraaid. Maar mocht je dat niet willen dan is er zelfs een stilte zwembad zonder muziek en waar geen kinderen onder de 12 mogen komen. Bij elk zwembad kan je gratis ijsjes (Ola kaart met corneto, magnums enz)halen op vertoon van je kamersleutel (formaat creditcard). Elke avond worden er tegelijkertijd twee shows opgevoerd. Meestal op het ene podium een musical en op de andere een dansshow (niet saai). Naar Side (markt op zaterdag)gaan kost met de taxi volgens de borden 45 euro (heen en terug, taxichaufeur blijft maximaal 4 uur op je wachten). Naar Manavgat (zeer grote markt op maandag en donderdag) kost 30 euro heen en terug. Na onderhandeling kan er naar beide plaatsen 7 euro af. Op 150 meter van het park is een pinautomaat waar je 200 euro per keer kan pinnen. Je kan uiteraard wel meerdere keren achter elkaar pinnen. Het beste kan je overal met euros betalen. Dit is goedkoper dan als je met Turkse Liras betaald. Je krijgt ook gewoon euros als wisselgeld terug.
Dhr. Tegelaar
06/24/2013 - 08:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer gebruiksvriendelijk. Ook de mensen aan de telefoon voor vragen waren zeer vriendelijk en wisten waar ze over spraken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
juni 2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tegelaar
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Geweldig park, heel schoon en netjes onderhouden. Superior kamers zijn prachtig gerenoveerd. Let er op dat je een gerenoveerde kamer boekt.
Kamers zijn gelegen in aparte gebouwen van 2 verdiepingen hoog. Eten is super, alles steeds vers en veel variatie.
Helaas zijn niet alle cocktails inclusief en ook niet alle sportfaciliteiten.
Voor mensen met kinderen en tennisfanaten een goede keuze, voor couples is het wel erg groot.
Mw. Michels
05/21/2013 - 14:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima geregeld!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
6 t/m 13 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Michels
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Geweldig hotel het eten is fantastisch alles is er zelfs gerookte zalm. Een van de beste hotels. Kamers moeten wel gerenoveerd worden zijn gedateerd maar wel schoon en goede bedden.
Dhr. Kerst
04/26/2013 - 17:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
In een woord geweldige organisatie!!!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side manavgat
Reisperiode
15-04-2013
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kerst
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Prima vakantieoord
Mw. Dubbe
10/06/2012 - 12:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
alles prima geregeld

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
23/09 t/m 01/10
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dubbe
Reisgezelschap
Overig

8.6

We hebben een super vakantie gehad.
Mw. Linden
07/30/2012 - 19:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
We hadden nog nooit van Lavida Travel gehoord maar zijn heel erg tevreden.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
manavgat
Reisperiode
12-07/26-07 2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Linden
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Een mooi hotel gelegen aan zee. De zwembaden en de glijbanen vonden onze kinderen eveneens geweldig. Door de opzet van het hotelcomplex, villa's met 2 bouwlagen, ervaar je het complex niet als groot.
Mw. Delfos
06/08/2012 - 08:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Handige reisburo met juiste info. Een tip voor Lavida/touroperator Neckermann vermeldt bij de chartervlucht op het reisbescheiden wat er tijdens de vlucht wordt aangeboden (onurair verstrekt echt niets gratis, en ook de betaalde maaltijden zijn minimaal en niet smakelijk)

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
mei/juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Delfos
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Een mooi hotel gelegen aan zee. De zwembaden en de glijbanen vonden onze kinderen eveneens geweldig. Door de opzet van het hotelcomplex, villa's met 2 bouwlagen, ervaar je het complex niet als groot.
Mw. Delfos
06/08/2012 - 08:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Handige reisburo met juiste info. Een tip voor Lavida/touroperator Neckermann vermeldt bij de chartervlucht op het reisbescheiden wat er tijdens de vlucht wordt aangeboden (onurair verstrekt echt niets gratis, en ook de betaalde maaltijden zijn minimaal en niet smakelijk)

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Manavgat
Reisperiode
mei/juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Delfos
Reisgezelschap
Met gezin