Green Nature Diamond
Prijzen en boeken

Green Nature Diamond

Hotel Green Nature Diamond valt vanwege de unieke vorm meteen op als je in Marmaris bent. Eenmaal binnen ervaar je de grootsheid en de ruimte van het complex. Het enorme zwembad nodigt uit om te relaxen. Het is insmeren geblazen, want je kan hier wel de hele dag luieren. All Inclusive betekent genieten van rijk gevulde buffetten met showcooking in het buffetrestaurant en à la carte opties. Strek na je lunch je benen en maak je op voor een wandeling. Onderweg maak je een pitstop voor een...

8.7

Bij aankomst was de eerste indruk van hotel Green Nature Diamond is WOW, maar helaas werd het daarna alleen maar slechter.
Het is een relatief nieuw, groot en mooi hotel maar het onderhoud is slecht. Op diverse plekken watervlekken op het plafond van lekkages, loslatend behang en loszittende leuningen in een aantal liften etc.. We hadden een 2-3 persoonskamer met zijzeezicht. Dit was een zeer ruime kamer met een prima bed, alleen jammer dat het precies tegenover het podium van het avond entertainment lag. Dit gaf nogal wat geluidsoverlast. Voor de handoeken service moest je €10 per handdoek vooraf, cash betalen aan de receptie. Je kreeg dat je towel card waarmee je in de spa je handdoeken kon ophalen en wisseln zo vaak je maar wilde zonder extra kosten. Het was voor ons een raadsel waarom dit niet op rekening kon. LET OP bij de de betlaing krijg je een bonnetje wat je bij vertrek samen met de towel cards moet inleveren. Heb je dit bonnetje niet krijg je de borg niet terug!

We zijn al diverse malen in Turkije geweest en hebben nog nooit zo een slechte "housekeeping" gehad. Dagelijks schoonmaken bestond uit het brengen van schone handdoeken, 1 rol toiletpapier en legen van prullenbakken. De minibar die elke dag aangevuld moest worden werd of overgeslagen of maar half gevuld. Klagen hielp niks. In de tien dagen dat wij er waren is er niet een keer de vloer gedweild.

Het personeel was of erg vriendelijk (een aantal obers, het animatie team, het ijsmeisje) of zeiden geen woord (de rest van de bediening). Wel viel op dat men redelijk Engels sprak en als je iets vroeg men echt zijn/haar best deed om te helpen.

De spa is echt een aanrader. Erg mooi. schoon en het personeel is erg aardig. We kregen een speciale aanbieding. Aromatische massage van 1 uur, plus volledige hamman behandeling van 1 uur, (zoutbad, sauna, steam room, koud-warm water wissel voetbad en wirlpool) plus chocolade masker voor twee personen voor 350 Turkse lira (omgekend iets meer dan €100). DIt is erg goed bevallen en met de rustpauzes ertussen ben je zeker 2.5 uur bezig.

Een andere aanrader is het Cafe Wien, waar je behalve voor een kopje koffie/thee ook terecht kunt voor een koekje/gebakje en een overheerlijk ijsje. Het ijsmeisje was de vriendelijkheid zelf.

Over het algemeen was er elke dag wel iets lekkers te vinden in het buffet restaurant. Alleen jammer dat er voor de mensen die niet "warm" wilden lunchen er weing keuze aan broodbeleg was. Grootste ergenis was de slordigheid van de obers. Men liep tussen de tafels door met een kar waarop de vuile vaat gestapeld werd. Aan deze kar hing een vuilniszak waarin de etensresten gegooid werden. Behalve de geluidsoverlast van het smijten met borden en bestek was vooral deze open vuilniszak gewoon weg smerig en een big NO-NO.
Een paar obers brachten keurig een drankjje naar je tafel maar de meeste waren alleen druk met afruimen en dus moest je maar zelf naar de bar lopen voor je glasje water.
Behalve in de minibar op de kamer en soms (als je geluk had bij het eten) kon je een fles(je) water krijgen. Wel water uit de sapjesautomaat (zelf tappen).

Er was weinig schaduw aan het zwembad en de parasols waren van een dermate slechte kwaliteit dat de meeste stuk waren. Elke avond haalde het personeel de parasols uit de parasolvoeten, met als gevolg dat je elke ochtend weer zoekend rondliep naar zo'n ding. Het water was redelijk koud maar als je eenmaal in het zwembad lag was het wel verfrissend.
De poolgames van het animatieteam waren altijd hilarisch om naar te kijken en ik het sinds jaren weer eens jeu de boules en darts gespeeld. Alle aktiviteiten werden door het animatieteam met veel animo geregeld.

Bij een verblijf van langer dan 7 dagen mocht je een keer gratis gebruikmaken van een van de al la carte restaurants. We hebben gekozen voor Mexicaans. Helaas was dit niet in het Mexicaanse restaurant zelf maar in Le Ciel. Hier werden een aantal al la carte services samengevoegd naar ik aanneem doordat het niet druk genoeg was om alle restaurants apart open te doen. Voor ons geen probleem we hebben heerlijk gegeten en de service was prima.

Kortom Green Nature Diamond ziet misschien wel uit als een 5 sterren hotel maar maakt dit zeker niet waar.
Mw. Raets
10/03/2016 - 15:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We boeken a jaten onze vaknties via Lavida Travel en altijd to grote teveredenheid

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
19-30 september 2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Raets
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Kamers werden slecht schoon gemaakt , handdoeken niet gewisseld , closetpapier niet bijgevuld ,
bij de receptie gemeld en was binnen 5 minuten opgelost
Dhr. Koot
09/28/2016 - 21:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
wat ons betreft algemeen een 9

Informatie vakantie

Land
Turkije
Plaats
Marmaris
Reisperiode
14-09-2016/25-09-2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Koot
Reisgezelschap
Met vrienden