Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Indien je meerdere kamers naast elkaar wilt reserveren, dan kun je het beste alles in een keer boeken. Wij kunnen dan een preferentie toevoegen aan de boeking voor kamers naast elkaar. Dit is geen garantie, maar in de meeste gevallen wordt dit gehonoreerd. Lukt het niet online om alles in een keer te boeken? Neem dan voor- of achteraf contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan de boekingen aan elkaar koppelen.

Een baby kan tot twee jaar gratis meereizen. Er worden echter wel administratiekosten in rekening gebracht voor een kind jonger dan twee jaar. De hoogte van deze administratiekosten hangt af van de te boeken touroperator. Indien het kind tijdens de reis 2 wordt, zal de leeftijd van het kind tijdens de heenreis worden aangehouden. 

Dit geeft aan dat er op het eerste gezicht geen kamers of appartementen meer beschikbaar zijn via de touroperators. Indien de button ‘op aanvraag’ zich voordoet, is het nog mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te gaan of er nog een kamer of appartement beschikbaar is. Dit werkt als volgt: je boekt de reis net zoals je bij een andere reis zou doen, alleen is dit geen definitieve boeking. Eerst zullen wij contact opnemen met de accommodatieverschaffer. Het kan een aantal dagen duren voordat we bericht terug krijgen. Dan weten we of de boeking door kan gaan of niet.

Het is uiteraard mogelijk om alleen een accommodatie bij Lavida Travel te boeken. Dit geldt voor elke accommodatie. Bij veel accommodaties is dit online via onze website mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, kun je het best even contact met ons opnemen via de telefoon, mail of livechat. Dan maken wij een prijsopgave voor jou.

Wil je meer informatie over een specifiek kamertype en kun je dit in de accommodatie informatie niet terugvinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ja, dit is mogelijk. Een reisverzekering kunt u tot de dag van vertrek nog afsluiten. Een annuleringsverzekering enkel binnen 7 dagen na boeking. Meer informatie en bijboeken? Kijk snel op deze pagina