checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
20 november 2023

Kunuku Aqua Resort - jouw basic all inclusive op Curaçao

In het hart van het betoverende Curaçao ligt een oase van rust en plezier: Kunuku Aqua Resort. Te midden van weelderige landschappen biedt dit resort een afgelegen maar betoverende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke all-inclusive ervaring. Vergeet de drukte, omarm de rust en laat je betoveren door de luxueuze faciliteiten en avonturen die dit resort te bieden heeft.

Lekker all inclusive

De kracht van Kunuku Aqua Resort komt vooral voort uit de weergaloze all-inclusive formule. Het resort staat trots bekend om zijn heerlijke sushi restaurant, dat een ware traktatie is voor de smaakpapillen en hoog aangeschreven staat in de gehele regio. Gasten mogen één keer per verblijf kosteloos genieten van deze culinaire ervaring. Voor de liefhebbers is er zelfs de optie om tegen een kleine meerprijs vaker te smullen van dit culinaire genot. En wat dacht je van die ene speciale avond per week waarop het resort een BBQ-avond organiseert? Een kans voor reizigers om zelf te grillen met een Weber mini, inclusief verrukkelijke fruitige creaties op de kar.

Waterpret voor jong en oud

Het resort biedt een overvloed aan waterplezier voor alle leeftijden. Met een scala aan glijbanen, een betoverend kinderwatertoestel en diverse andere waterattracties is er altijd iets te beleven. Overdag én 's avonds worden er diverse activiteiten georganiseerd, zowel voor kinderen als volwassenen. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er op bepaalde dagen zelfs botsauto's en kermisattracties beschikbaar, waardoor er altijd een speelse sfeer hangt op het resort.

Mooie kamers

De accommodaties van Kunuku Aqua Resort zijn net zo uitnodigend als de rest van de omgeving. Met kamers die onderling verbonden kunnen worden voor gezinnen tot ruime drie-kamerappartementen, sommige zelfs strategisch gelegen nabij het zwembad, is er ruimte en comfort voor groepen tot wel 6 personen. De perfecte balans tussen luxe en ruimte om te genieten van een ontspannen tijd op dit betoverende eiland.

Klaar voor jouw avontuur op Curaçao? Ga gauw naar Kunuku Aqua Resort om jouw vakantie te boeken. Wil je net wat luxer maar alsnog all inclusive? Neem dan een kijkje bij het Corendon Mangrove Beach Resort of The Rif at Mangrove Beach.