checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
10 februari 2023

Introductie Italië-expert Isabella

Klinken pizza, pasta, zon, een fantastisch landschap en prachtige bezienswaardigheden jou ook als muziek in de oren? Dan ben je mij als Italiëfanaat aan het goede adres!

Ciao tutti, ik ben Isabella De Martino, 20 jaar oud, 3e jaar student Tourism Management aan de BUas en loop momenteel stage bij Lavida Travel. Door mijn Italiaanse vader, familiebezoekjes en de vele vakanties die ik in Italië heb doorgebracht, heb ik een hele grote passie ontwikkeld voor Italië. Ik heb inmiddels bijna het hele land gezien, van het moderne noorden, tot het authentieke zuiden, maar toch kan ik keer op keer weer ontzettend genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft: het heerlijke eten, goede wijnen, het prachtige landschap en niet te vergeten de opmerkelijke gastvrijheid van de inwoners. De komende maanden zal ik dan ook met heel veel passie mijn ervaringen en tips met jullie delen.

Tijdens mijn stage als Italië-expert zal ik unieke rondreizen in Italië (met de focus op de regio Puglia gaan samenstellen. Droom jij er bijvoorbeeld ook van om in een echte trullo te overnachten, zelf pasta te maken met een nonna of op de Vespa langs wijnvelden te touren? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ga aan de slag om voor alle Italiëfanaten een onvergetelijke unieke reis te creëren.




.