checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
29 januari 2024

6x de beste all-inclusive hotels Gran Canaria

Gran Canaria is niet voor niets jarenlang één van de top vakantiebestemmingen voor gezinnen en koppels. Als je mensen vraagt of ze ooit op Gran Canaria zijn geweest, hoor je vaak: 'Ja, al twee, drie, of zelfs vier keer.' Dit eiland heeft de magie om mensen steeds opnieuw te trekken, en dat is niet zonder reden. Het is een paradijs op het gebied van all-inclusive hotels en resorts. Hieronder deel ik met jou mijn lijst met favorieten.

1. Tabaiba Princess, Maspalomas (4*)

Zie je jezelf al ontspannen tussen een zee van indrukwekkende palmbomen? Kies een van de 7 (ja, echt zoveel!) lagune-achtige zwembaden om te ontspannen en te genieten van de stralend blauwe lucht en warme zonnestralen. Met 320 zonnige dagen per jaar is Gran Canaria een onweerstaanbare bestemming. Tabaiba Princess biedt daarnaast 5 restaurants, waarvan 1 Italiaanse en 1 Aziatische (dit is echt een aanrader), en 5 (pool)bars aan en het eten is er om te smullen. Waar wacht je nog op? Plan jouw tropische ontsnapping vandaag nog!

2. RIU Papayas, Playa Del Ingles (4*)

Dit resort is een ware parel in de omgeving Playa Del Ingles. RIU Papayas heeft maar liefst 468 kamers verspreidt over 7 etages. In zo’n groot resort is er uiteraard altijd wat te doen. Voor de kinderen is er een speciaal kinderzwembad, speeltuin, waterparkje en een kidsclub. Wat RIU Papayas zo bijzonder maakt is dat het beschikt over een 24-uurs all-inclusiveservice. Geniet van de unieke smaken van het buffetrestaurant, het Aziatisch restaurant “Zhú” en het restaurant “Olé”. En als kers op de taart is er een gratis busdienst naar het prachtige zandstrand! Klaar voor een zorgeloos avontuur? Reserveer nu en ontdek het zelf!

3. Canary Garden Club (3*)

Canary Garden Club heeft net een andere look en feel dan de gemiddelde resort. Het ruim opgezette complex beschikt over 116 bungalows, je zou het kunnen vergelijken met een mini-Canarisch dorp. De sfeer is rustig en de omgeving is groen. Het ruime algemene zwembad en het aparte kinderzwembad, samen met een gezellige bar voor lunches, maken het plaatje compleet. Laat je culinair verwennen in het buffetrestaurant voor de hoofdmaaltijden. Klaar voor een onvergetelijk verblijf op Gran Canaria?

hgrBlog afbeelding.png

4. Gloria Palace Amadores Thalasso (4*)

Dit prachtige hotel heeft een infinity pool waar je u tegen zegt! Geniet al zwemmend van het uitzicht op de beroemde Playa De Amadores. Door het contrast met het witte zand lijkt het water turkooisblauw, alsof het strand in het Caribisch gebied ligt. Fun fact: Het strand van Amadores werd in 2002 gebouwd met gemalen koraalzand geïmporteerd uit het Caribisch gebied. Bijzonder, hè? Naast het gevarieerde buffet en de hoogstaande service heeft Gloria Palaca Amadores Thalasso bijzondere kamers die zijn gedecoreerd door kunstenaar Pepe Damasó. Boek nu en beleef een onvergetelijk verblijf in pure luxe!

5. Suite Princess (4*)

Gebouwd tegen een heuvel en direct aan het strand biedt TUI BLUE Suite Princess (Adults Only) op Gran Canaria een panoramisch uitzicht op zee vanuit alle kamers. Alle gasten genieten standaard van de twee buffetrestaurants, drie bars en een snackbar, want je boekt TUI BLUE Suite Princess op basis van All-Inclusive. Neem een verfrissende duik in een van de twee buitenbaden, waarvan één verwarmd is (01/11 t/m 31/03), of ontdek de diverse sport- en activiteitenopties, zoals aquarobics, darts, fitness, jeu de boules en tafeltennis. Tip: bezoek het dichtbij gelegen (16 minuten met de auto) Puerto de Mogán, een voormalig vissersdorp en inmiddels populair resort dat ook wel Klein Venetië wordt genoemd. Geniet van de muurbloemen met onder andere paarse bougainvillea, dit wil je echt niet missen!

6. Don Gregory by Dunas (4*)

Laat je betoveren door de luxe van Don Gregory by Dunas op Gran Canaria, een Adults Only (16+) resort in San Agustin, met een lang, ontspannen strand en een panoramisch wandelpad “Paseo Costa Canaria” tot aan het naburige Playa del Inglés. Don Gregory by Dunas beschikt over een Wellness Center SPA met hydrotherapiezwembad, drie sensatiedouches, Turks bad, sauna, verwarmde bank en ontspanningsruimte. Upgrade naar All-Inclusive Select en geniet van drie hoofdmaaltijden als buffet, á la carte lunch bij het zwembad, exclusieve diners in Las Burras Beachouse Restaurant, spa-toegang en speciale kortingen. Jouw reis vol verwennerij begint hier!