checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
16 mei 2023

Betreed de magische wereld van Disneyland Parijs

Stap binnen in een wereld vol betovering en avontuur in Disneyland Parijs, waar al je dromen werkelijkheid worden. Gelegen in het hart van Marne-la-Vallee, op slechts een steenworp afstand van Parijs, is Disneyland Parijs een van de meest sprankelende bestemmingen ter wereld. In deze blogpost nemen we je mee op een betoverende reis door dit ongelooflijke park en laten we je kennismaken met de adembenemende ervaringen die het te bieden heeft. Of je nu met je gezin op reis gaat, een romantisch uitje aan het plannen bent of gewoon van Disney houdt, Disneyland Parijs belooft een reis vol magie en plezier die je nooit zult vergeten.



Ontdek het magische Disneyland park

Het Disneyland Park is de poort naar een sprookjeswereld waar fantasie tot leven komt. Zodra je door de iconische poorten stapt, word je begroet door Sleeping Beauty's Castle, een betoverend symbool van magie en hoop. Ontmoet je favoriete Disney-personages, bewonder adembenemende parades en geniet van spannende attracties zoals Big Thunder Mountain en Buzz Lightyear Laser Blast. Verlies jezelf in de charme van Main Street, U.S.A. en geniet van de betoverende shows die elke hoek van het park vullen.


Verken het Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park is een meeslepende reis door de wereld van film en entertainment. Ontdek de geheimen achter de schermen, ga op avontuur met Ratatouille in een 4D-ervaring of trotseer de Tower of Terror voor een adrenalinekick. Laat je betoveren door de spectaculaire shows, zoals de stuntshow Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular en de betoverende avondshow Disney Illuminations.


Betovering op elk moment

Naast de attracties biedt Disneyland Parijs een wereld van betovering die je overal omringt. Maak een boottocht door de magische "it's a small world" attractie en bewonder de kleurrijke poppen in traditionele kostuums. Geniet van betoverende vuurwerkshows die de nachtelijke hemel verlichten en je hart vullen met verwondering. Verwen je smaakpapillen met heerlijke gerechten en traktaties in de vele restaurants en eetgelegenheden die het park te bieden heeft.


Verblijf in magische accommodaties

Om je Disney-ervaring compleet te maken, biedt Disneyland Parijs een scala aan unieke en betoverende accommodaties. Van luxueuze Disney-hotels met uitzicht op het kasteel tot comfortabele partnerhotels in de buurt, er is voor elk budget en elke wens een perfecte optie. Als gast profiteer je van exclusieve voordelen, zoals vroegtijdige toegang tot de parken, zodat je meer magische momenten kunt beleven.



Disneyland Parijs heeft zeven hotels in verschillende prijsklassen, allemaal thematisch ontworpen om je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van een sprookje. Hieronder vind je een overzicht van alle Disney hotels in Parijs:




  • Disneyland Hotel: Het Disneyland Hotel is het meest iconische en luxueuze hotel in Disneyland Parijs. Gelegen aan de ingang van het Disneyland Park, biedt dit hotel een adembenemend uitzicht op het Sleeping Beauty's Castle. Het hotel is prachtig vormgegeven in een Victoriaanse stijl en straalt een sprookjesachtige sfeer uit. Gasten kunnen genieten van elegante kamers, uitstekende restaurants, een verwarmd binnenzwembad en exclusieve ontmoetingen met Disney-personages. Op dit moment wordt het Disneyland Hotel koninklijk gerenoveerd en is gaat naar alle waarschijnlijk in 2024 weer open.




  • Disney's Hotel New York - The Art of Marvel: Dit hotel, voorheen bekend als Disney's Hotel New York, is onlangs heropend met een opwindend Marvel-thema. Het hotel viert de wereld van superhelden en biedt kamers die zijn geïnspireerd op de kunstwerken van Marvel-strips en -films. Gasten kunnen genieten van een fitnessruimte, een verwarmd buitenzwembad, themarestaurants en de mogelijkheid om Marvel-personages te ontmoeten.




  • Disney's Newport Bay Club: Disney's Newport Bay Club is geïnspireerd op de sfeer van een luxe New England-resort uit de jaren 1920. Het hotel ligt aan de oever van Lake Disney en biedt een prachtig uitzicht op het meer. Het heeft een maritiem thema en beschikt over ruime kamers, een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, verschillende restaurants en een ontspanningsruimte.




  • Disney's Sequoia Lodge: Disney's Sequoia Lodge is geïnspireerd op de Amerikaanse nationale parken en is ontworpen als een rustieke berghut. Het hotel ligt te midden van prachtige sequoiabomen en heeft een warme en gezellige sfeer. Gasten kunnen genieten van comfortabele kamers, een binnenzwembad met glijbanen, restaurants met een Amerikaanse keuken en een gezellige bar met een open haard.




  • Disney's Hotel Cheyenne: Dit hotel is geïnspireerd op het Wilde Westen en biedt een unieke cowboyervaring. Disney's Hotel Cheyenne heeft een charmante westernsfeer met cowboystijl kamers en een buitenplaats die doet denken aan een typisch westernstadje. Gasten kunnen genieten van een saloongeïnspireerd restaurant, een kinderspeelplaats en een gezellige bar.




  • Disney's Hotel Santa Fe: Disney's Hotel Santa Fe is geïnspireerd op de sfeer van Route 66 en de Amerikaanse zuidwestelijke woestijn. Het hotel heeft een relaxte en casual sfeer met comfortabele kamers in een motelstijl. Gasten kunnen genieten van een Tex-Mex restaurant, een kinderspeelplaats en een speelhal.




  • Disney's Davy Crockett Ranch: Gelegen in een bosrijk gebied, ongeveer 15 minuten rijden van de Disney-parken, biedt deze ranch een rustige en ontspannen omgeving voor gasten die graag dicht bij de natuur willen zijn. De Davy Crockett Ranch bestaat uit een verzameling blokhutten verspreid over een uitgestrekt terrein. Elke blokhut is gebouwd in een rustieke stijl en biedt een gezellige en comfortabele sfeer. De accommodatie is ideaal voor gezinnen en grotere groepen, omdat de blokhutten meerdere slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken hebben.



Ben jij klaar om naar Disneyland Parijs te gaan? Onze reisadviseurs helpen je graag verder. Vraag jouw offerte aan of neem contact op. Liever zelf direct jouw verblijf bij Disney boeken?



 


.