Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Indien je ontevreden bent of een klacht hebt over de accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de receptie van de betreffende accommodatie en aan de reisleiding ter plaatse. Mocht je het gevoel hebben dat je niet naar tevredenheid bent geholpen, dan kun je direct telefonisch contact opnemen met Lavida Travel of de betreffende organisatie die jouw reis uitvoert. 

Het huren van een auto ter plaatse raden wij niet aan. Los van de beschikbaarheid, die vaak te wensen overlaat, kunnen wij dan niet instaan voor de dekkingsgraad van de verzekeringen en de hoogte van het eigen risico. Boek liever de huurauto via Lavida Travel, dan heeft u zekerheid wat betreft de auto en de prijs.

Lavida werkt samen met Sunnycars, een zeer betrouwbare partner. 

Niets fijner dan heerlijk ontspannen op vakantie gaan! Maar weet u ook dat u na uw vakantie flink ziek kunt worden? Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Infectieziekten komen voor in veel landen, misschien ook op uw reisbestemming. Voorbeelden zijn verre bestemmingen zoals Afrika, Zuid- en Midden Amerika, maar ook landen zoals Turkije, Egypte, Tunesië en zelfs landen in Europa.