Club Calimera Serra Palace
Prijzen en boeken

Club Calimera Serra Palace

 

In Calimera Serra Palace geniet u van een onberispelijke service. De buffetten zijn lekker en gevarieerd en dagelijks kunt u proeven van de lekkere Turkse keuken. Geregeld worden ook thema-avonden georganiseerd. Het resort ligt direct aan het strand en de kamers liggen in gebouwen verspreid in de grote, groene tuin. De nette inrichting en ruime badkamer garanderen een comfortabel verblijf.

 

  • Alleen bij TUI
  • Rustig gelegen
  • Aquapark met 5 glijbanen
  • Thema-avonden
  • Gevarieerde keuken
     

2-persoonskamer, 2-3 pers

  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar
  • balkon met zitje
  • douche, föhn en toilet
  • naar keuze met zeezicht of gelegen in een van de bungalows
     

2-persoonskamer, Zeezicht, 2-3 pers

  • zeezicht
  • douche, föhn en toilet
  • airco, telefoon, tv, kluisje (tegen betaling) en minibar
  • balkon met zitje
     

2-persoonskamer, Voor alleengebruik, eenoudervoordeel mogelijk, 1-3 pers

  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar
  • balkon met zitje
  • douche, föhn en toilet
     

2-persoonskamer, Bungalow, 2-3 pers

  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar
  • balkon met zitje
  • douche, föhn en toilet
     

2-persoonskamer, Voordeel, 2-3 pers

  • airco, telefoon, tv, kluisje (tegen betaling) en minibar
  • douche, föhn en toilet
     

4-persoonskamer, Familiesuite, 2-5 pers

  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar
  • balkon met zitje
  • douche, föhn en toilet
  • 2 aparte slaapkamers •max 4 volw. en 1 kind t/m 14 jaar.

 

 

8.7

Prima resort veel vermaak. Groots opgezet. Kamer met zeezicht in hoofdgebouw was prima! In september genoeg plek gehad bij de zwembaden. Helaas lag hotel wat te ver van winkeltjes of het centrum van Side. Voor de kinderen is er genoeg vermaak.
Dhr. Vorstenbosch
10/04/2018 - 21:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Vorig jaar voor het eerst via Lavida Travel geboekt. Dit was uitstekend bevallen, waardoor we nu weer de keuze hebben gemaakt. Overzichtelijk bij kiezen van de vluchtopties.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Kizilot
Reisperiode
September
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vorstenbosch
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Prima hotel. Goed eten. Ligt aan het strand. Strand is zand met naar zee stenen. Waterschoenen zijn handig. De zee loopt wel snel af. Niet handig voor kleine kinderen. Ruime hotelkamer. Met de Dolmus of taxi is het goed te doen naar Side of Manavgat. Naar Alanya is het met de dolmus ongeveer 55 minuten.
Dhr. Kielhorn
10/08/2013 - 21:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben bij Lavida geboekt omdat de mensen met wie we op vakantie gingen ook bij Lavida hebben geboekt. Het is goed bevallen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side/Kizilot
Reisperiode
28-9-2013 - 7-10-2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kielhorn
Reisgezelschap
Met vrienden

8.4

Prettig hotel wat alles heeft dat je nodig hebt. Goede kinderzwembaden, (bijna) altijd voldoende ligbedden, volop lekker eten, goede a la carte restaurants, ruime familiekamers, vriendelijk personeel. Was voor ons de tweede keer en zou het zeker aanraden. Enig minpuntje is dat het wel echt wat verder weg ligt van Side waardoor de transfer van het vliegveld behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Maar naar de markt in Manavgat duurde op zich maar 20 minuten en die transfer ben je zo vergeten als je eenmaal in de zon zit!
Mw. Poortvliet
05/28/2013 - 21:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Het was allemaal prima geregeld. We vonden het echter wel heel jammer dat we een vakantie boekten van tien dagen en dat uiteindelijk 9 dagen werd vanwege de belachelijke vluchttijden. Eerst moesten we zelfs voor 10 dagen betalen terwijl we om 23.55 zouden vliegen. Gelukkig werd dit rechtgetrokken maar dit neemt niet weg dat we een dag minder op vakantie zijn geweest. Het zou prettig zijn als er beter gekeken wordt naar de mogelijkheden om dan wel een vlucht op een normaal tijdstip te boeken. Verder alles prima, we zijn blij met de extra korting die verrekend wordt en zullen een volgende keer weer met jullie boeken.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
mei 2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Poortvliet
Reisgezelschap
Met gezin

7.6

Wij vinden dit hotel geen 5 sterren waard. Is op zich mooi qua bouwstijl en opzet maar hotel is een beetje aan het verloederen. Veel achterstallig onderhoud etc. Wij vinden het geen aanrader. Ook logistiek tijdens ontbijt, lunch en avondeten rommelig en personeel onverzorgd. Is ons derde jaar in Turkije maar dit hotel vinden we geen aanrader!
Mw. Duivenboden-Kanters
05/07/2013 - 11:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Wij begrijpen de cijfers die Lavida zelf aan dit hotel toekent niet. Veel te hoog. Ik kan me voorstellen dat een paar jaar terug, toen dit nog een nieuw hotel was, dit een perfect hotel was. maar nu een beetje aan het verloederen. Hiervoor 2 keer in een Asteria-hotel geweest (Belek en Side) en dat vonden we vele malen beter. We hebben dag 1 nog geprobeerd om te boeken maar dan moesten we 650,- bijbetalen....

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
eind april
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Duivenboden-Kanters
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

superfijn hotel voor gezin met kinderen, zowel jongere kinderen als oudere kinderen. Het hotel doet er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Mw. Nagtegaal
07/17/2012 - 18:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Telefonisch geboekt, tickets op tijd gemailt, evt. vragen werden direct behandeld, transfer, hotel etc. alles was helemaal prima! Bovenal is dit reisburo beduidend goedkoper dan andere reisburo's met dezelfde service bij holland international.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side/Kizelot
Reisperiode
30-06-12 t/m 16-06-12
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Nagtegaal
Reisgezelschap
Met gezin