checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
23 maart 2023

Nieuwe hotels in 2023

Het zomerseizoen komt steeds dichterbij en dat betekent dat nieuwe hotels hun deuren deze zomer voor het eerst openen of opengaan na renovatie. Hier lees je welke hotels in 2023 graag (weer) hun eerste gasten verwelkomen.


Ikos Odisia (Griekenland)

In de prachtige Dassia-baai van Corfu bevindt zich het prachtige luxueuze Ikos Odisia. Een 5-sterrenhotel op basis van Ultra All Inclusive met maar liefst 5 à-la-carte restaurants, een buffetrestaurant en 5 bars kom je hier niets tekort. Ikos Odisia beschikt verder over 6 buitenzwembaden, een binnenzwembad en een zonneterras en ligt tevens ook direct aan het strand. Op zo’n 2 kilometer bevindt zich het centrum van Dassia, op 17 kilometer afstand vind je Corfu-Stad en de bushalte ligt op slechts 50 meter van de accommodatie.




Rubi Platinum Sign (Turkije)

Bij Rubi Platinum Sign kun je genieten van een Ultra All Inclusive vakantie. Het Mediteraanse design en een moderne touch in combinatie met een fantastische service zorgen voor een ultieme vakantie. Er is plezier te beleven voor zowel jong als oud. Het hotel telt namelijk maar liefst 6 glijbanen en is direct gelegen aan het privéstrand. Voor nog meer ontspanning kun je ook terecht in de spa, waar je je heerlijk kunt laten masseren. ’s Avonds kun je terecht in een van de twee à-la-carte restaurants of het buffetrestaurant, waarna je de avond kunt afsluiten met je favoriete cocktail in een van de vier bars.




SUNRISE Grand Select Crystal Bay Resort (Egypte)

Met een vakantie bij Grand Select Crystal Bay Resort is aan alles en iedereen gedacht. Er is voor jong en oud entertainment en met deze All Inclusive vakantie zijn ook de sport- en ontspanningsfaciliteiten inbegrepen, waaronder tennis, fitness, een sauna en een jacuzzi. Je kunt zowel genieten van een à-la-carte- als een buffetdiner. Daarnaast heb je bij deze fair travel dezelfde luxe, comfort en klasse zoals je gewend bent bij een ‘gewone’ vakantie, maar zijn er wel een aantal duurzamere keuzes gemaakt. Na de lunch wandel je zo naar het strand waar je heerlijk kunt ontspannen en de kinderen goed in de gaten kunt houden, zo kun je zorgeloos ontspannen.




Atlantica Sungarden Park (Cyprus)

Atlantica Sungarden Park is een modern viersterrenhotel gelegen in Ayia Napa. Overdag kun je hier heerlijk zonnen op het strand. Het hotel ligt namelijk aan de prachtige blauwe zee. ’s Avonds schuif je gemakkelijk aan in het restaurant waar je kunt smullen van een All Inclusive buffet of kunt kiezen voor een à-la-carterestaurant met Italiaanse, Mediterrane keuken. Wil je na het eten onder het genot van een lekkere cocktail de zonsondergang bekijken? Dat kan ook! Er zijn maar liefst 2 bars te vinden op het complex waar jouw favoriete drankjes worden bereid.




Levahotel Levante (Spanje)

In een rustige, groene omgeving vind je het viersterren Levahotel Levante waar je op basis van halfpension kunt genieten onder de Spaanse zon aan het zwembad of kunt relazen in de wellness. Het hotel beschikt over een internationaal buffetrestaurant en snackbar. Op zo’n vijf minuten loopafstand vind je de levendige boulevard van Cala Millor waar je leuke barretjes, restaurantjes en winkeltjes kunt vinden.




.