checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
01 januari 0001

5 top hotels voor je vakantiegeld

 

Heb jij ook onlangs je vakantiegeld ontvangen en ben je nog opzoek naar een leuke vakantie? In deze blog delen wij 5 top accommodaties inclusief sfeerimpressies!


Rhodos Horizon Resort

Het Rhodos Horizon Resort op het zonovergoten eiland Rhodos in Griekenland is een ideale bestemming voor een ontspannen en plezierige vakantie. Met een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen, is er voor elk wat wils. Gasten kunnen genieten van het grote buitenzwembad en het aparte kinderbad, omringd door comfortabele ligstoelen. Sportliefhebbers kunnen deelnemen aan volleybal, tennis, tafeltennis en biljart. Er is ook een fitnesscentrum beschikbaar.

De comfortabele kamers bieden moderne voorzieningen en een eigen balkon of terras met uitzicht op de tuinen of het zwembad. Het resort heeft diverse restaurants en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. 's Avonds worden er regelmatig livemuziek en shows georganiseerd. Het Rhodos Horizon Resort biedt de perfecte combinatie van ontspanning en vermaak voor een geweldige vakantie-ervaring op Rhodos.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze Het YouTube video voor een goede sfeerimpressie.


Hotel Best Jacaranda

Hotel Best Jacaranda is een prachtig vakantiehotel gelegen in het populaire Playa de las Americas op het zonnige eiland Tenerife. Dit moderne en comfortabele hotel biedt gasten een geweldige vakantie-ervaring met uitstekende faciliteiten en een gunstige ligging.

Het Hotel Best Jacaranda beschikt over ruime en smaakvol ingerichte kamers en suites die zijn uitgerust met moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de tuinen, het zwembad of de oceaan vanaf hun eigen balkon.

Het hotel biedt een scala aan recreatieve voorzieningen, waaronder meerdere zwembaden, een fitnesscentrum en tennis- en squashbanen. Er is ook een miniclub en een speeltuin voor de jongere gasten, waardoor het hotel perfect is voor gezinnen.

Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant van het hotel, evenals van verfrissende drankjes in de bars. Daarnaast worden er regelmatig entertainmentprogramma's en avondshows georganiseerd.

Nieuwsgierig geworden wat je te wachten staat bij Hotel Best Jacaranda? Bekijk onze nieuwe YouTube video voor een sfeerimpressie!


Chogogo Dive & Beach Resort Curacao

Het Chogogo Dive & Beach Resort op het prachtige eiland Curaçao is een ideale bestemming voor duik- en strandliefhebbers. Met haar gunstige ligging nabij populaire duiklocaties kunnen gasten genieten van adembenemende onderwaterwerelden en kleurrijke koraalriffen. Het resort biedt ook een idyllisch privéstrand en meerdere zwembaden voor ontspanning en verfrissing.

De accommodaties van het Chogogo Dive & Beach Resort zijn modern en ruim, met comfortabele voorzieningen en een prachtig uitzicht op de tuinen of de oceaan vanaf het eigen balkon of terras.

Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes in de restaurants en bars van het resort. Daarnaast worden er regelmatig thema-avonden en entertainmentactiviteiten georganiseerd voor extra plezier en ontspanning.

Alvast een voorproefje ervaren van je verblijf in het Chogogo Dive & Beach Resort? Bekijk onze sfeerimpressie op YouTube.


Parque Santiago IV

Parque Santiago IV is een populaire vakantiebestemming op het zonnige Tenerife, een van de prachtige Canarische Eilanden. Dit resort biedt een combinatie van comfortabele accommodaties, uitgebreide faciliteiten en een ideale locatie aan de kust.

Het resort is omgeven door weelderige tuinen en beschikt over ruime appartementen en villa's die zijn uitgerust met moderne voorzieningen en een eigen balkon of terras. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan of het zwembad, afhankelijk van hun accommodatiekeuze.

Parque Santiago IV biedt een scala aan recreatieve faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, tennisbanen en een fitnessruimte. Voor de jongere gasten is er een kinderbad en een speeltuin waar ze veilig kunnen spelen en plezier kunnen hebben.

Het resort ligt op korte afstand van het strand en de promenade waar gasten kunnen genieten van zon, zee en strandactiviteiten. Daarnaast zijn er tal van winkels, restaurants en bars in de nabije omgeving waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de lokale keuken en het nachtleven.

Met zijn comfortabele accommodaties, uitgebreide faciliteiten en gunstige locatie is Parque Santiago IV de ideale keuze voor een ontspannen en plezierige vakantie op Tenerife.

Wil je alvast een glimp opvangen van wat je kunt verwachten tijdens je verblijf bij Parque Santiago IV? Neem dan een kijkje op ons YouTube kanaal waar we een sfeerimpressie hebben gedeeld!


Bull Hotel Eugenia Victoria & Spa

Bull Hotel Eugenia Victoria & Spa is een charmant vakantiehotel gelegen in het bruisende Playa del Inglés op het zonnige eiland Gran Canaria. Dit hotel biedt gasten een comfortabele en ontspannen vakantie-ervaring met uitstekende faciliteiten en een warme gastvrijheid.

Het Bull Hotel Eugenia Victoria & Spa beschikt over ruime kamers die zijn ingericht met moderne voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de tuinen of het zwembad vanaf hun eigen balkon of terras.

Het hotel biedt een scala aan recreatieve voorzieningen, waaronder twee grote zwembaden, een tennisbaan, een fitnesscentrum en een wellness-spa. Gasten kunnen ontspannen met een scala aan behandelingen en faciliteiten, zoals massages, een saunabezoekje en bubbelbaden.

Met betrekking tot eten en drinken biedt het hotel diverse restaurants en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Ook hier worden regelmatig thema-avonden en entertainmentactiviteiten georganiseerd om de gasten te vermaken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Bull Hotel Eugenia Victoria & Spa jou te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze YouTube video voor een sfeerimpressie.

 


Wil je meer video’s en sfeerimpressies zien? Bekijk dan onze andere YouTube video’s!


.