checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
29 april 2019

Expeditie Robinson 2018

28 augustus 2018

Het is weer zover! Vanaf 6 september 2018 kijk je weer elke week naar Expeditie Robinson. De kampen zijn inmiddels bekend gemaakt, voor wie ben jij?


Expeditie Robinson is een televisieprogramma waarin 16 tot 20 bekende en onbekende Nederlanders proberen te overleven. Ze zitten vaak wekenlang op een onbewoond eiland, zonder enig contact met de buitenwereld. Het programma wordt opgenomen op verschillende Filipijnse eilanden, waardoor je al snel in een tropische stemming bent. Weinig te eten, meedoen met complottheorieën en dan ook nog regelmatig een proef moeten doen.. Zou jij het kunnen?

Zie jij het echte overleven niet helemaal zitten, maar vind je de eilanden wel aantrekkelijk? Geen probleem, want wij brengen je helemaal in de sferen van Expeditie Robinson maar dan in een luxe stijl. Wij hebben met veel plezier onze favoriete tropische bestemmingen voor jou op een rijtje gezet!

De Malediven

Een prachtige archipel waar je ongetwijfeld helemaal tot rust komt. De Malediven staan bekend om de vele eilandjes met oogverblindend witte bountystranden. Geniet van een heerlijke cocktail en de tropische temperaturen. De oneindig blauwe lucht, de vele palmbomen en prachtige koraalriffen maken het plaatje compleet!

Openbaar vervoer hebben ze niet op de Malediven, maar je wordt per watervliegtuig vanuit hoofdeiland Malé naar je eiland gebracht! Een mooi en bijzonder begin van de vakantie. Op Malé geniet je van de natuur en bewonder je monumenten en mooie gebouwen. Op eiland Praslin bezoek je een van de meest populaire stranden ter wereld!

Benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod voor de Malediven!

Mauritius

Mauritius. Daar heb je altijd al van gedroomd. Het eiland in de Indische Oceaan heeft een fantastisch aanbod aan watersportactiviteiten, zowel boven als onder water.

Op het weelderige eiland ontdek je historische bezienswaardigheden, een prachtig groen binnenland met onder andere watervallen, suikerrietvelden en botanische tuinen. En heerlijke keuken en het tropische klimaat maken het plaatje compleet. Wát een droombestemming!

Het is er altijd zonnig met het gehele jaar door temperaturen tussen de 25 en 33 graden. Last but not least: de vriendelijke bevolking is misschien nog wel het belangrijkste visitekaartje van deze Afrikaanse parel.
Wil jij ook naar dit schitterende eiland? Bekijk ons aanbod!


Bali

Bali is een van de mooiste vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië. Dit populaire vakantie-eiland staat bekend om het adembenemende mooie landschap met rijstvelden en gouden stranden.

Heerlijk ontspannen op een van de zandstranden of bewonder een van de vele tempels zoals de Pura Tirta! Geniet ook van de Indonesische keuken en ervaar de Balinese gastvrijheid in de vele hotels en restaurants. Bali, een perfecte mix van strand, natuur en cultuur!
Nieuwsgierig? Bekijk ons uitgebreide aanbod!

Seychellen

De Seychellen, een vakantie waar de meesten alleen van durven te dromen.. Het ultieme paradijs, waar je een duik neemt in het helderblauwe water en waar je je in de luxe van je all inclusive resort waant. Hier relax je op de witte zandstranden en geniet je van alle rust.
Voor wie niet alleen wil relaxen, hebben de eilanden meer bieden; op Praslin bezoek je het nationale park Vallée de Mer, je kunt een dag op excursie naar een onbewoond eiland of je rijdt met je huurauto op Mahé op zoek naar de mooiste, verlaten stranden. Ook eilandhoppen is een optie!
Bekijk ons uitgebreide aanbod naar de adembenemende Seychellen!


Ga jij ook kijken?

Vanaf 6 september weer elke week op TV. Ben je benieuwd naar al ons aanbod? Kijk snel en wie weet zit jij binnenkort ook op een tropisch eiland!


Door: Claudia Giesen, augustus 2018

.