Blue Bay Platinum
Prijzen en boeken

Blue Bay Platinum

Voor een onvergetelijke vakantie naar het zonovergoten Turkije ben je bij het prachtige vijfsterrenhotel Blue Bay Platinum aan het juiste adres. Hier verveel je je geen seconde! Neem een duik in één van de 4 zwembaden en ontspan op het zonneterras. Een verfrissende duik in de zee? Het strand is om de hoek. Ideaal voor een dag onder de Turkse zon! De kinderen beleven de grootste waterpret in het kinderbad en maken nieuwe vrienden in de miniclub. Kom helemaal tot rust in de sauna en geniet van een heerlijke massage! 
's Avonds dineer je in het Internationale buffetrestaurant of in één van de andere restaurants van Blue Bay Platinum. Voor heerlijke drankjes kan je terecht in één van de 4 bars. 

Er op uit? Verken het centrum van Marmaris en ontdek de vele gezellige winkeltjes en restaurants! Overtuigd? Boek snel en geniet van een onvergetelijke zonvakantie in Blue Bay Platinum!

  • Uitstekende ligging
  • Strand om de hoek
  • Gezellig, vriendelijk personeel

8.8

prima service, lekker eten
Mw. Batenburg
09/30/2017 - 15:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
lavida heeft het steeds keurig voor elkaar

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
19-9-2017 t.m. 26-09-2017
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Batenburg
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.5

Goed hotel ,goede ligging van centrum ,nadeel veel te harde muziek bij het zwembad.eten zeer goed bij het zwembad steeds het zelfde.
Dhr. Koot
10/13/2015 - 10:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
perfect

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
16-27 sept
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Koot
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Jammer dat er voor de gasten die laat arriveren geen mogelijkheid is om nog een drankje of een hapje te krijgen, bar sluit om 23.30.
Muziek bij het zwembad staat vaak erg hard dit kan als zeer storend ervaren worden, verder leuk enthousiast animatieteam.
Schoonmaak openbare toiletten kan beter.
Dhr. Monsou
09/25/2015 - 09:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Wij waren al klant bij het voormalige reisburo, nu zitten er dezelfde mensen en zijn even deskundig en vriendelijk geholpen.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
16 spe 2015- 23 sep 2015
Aantal dagen
7

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Monsou
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Mooi hotel, zeer modern. Goede service in het hotel. Het eten was goed, maar soms wat aan de koude kant. De keuze was niet super uitgebreid, maar er was altijd genoeg verschillends. Je kunt heel de dag eten als je wilt. De snack bar aan het zwembad was ook lekker voor smiddags. Goede cocktails. All in tot half12. Kamer was netjes en schoon en ook modern. Hele fijne douche! Personeel erg vriendelijk. Goede mogelijkheden om opstap te gaan. Vanuit het hotel gaat een bus en kun je met het animatie team mee. Stappen is erg leuk in marmaris! Het centrum was ook op loop afstand, ongeveer 35 minuutjes lopen (of langs de boulevard of langs de winkeltjes). Leuke winkeltjes en leuke barretjes (ook Nederlands). Het strand stelt niet veel voor en ligt ook niet direct aan het hotel. Met de dolmus kun je overal makkelijk naartoe (€1 naar het centrum). Tijdens onze vakantie waren er niet veel Nederlanders in het hotel. Veel Russen, Engelsen.. Alles bij elkaar hebben wij een super vakantie gehad! Ook dankzij het hotel, maar ook zeker dankzij marmaris zelf. Marmaris is een zeer leuke stad waar veel te doen is en waar iedereen erg vriendelijk is.
Mw. Alphen
10/21/2013 - 11:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel is betrouwbaar en was voor ons de goedkoopste! Wij hebben helemaal geen problemen gehad.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
13 oktober - 20 oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Alphen
Reisgezelschap
Met vrienden

8.2

De prijs/kwaliteit vonden wij niet goed. Het zwembad was heel klein voor zoveel personen die in het hotel kunnen. Daarnaast was het vechten bij het zwembad voor een bedje.
Het eten vonden wij heek matig terwijl wij geen moeilijke eters waren. Wij vonden o.a. dat er weinig keus was, koffie apparaten werkten niet, sommige etenswaren waren bedorven of niet goed bereid. De ligging: je moet met een verre omweg naar het strand. Vonden wij niet echt praktisch.
Mw. Ruiten
05/25/2013 - 00:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Hebben al een aantal keer via lavida geboekt en is perfect!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
mei 2013
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ruiten
Reisgezelschap
Met partner

8.5

prima hotel was nog niet helemaal klaar zeer vriendelijk personeel heerlijk eten alleen aan gezelligheid in hotel moet nog wel een en ander verbeteren verder prima vakantie gehad
Dhr. barends
06/26/2012 - 19:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
8.8
Toelichting over Lavida Travel
geen klachten prima service bij telefonisch contact en alles prima geregeld hadden neckermann als touroperator maar eigenlijk niet nodig gehad voor iets

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
26-5-12 t/m 9-6-2012
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
barends
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Mooi Hotel,Maar kip kip kip is het eten.
Mw. Huner
06/09/2012 - 21:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
hele fijne info als je er naar belt. Ga zo door.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
29-05-2012t/m 10-06-2012
Aantal dagen
4

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Huner
Reisgezelschap
Alleen

8.7

Mooi Hotel,Maar kip kip kip is het eten.
Mw. Huner
06/09/2012 - 21:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
hele fijne info als je er naar belt. Ga zo door.

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
29-05-2012t/m 10-06-2012
Aantal dagen
4

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Huner
Reisgezelschap
Alleen