Lake & River Side
Prijzen en boeken

Lake & River Side

Geen beschrijving

8.6

mooi groot hotel ,vriendelijk personeel,schoon en mooie kamers.goed geregeld met shuttle naar strand.
alleen om het hotel heen ,weinig te beleven ,ligt afgelegen.We kwamen snachts aan konden eventueel wat eten /drinken voordat we hadden ingecheckt ,erg fijn na een lange reis
Mw. Kaasjager
07/19/2015 - 11:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
ik werd aan telefoon netjes te woord gestaan en alle reisbenodigdheden werden op tijd gemaild met nodige informatie.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
side
Reisperiode
11 juli -18 juli 2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kaasjager
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.2

hotel ligt wat afgelegen,wel winkels op loopafstand,strand bereikbaar met busje is goed geregeld,strand met fijne kiezels en ligbedjes met kussens en strandbar voor drank en eten is goed.Zwembad met bedjes is goed net als het eten met supermooie buffetten en voor elk wat wils.
gratis ijsjes,lekkere koekjes gehele dag drinken dus goed verzorgd.Kamers mooi,netjes en ruim met airco.
kortom goed hotel(met mooie tuinen) met goede service.
Minpuntje:Animatie is vooral gericht op Russen e.d. waardoor niet alles te volgen is,en animatieteam is vrij slecht in het organiseren en zoekt weinig contact met gasten
Dhr. vreven
09/24/2014 - 14:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
heb in 1e instantie gekozen voor de lage prijs,maar door goede info en kommunikatie zal ik weer voor lavida kiezen

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
titrengol-side
Reisperiode
16-9-2014 23-9-2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
vreven
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

mooi hotel en je weet dat het ver van side en manavgat ligt alleen met de bus ben je voor 2 euro heen en terug en dat weet je van te voren leuk strand met goed eten en drinken met de bus ben je er zo zeker een aanrader.
Dhr. loon
09/10/2014 - 17:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
leuk dat sparen alleen jammer dat dit niet meer voor holland international en arke is nl je kunt met verre reizen hier geen gebruik meer van maken jammer is dit

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
31-8 tm 09-9-2014
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
loon
Reisgezelschap
Met partner

7.6

Bijna alle toestellen in de fitness waren defect.
Weinig variatie en creativiteit in de keuken.
Geen hotel om terug te gaan of om aan te bevelen.
Vertegenwoordiger Neckermann is niet komen opdagen na afspraak.
Maar: We hebben wel een goede vakantie gehad
Dhr. Callewaert
08/06/2014 - 19:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Tevreden over Lavida Travel

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
25 juli - 5 augustus
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Callewaert
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

ligt in prachtig natuur gebied voor te wandelen!!
alleen in minimarkt hotel onbeschofte eigenaar !!
meerdere klachten van gasten gehoord.na eigen ervaring. tel kaarten en post ga naar postkantoor in titreyengol.goede raad: ontwijk deze winkel.!!
Mw. tijhof
04/21/2013 - 18:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
heb al vele reizen bij lavida geboekt
en ben alijd goed koper uit gekomen.

Informatie vakantie

Land
turkye
Plaats
titreyengol
Reisperiode
6-4 20013 -20-4- 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
tijhof
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Gratis bus naar strand. Eten en drinken afwisselend en lekker.mooie kamer,afwerking iets minder,bed hard.bediening/service redelijk.disco in hotel erg mooi,muziek niet afwisselend.
Mw. M
10/01/2012 - 17:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Titreyenol
Reisperiode
September
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
M
Reisgezelschap
Met partner

9.3

het hotel en eten waren super, alleen de agent ter plaatse niet!!!! wij hadden geboekt bij neckermann nederland, maar wij zijn vertrokken vanuit duesseldorf (D).
ik neem dan aan dat alles geregeld gaat worden met neckermann (NL) echter bij aankomst zij de nl agent jullie moeten bij duitsland zijn, en de duitse agent zij jullie moeten naar nl agent gaan, echter voor de terugvlucht gegevens deze werden weer door de nl agent opgehangen.
dit alles was niet goed geregeld, de agent ter plaatse was erg onvriendelijk.
hij vroeg aan mij, waar mijn partner was, ik zei hij ligt aan het water, want we zijn reeds 5 jaar achter elkaar in dit gebied geweest en hoeven verder geen uitleg, we weten wat er te doen is etc.
ik kreeg van hem als antwoordt: o, mevrouwtje weet alles dan kunt u nu ook gaan.
WAAR SLAAT DIT OP!!!! als dit klantvriendelijk is dan weet ik het niet meer.
Dhr. Vandeweert
07/15/2012 - 14:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
wat betreft lavida,
alles was perfect geregeld
via de mail.

Informatie vakantie

Land
turkije
Plaats
side
Reisperiode
15-06 t/m 28-06-2012
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vandeweert
Reisgezelschap
Met partner