checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
06 november 2023

Ontdek Flextours: onze partner voor rondreizen en stedentrips

Sta je te popelen om de wereld te verkennen? Bij Flextours ben je in goede handen. Flextours is onze partner voor rondreizen en bruisende stedentrips. Van individuele rondreizen tot zorgvuldig geplande stedentrips, Flextours opent de deuren naar een gevarieerd aanbod van reismogelijkheden en ongekende flexibiliteit, zodat jouw reiservaring perfect past bij jouw wensen. 

 

Jouw reis, jouw planning

Bij Flextours is het plannen van een individuele rondreis een fluitje van een cent. Met een handige online planner creëer je moeiteloos jouw droomreis, inclusief het selecteren van diverse bestemmingen in één reis. Of je nu kiest voor de charme van Engeland, de verrukkingen van Italië, de weelderige schoonheid van Thailand of de adembenemende landschappen van Australië, bij Flextours vind je wat je zoekt. Ook stedentrips zijn bij Flextours veilig en eenvoudig te boeken. Kies uit honderden hotels eenvoudig het hotel wat het beste bij jou past, selecteer de vluchten die jij wilt en boek gelijk nog even de excursies en transfers bij, indien gewenst. Eenvoudiger kan niet.

Zekerheid bij elke stap

Als SGR- en ANVR-lid biedt Flextours niet alleen reizen aan, maar ook zekerheid. De garanties die zij bieden, staan garant voor kwaliteit, verantwoordelijkheid en financiële bescherming. Jouw avontuur begint dus met gemoedsrust.

Deskundige hulp, wanneer je maar wilt

Ondanks het gemak van online reisplanning, staan de deskundige adviseurs van Flextours altijd paraat om te assisteren waar gewenst. Zij bieden hun expertise en advies, zodat jouw reis precies past bij jouw behoeften.

Alles onder één dak

Bij Flextours draait het niet alleen om het boeken van vluchten en hotels. Hier regel je werkelijk alles. Excursies, transfers, boottochten, autohuur - alles is gemakkelijk bij te boeken en maakt van jouw reis een onvergetelijke ervaring.

Eindeloze inspiratie

Wil je inspiratie opdoen? Flextours biedt een ruim aanbod van voorbeeldreizen, ideaal om je te laten inspireren voor jouw volgende avontuur. Van inspiratiereizen tot meervoudige bestemmingen, bij Flextours is er voor elk wat wils. Bekijk bijvoorbeeld:

 

Wees de pionier van jouw eigen avontuur en ontdek deze prachtige bestemmingen. Boek nu je reis naar Montenegro, Albanie, de Azoren, Marokko, of Senegal en begin aan een onvergetelijke reis. Maak je klaar om unieke culturen, adembenemende landschappen en onontdekte schatten te ervaren. Wij zorgen voor jouw droomvakantie. Mis deze kans niet en verrijk je reisleven met onvergetelijke herinneringen aan het onbekende!