8.3

Een rustig gelegen resort aan een mooi strand. Op het moment dat wij er waren geen volle bezetting dus voldoende zonnebedden beschikbaar ondanks het feit dat sommige mensen het toch nodig leken te vinden handdoeken te leggen. De kamers zijn ruim en schoon, maar zouden wat beter onderhouden kunnen worden. Het eten in het buffet restaurant was kwalitatief OK maar niet gevarieerd en vaak was het eten aan de koude kant, je moet goed opletten wanneer buffet wordt aangevuld en dan je eten halen wat nog een beetje op temperatuur is.
Het personeel is over algemeen vriendelijk, alleen zou de hele organisatie van het buffetrestaurant een keer goed bekeken moeten worden. Tijdens piektijden is het een volledige chaos, tafels worden niet afgeruimd, rotzooi ligt overal en nergens en er lijkt weinig tot geen management te zijn die de zaken in het restaurant stroomlijnt. We hebben in andere hotels gezien dat dit veel beter kan met wat kleine aanpassingen.
Het merendeel van de gasten is oost-europees en dat is te merken omdat zij er andere normen en waarden op na houden (even op je beurt wachten als je in een wachtrij staat kennen ze blijkbaar niet).
Wat ook belangrijk is om te vermelden is het all-inclusive concept in dit hotel. All-inclusive is niet all-inclusive zoals wij het gewend zijn in andere hotels. Bij het inchecken krijg je een A4-tje waarop men probeert je de All-Inclusive regels uit te leggen. Het vergt bijna een korte studie om uit te vinden waar in het resort nu wel en niet all-inclusive van toepassing is en wat er waar binnen valt. Op het A4-tje staan lijstjes van b.v. de dranken/cocktails die binnen het all-inclusive concept vallen, maar ons advies is om het voor de zekerheid even na te vragen als je ergens iets besteld of het wel of niet binnen all-inclusive valt op die locatie. All-Inclusive eindigde tijdens ons verblijf om precies 22.00 uur (volgens mij stond in de reisbeschrijving dat het tot 23.00 was, maar in de kleine lettertjes staat dat het hotel dat ieder moment kan/mag aanpassen). Wij hadden toevallig een mooie aanbiedingsprijs maar als we de normale All-Inclusive prijs hadden betaald dan hadden we ons wel beetgenomen gevoeld.
Het hotel ligt op een fijne rustige plek en als er niet zoveel Oost-Europeanen zouden zijn dan zouden we wellicht een keer terug gaan ....
Mw. Blankvoort
12/20/2016 - 15:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
We boeken onze vakanties al enkele jaren via Lavida Travel en nog nooit een negatieve ervaring gehad.
Lavida Travel is altijd erg behulpzaam en geeft ook helder advies bij vragen. Tevens vinden wij de on-line chat functie ideaal.
We zien geen enkele reden om niet bij Lavida Travel te blijven boeken.

Informatie vakantie

Land
Verenigde Arabisch Emiraten
Plaats
Al Fujairah
Reisperiode
November 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Blankvoort
Reisgezelschap
Met partner