Calypso Plus
Prijzen en boeken

Calypso Plus

Aan de rivier Dalyan vind je het Calypso Plus Hotel. Het centrum van Dalyan ligt op ongeveer 900 meter, hier vind je ook een bushalte. Op loopafstand zijn er voldoende restaurantjes en bars te vinden. Het sfeervolle Calypso Plus Hotel telt 31 kamers verdeeld over 4 gebouwen met 2 verdiepingen. Er is een lobby, een bagageruimte en een 24-uurs receptie. Er zijn geen liften aanwezig. In het à-la-carterestaurant kun je genieten van heerlijke gerechten en biedt een prachtig uitzicht over de...

9.1

We hebben met onze (volwassen) kinderen een topweek gehad in het Calypso plus hotel! De ligging is geweldig, het personeel uitermate vriendelijk, speciale dank aan Thomas, altijd vrolijk, in voor een gezellig praatje en we voelden ons erg welkom. Kamers waren erg schoon en werden elke dag schoongemaakt. Ook de jongens in het restaurant en de bar zijn erg aardig en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. De ligging is geweldig, prima zwembad en genoeg ligstoelen (ook in de schaduw!) Dalyan zelf is ook een leuk dorp, veel leuke restaurantjes en ook in de omgeving is best veel te doen/te zien. We hebben ook leuke excursies gemaakt, dank aan Marjolein en Cengiz !! Kortom, Dalyan en Calypso plus hebben ons hart gestolen en wij gaan volgend jaar zeker weer terug!!
Mw. Wielen
08/31/2018 - 22:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Boeken ging eenvoudig, ook de informatie was duidelijk. Keurig op tijd de reisbescheiden ontvangen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Dalyan
Reisperiode
16-8-2018 t/m 23-08-2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wielen
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

De kamer is prima maar erg klein balkonnetje
Mw. Buijser
09/06/2017 - 20:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goed adres voor een vakantie

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Dalyan
Reisperiode
22-08-2017/05-09-2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Buijser
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Calypso plus is een heel kleinschalig hotel, waar je echt te gast bent. Het personeel herkent je na de eerste ontmoeting. De ligging aan de rivier is geweldig.
Mw. Janssens-Zelissen
10/23/2015 - 16:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
4
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Persoonlijke benadering en altijd net wat goedkoper als andere aanbieders

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Dalyan
Reisperiode
september 2014
Aantal dagen
11dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Janssens-Zelissen
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Heerlijk kleinschalig familiehotel
Mw. Janssens
10/01/2014 - 10:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
2
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Snelle reactie bij vragen van onze kant. Servicegericht en vriendelijk

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Dalyan
Reisperiode
September 2014
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Janssens
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Het hotel ziet er prima uit. De bereidheid van het personeel is prima. Alleen het ontbijt valt een klein beetje tegen. En zo ook het tijdstip waarop je kunt eten, dat ligt tussen 8 en 10 uur, het zou fijn zijn als het tot 11 uur mogelijk was. Het is tenslotte vakantie ;-)
De kamers zijn verdeeld in twee delen en er hangt maar in één kamer een airco, waardoor het in de andere kamer te warm blijft. En een klein koelkastje zou welkom zijn. Voor de rest een prima hotel :-)
Mw. Regeling
07/21/2013 - 17:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Het reisbureau is prima, maar soms werkt de site niet goed, dat leverd nog wel eens ergenis op.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Dalyan
Reisperiode
6-7-2013
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Regeling
Reisgezelschap
Alleen met kinderen