Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Indien de huurauto is inbegrepen in jouw reis, kun je de huurauto ophalen bij de luchthaven van bestemming. Er geldt vervolgens een 24-uurs regeling, wat inhoudt dat je de auto op de laatste dag voor of op dezelfde tijd moet terugbrengen. Indien je later op de dag terugreist, kun je ervoor kiezen om de auto nog een tijdje langer in bezit te houden. Je betaalt dan een extra dag autohuur bij het inleveren van uw auto.

Over het algemeen worden huurauto’s om 10:00 uur ’s morgens afgeleverd. Indien je later arriveert, kun je verwachten dat de auto de volgende dag om 10:00 uur wordt gebracht.

Je kunt op aanvraag kinderstoeltjes huren voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Indien je de auto via ons huurt, dan vragen wij voor jou een kinderstoel aan bij de verhuurmaatschappij. Extra kosten hiervoor moeten ter plaatse worden voldaan.

De borg kun je over het algemeen alleen met een creditcard betalen. Houd hier dus rekening mee. Heb je geen creditcard? Op sommige bestemmingen kan je een speciaal pakket afnemen waarvoor geen borg hoeft te worden afgedragen met een creditcard. Neem hierover contact op met onze klantenservice.

Je kan de auto ophalen op het vliegveld nadat je bent gearriveerd. Zodra je weer naar Nederland vertrekt, kun je de auto daar ook weer afleveren. Indien je de auto voor minder dagen huurt dan uw totale vakantieduur kun je er ook voor kiezen om de auto bij jouw accommodatie te laten afleveren en op te laten halen.