checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
15 mei 2023

5 Iberostar top hotels

Iberostar is een hotelketen die bekend staat om zijn luxe accommodaties op prachtige locaties over de hele wereld. Van de zonovergoten stranden van de Cariben tot de prachtige bergen van Europa, de hotels van Iberostar bieden gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring met uitstekende faciliteiten, geweldige restaurants en een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Iberostar heeft voor elk wat wils.



Iberostar Selection Lanzarote Park

Iberostar Selection Lanzarote Park is een luxe hotel gelegen op het prachtige eiland Lanzarote, dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden. Het hotel biedt een schitterend uitzicht op de zee en de omringende bergen, en ligt op slechts een steenworp afstand van het strand. Het is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, zon, zee en strand.


Het hotel beschikt over 332 kamers die allemaal zijn uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen, zoals airconditioning, een minibar en een satelliettelevisie. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een zwembad, een fitnessruimte, een spa en een tennisbaan. Het hotel heeft ook diverse restaurants waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en lokale specialiteiten.




Iberostar Paraiso Lindo

Stap binnen in een paradijselijke wereld vol luxe en comfort in het prachtige Iberostar Paraiso Lindo hotel in Mexico! Dit vijfsterrenresort biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie, van stijlvol ingerichte kamers tot uitstekende faciliteiten en verleidelijke restaurants. Geniet van de prachtige zwembaden, ontspan op het witte zandstrand, verwen jezelf met een ontspannende spa-behandeling en geniet van de heerlijke lokale en internationale gerechten. Het hotel ligt ook op slechts een korte afstand van de bruisende stad Playa del Carmen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de lokale cultuur en geschiedenis. Met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat en talloze activiteiten om uit te kiezen, is het Iberostar Paraiso Lindo de perfecte keuze voor een fantastische vakantie in Mexico!




Iberostar Creta Panorama en Mare

Ontdek de betoverende kust van Kreta en verblijf in het Iberostar Creta Panorama en Mare resort! Dit luxe resort biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee en ligt in een schilderachtige omgeving, omringd door prachtige tuinen. Het resort beschikt over 454 kamers die zijn voorzien van moderne faciliteiten, waaronder airconditioning en satelliettelevisie. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, waaronder zwembaden, sportvelden, een fitnessruimte en een spa. Het resort heeft ook meerdere restaurants die heerlijke lokale gerechten en internationale specialiteiten serveren. Kreta staat bekend om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoed, en het resort is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.




Iberostar Cristina

Wil je een onvergetelijke vakantie op het prachtige eiland Mallorca beleven? Het Iberostar Cristina hotel is de perfecte keuze voor een onvergetelijke ervaring! Met moderne en elegante kamers, adembenemend uitzicht op de bergen en de zee, en tal van faciliteiten en activiteiten, is dit hotel de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en avontuur. Geniet van een verfrissende duik in het zwembad, proef de smakelijke lokale en internationale gerechten in de restaurants, of laat je verwennen in de spa. Het hotel ligt ook dicht bij de bruisende stad Palma, zodat je de lokale cultuur en geschiedenis kunt verkennen. Met vriendelijk personeel en uitstekende service ben je verzekerd van een fantastisch verblijf. Kortom, het Iberostar Cristina hotel is de perfecte keuze voor een vakantie op Mallorca!




Iberostar Selection Diar El Andalous

Stap binnen in de magische wereld van Tunesië en beleef een onvergetelijke vakantie in het Iberostar Selection Diar El Andalous hotel! Dit vijfsterrenresort aan de Middellandse Zee biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf, van luxe kamers tot uitstekende faciliteiten en verleidelijke restaurants. Laat je betoveren door de prachtige zwembaden, geniet van een verfrissende cocktail aan de bar en verwen jezelf met een ontspannende massage in de spa. Het hotel ligt op slechts een steenworp afstand van het zandstrand en de kleurrijke medina van Sousse, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de lokale cultuur en geschiedenis. Met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat en talloze activiteiten om uit te kiezen, is het Iberostar Selection Diar El Andalous de perfecte keuze voor een fantastische vakantie in Tunesië.




 




.