checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
09 december 2022

Mykonos: Zon, zee en avontuur

Heb jij ook een voorliefde voor lang tafelen, het zonnetje, mooie brede en witte stranden en de mogelijkheid om op avontuur te gaan?! Dan is het Griekse eiland Mykonos een perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie.

Mykonos staat ook wel bekend als het Ibiza van Griekeland. Op slechts 3 uur vliegen zit je zo op dit zonnige eiland. Het eiland heeft een relaxte sfeer en dat is ook te voelen over het hele eiland. Het eiland is echt een feesteiland, maar bied ook vele opties tot echte ontspanning of cultuursnuiven.

1. Livin Mykonos Boutique




Dit trendy hotel op Mykonos straalt rust en luxe uit. De perfecte plek om overdag te relaxen en 's avonds het altijd gezellige en uitbundige Mykonos-stad te ontdekken. De kamers zijn modern, trendy en in lichte kleuren ingericht. Aan het zwembad kun je fijn genieten op de comfortabele ligbedden, zin in een cocktail? Dan is die zeker te bestellen bij de poolbar!



2. Hotel Elena





Dit heerlijke hotel is gelegen in een woonwijk in het hart van de hoofdstad Mykonos, dicht bij winkels, restaurants, tavernes en het nachtleven. Het heerlijke buitenzwembad staat ook garant voor een fijne verfrissing in de warme zomers. Er is een bushalte op ongeveer 300 meter afstand, die een goede verbinding biedt met de rest van het eiland.



3. San Marco




Een prachtig uitzicht over de Turquoise zee zover het oog reikt. Dit mooie Hotelcomplex is gebouwd in traditionele Griekse stijl en is een perfecte combinatie van comfort en luxe en laat u de perfecte vakantiedagen beleven.



 


.