Club Aida
Prijzen en boeken

Club Aida

Wat je vooral bevalt aan Club Aïda zijn de ruime appartementen. En de kids zijn blij met de miniclub en de speeltuin met waterglijbanen. Zij willen hier de hele dag wel blijven, maar in de avond duiken jullie nog even Marmaris in voor een hapje en een drankje. Heerlijk zo'n vakantie. babybedje, speeltuin en miniclub, leeftijd van 4-12 jaar Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie ook voldoet aan jouw specifieke behoeften,...

8.2

Doordat er minder personeel aanwezig was in de bar/ restaurant, moesten we langer wachten dan normaal. Het duurde in onze eerste week ongeveer 15 minuten voor er iemand bij ons kwam om de bestelling op te nemen, de drankjes stonden zo'n 10 minuten op de bar voordat wij ze kregen en op het eten moesten we soms wel 30-40 minuten wachten. De 2e week was het rustiger en kon het personeel het beter bij benen.
Dhr. Niks
09/27/2013 - 16:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Eerste keer geboekt via Lavida en zelf een foutje gemaakt in de boeking op de website. Keurig opgelost door de dame die ik aan de telefoon heb gehad. Super service!

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
september 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Niks
Reisgezelschap
Met partner