Can Garden Beach
Prijzen en boeken

Can Garden Beach

Op zoek naar een fantastische all-inclusive vakantie waar rust, ontspanning en kwaliteit voorop staan? Dan ben je bij het prachtige viersterrenhotel Can Garden Beach aan het juiste adres. Een droomvakantie voor de hele familie in het zonovergoten Turkije! Hier zul je je niet snel vervelen. Neem een duik in het zwembad en laat je verrassen door de fantastische service! Een verfrissende duik in de zee? Het zandstrand ligt direct voor de deur, ideaal! Ontdek het bruisende van Side en sluit de dag af met een heerlijke cocktail in de bar. Overtuigd? Boek snel jouw fantastische, onbezorgde zonvakantie naar Can Garden Beach!

Meer informatie over Can Garden Beach:
Dit kindvriendelijke hotel beschikt over nette bungalowkamers die allen voorzien zijn van een balkon of terras. Het hotel heeft een heerlijk zwembad met een zonneterras waar je gebruik kan maken van de ligbedden en parasols.
Voor volledige ontspanning breng je een bezoek aan de welness. Hier bevinden zich een fitnessruimte en een sauna. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij vermaken zich in de miniclub en beleven de grootste waterpret in het kinderzwembad. Ga heerlijk dineren in het restaurant en maak een wandeling door de tuin. 

Ligging:
Can Garden Beach ligt nabij het Romeinse amfitheater. Het zandstrand ligt direct voor de deur! Ontdek het levendige centrum van Side op 500 meter. 

9.3

Een prachtig complex, leuke huisjes al zijn ze wel wat klein. Voor stellen een prima accomodatie, voor kinderen lijkt mij het wat minder geschikt omdat je in het zwembad niet kan staan en er geen nederlands sprekende animatie is
Mw. Munck
05/26/2015 - 19:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Ik ben alleen op het reisbureau geweest heb niet op de website gekeken dus kan deze niet echt beoordelen

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
17-5-2015 tot 24-5-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Munck
Reisgezelschap
Met partner

9

Super leuke accomodatie veel groen rondom in de sinaasappel bomen kortom leuke huisjes. 5 min lopen naar het oude centrum side .
Dhr. wolters
10/08/2014 - 19:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is over het algemeen goedkoper dan andere reisbureaus

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
side
Reisperiode
23 -9-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
wolters
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Wij zijn voor de 4e keer naar dit resort geweest. Geweldig Resort is het. Zeker voor de kinderen zijn ze geweldig.

Het resort heeft een ideale liging. Op 5 minuten lopen van het centrum, midden in de opgravingen. Lekker kleinschalig, echt een campinggevoel met de huisjes. En heel veel exotische bloemen, planten en bomen.

Wij gaan er zeker weer heen in oktober!
Mw. Huitema-Vis
07/10/2013 - 20:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Hele goede service. Alles goed geregeld en komt iedere keer weer als goedkoopste uit de bus.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
mei 2013
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Huitema-Vis
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Een prima accomodatie met lekkere buffetten ,en een prachtige tuin.De loopafstand naar het centrum heerlijk kort ong.10 min wandelen.De kamers zijn aan de kleine kant ,maar heeft goede bedden en alles is keurig netjes.Een ideale vakantie voor gezinnen met kleine kinderen en wat oudere.Het enige nadeel is dat als je 2 kinderen hebt je niet kan boeken voor 4 personen.De kamers zijn geschikt voor max.3 personen.
Mw. Enden
06/12/2013 - 16:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
erg vriendelijk personeel vooral de dames( op een mannelijke na.)

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
31 mei
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Enden
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Ligging prima t.o.v. centrum en de ruïnes,je loopt er in en paar minuten naar toe, maar strand is klein.Zo ook zwembad/terras. Lijkt ons in het hoogseizoen niet fijn.Kamer erg klein, maar wel goed schoon en netjes.Zitten kun je alleen op bed of harde houten stoeltjes buiten op het miniterrasje, voor ons was dit een minpunt. Hadden een kamer gelijk aan het zwembad, dus ook 0 privacy, tenzij je gordijn en deur dichthield. Er zijn betere (lees ruimere en beter ingerichte) kamers, maar deze zijn niet voor TUI-klanten, hebben we begrepen. Jammer!Personeel uiterst correct, na een fooitje komen ze los en wordt het wat persoonlijker(is onze ervaring).Eten prima,maar zoals overal, wil je na een week wel eens iets anders.Minpuntje, voor een vers sapje moet je betalen, en de koffie bij het ontbijt is niet warm, tenzij je uit de automaat haalt.Minibar op de kamer werd dagelijks aangevuld, dit was dus beter dan in de omschrijving was vermeld. A la carte restaurants waren nog niet open, animatie was er(gelukkig voor ons!) nog nauwelijks. Alleen een paar keer muziek 's avonds. Door de kleinschaligheid kan je dat ook niet ontgaan, je hoort het over het hele parkje, maar is al wel vroeg afgelopen. Door de prima beoordelingen van eerdere gasten, waren de verwachtingen hoog, en viel een en ander dus wel tegen. Maar we hebben een fijne vakantie gehad, en daar gaat het om. Ook goede ervaringen met de "buurman"van het hotel, waar je excursies kan boeken voor een fatsoenlijke prijs.Hamam/massage niet bij hotel gedaan,overal waren de prijzen hiervoor (beduidend) lager, ook bij andere hotels.De prijzen in Side liggen hoger dan in andere plaatsen langs de kust, dus stevig onderhandelen is een must.Betalen met lira's blijkt nog steeds voordeliger dan met de euro.
Mw. Maranus
05/07/2013 - 08:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Boeken eenvoudig, geen poespas,snel contact indien nodig.
Website werkt inmiddels een stuk beter dan in begin na de vernieuwing. Jammer dat de rondreizen niet goed zijn in te zien.Hopelijk komt dat ook nog

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
april 2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Maranus
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Super vakantie !!!
Dhr. Enden
09/15/2012 - 16:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima geregeld allemaal!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Side
Reisperiode
september
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Enden
Reisgezelschap
Met gezin